Tehnici de Echilibrare Energetică
© Pixabay

Civilizaţia în care trăim este plină de provocări, care mai de care mai turbulente, ce ne solicită din plin structura fizică şi energetică. De multe ori nu observăm când se produce un dezechilibru major în starea de sănătate, fiind prea preocupaţi de treburile zilnice.

Datorită emoţiilor care deseori ne încearcă, avem tendinţa să reacţionăm fără a fi lucizi într-o circumstanţă sau alta.

Trebuie înţeles că reacţiile emoţionale care nu au  un minim de control pot pune corpul fizic sub semnul unui mare risc, de fiecare dată când se întâmplă aşa ceva.

Ca urmare prin câteva tehnici simple de reechilibrare a energiilor putem să ne menţinem starea de sănătate optimă, chiar dacă suntem în mijlocul unor treburi stresante.

Asemenea tehnici au rolul de a ne aminti de noi înşine, de a ne întoarce către Sinele nostru spiritual, cu care nu menţinem o conexiune suficient de optimă. Astfel apar dezechilibrele şi apoi bolile.

Iată în continuare câteva tehnici care au rolul de a vă echilibra energiile:

Dacă aveţi agitaţie emoţională sau stare de nervozitate, fie ea şi motivată de ceva anume. Puneţi degetele mici de la mâini în scobitura urechii lângă orificiul ei. Apoi apăsaţi uşor timp de 5 minute pe acest punct şi veţi observa că dacă aveţi tensiunea crescută, ori presiune la nivelul capului sau tensiune (înţepeneală inconştientă) la nivelul cefei, aceste simptome vor dispărea în decurs de 10 minute. Degetele mici, ca şi celelalte, au rolul lor bine stabilit în structura corpului fizic. Mărimea fiecărui deget este în raport cu diferite zone de la nivelul capului sau al restului corpului, pe care le putem folosi pentru echilibrare.

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile