Micii Cenușii continuă din astral incursiunile pe timpul nopții, prelevând mostre de suflet și de ADN de la oameni.

Despre Micii Cenușii noi am mai scris în revistă, însă revenim în acest articol cu un subiect legat de ei și care vizează transformarea civilizației umane la nivel genetic.

Multe voci din zona Teoriei Conspirației, îndeosebi din zona serialului „Extratereștrii Antici”, au susținut că vreme de milenii acești extratereștri mici și cu capul mare au răpit probabil zeci de mii dacă nu chiar sute de mii de oameni, în diferite epoci, pentru recoltarea de material genetic. Motivul?

Mulți teoreticieni ai Teoriei Conspirației au presupus că Micii Cenușii au nevoie de material genetic uman pentru a-și perpetua specia amenințată de dispariție. Asta deoarece și-au eliminat din linia evolutivă emoțiile și sentimentele, deci nu au suflet. Mai exact spus, n-au avut suflet încă de la început…

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

Articolul precedentDespre nevoia de a avea concedii
Articolul următorPentagonul recunoaște oficial existența OZN-urilor!
Scriitor şi pasionat de neconvenţional, îşi păstrază anonimatul în continuare folosind o atitudine efervescentă pentru a pune în mişcare energia exploratoare a minţii umane, imprimând astfel în subtil nevoia de a găsi răspunsuri existenţiale.
5 1 votează
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile