Timp estimat de citire: 8 minute

Theraphi, o nouă tehnologie revoluționară pentru Longevitate, Ameliorarea Naturală a Durerii, Întinerire și un spectru general larg de frecvențe care sunt utilizate pentru o varietate de afecțiuni.

Totul este plasmă

Conform științei moderne, universul observabil este alcătuit din 99,99% plasmă. Anticii numeau această plasmă Eter, alchimiștii Chintesență, iar unele societăți secrete din occident Vrill. Comunitățile de știință încă nu s-au hotărât dacă să ateste în mod oficial existența Eterului, deoarece este… “invizibil”. Cu toate acestea, ceea ce numim “vacuum”, nu este deloc spațiu gol. Spațiul n-are o definiție concretă, cu toate acestea, în Universul observabil, există în permanență schimburi de energie de la un stadiu la altul. Din această cauză, comunitățile științifice au venit cu totul felul de nume, care mai de care mai funky. Energia Punctului Zero (ZPE), materie întunecată/energie întunecată, spumă cuantică (quantum foam) sau particule virtuale. Stelele, galaxiile și nebuloasele apar din nimic, adică din acest vacuum așa-zis gol. Cum poate din “nimic” să apară “ceva”?

Toate fenomenele electromagnetice (atât undele transversale cât și undele longitudinale) sunt în realitate manifestări (sau perturbări) ale acestui Eter/Plasmă sub diferite forme, fiind în realitate un mediu care se comportă asemănător unui fluid, adică un mediu de compresie și refracție, elastic și maleabil. Un exemplu simplist ar fi să comparăm Eterul/Plasma cu apa. Apa se manifestă ca și gheață, abur sau lichid, cu toate acestea, substanța esențială rămâne tot apa, chiar dacă-și schimbă forma. La fel se întâmplă și în cazul Eterului/Plasmă. Ceea ce numim “materie”, este în realitate o stare vibrațională condensată a Eterului. Există enorm de multe aplicații practice ale Eterului/Plasmă, oferind răspunsuri la multe dileme ale fizicii: anti-gravitație, Teoria Unificată, depășirea vitezei luminii, fractali, originea percepției, conștiință și multe alte chestii neexplicabile, cum ar fi noțiunea lui Einstein despre “acțiunea înfricoșătoare de la distanță”. Fără să intrăm acum în detalii tehnice, există mai multe tipuri de plasmă, cele mai cunoscute fiind plasma fierbinte, cum este plasma din Soare și plasma “rece”, cum este ionosfera Pământului sau, ați ghicit… aura noastră.

Theraphi și Conjugarea Fazică

Aparatura de biofeedback (Aura Video Station, Biospecter, EKG, EEG) confirmă ceea mulți clarvăzători au observat de-a lungul timpului la aura umană. Acest nor/abur cu încărcătură electrică și energie degajată sub formă de căldură. Cu cât acest “câmp” bioactiv de plasmă este mai mare și mai coerent (adică se auto-organizează), cu atât energia Viului este mai amplă, mai vibrantă și mult mai optimizată. La baza structurii Eterului/Plasmei de la micro (scala Planck) la macro (forma întregului Univers) se află o geometrie dinamică, prin care Creația se auto-transmută de la diferite stări, de la “haos” la viață, de la entropie la negentropie, de la centrifug la centripet, de la convergent la divergent și tot așa. În natură, oriunde privești, are loc un dans al acestor energii conjugate Yin-Yang, care poartă numele de Conjugare Fazică, un ingredient care stă la baza tuturor fenomenelor din univers, inclusiv la “împerecherea” ADN-ului nostru. Suntem, cu adevărat, într-o relație conjugală cu viața!

Universul este un ocean de unde/valuri care interferează reciproc între ele, în moduri prin care se diminuează și se anulează SAU se susțin și se multiplică.

Pentru a înțelege Conjugarea Fazică, imaginați-vă două conuri de brad cu polarități Yin-Yang care se unesc la vârf într-un mod perfect simetric, creând implozie la nivel micro-cuantic. Amintiți-vă de sintagma “Câţi îngeri încap pe un vârf de ac?” Ei bine, toți! Îngerii sunt undele fractalice create în urma procesului de Conjugare Fazică.  Aceste unde se susțin reciproc pe măsură ce se unesc și se multiplică (anulând orice distorsiuni), dând astfel naștere unui câmp auto-organizat și coerent, care susține Viața și Viul.

Totul în jurul nostru, incluzându-ne chiar și pe noi, este compus din valuri de energie Eterică/Plasmatică de grade diferite (eter luminos, gazos, solid etc). Această plasmă din jurul nostru poate fi reorganizată și direcționată prin modularea unor frecvențe din natură (cum sunt exponenții Raportului Phi) pentru a crea anumite condiții de mediu și de evoluție, în așa fel încât să declanșeze și să stimuleze diferite procese benefice care susțin viața: reglarea voltajului celular, homeostaza, coerența cardiacă și chiar procese metafizice avansate, activarea corpului MerKaBa, transformarea tiparelor vechi emoționale și îmbunătățirea abilităților sintepatice. Vestea bună este că avem o astfel de tehnologie, în premieră, în România. Această tehnologie se cheamă Theraphi și este clădită și perfecționată pe umerii unor pionieri în știință și tehnică: Nikola Tesla, Royal Rife, Georges Lakhovsky, Antoine Priore și nu în ultimul rând Dan Winter cu noua sa ecuație a hidrogenului și Paul Harris, inventator și cercetător cu peste 20 de ani de experiență în electrodinamică.

Evoluția tehnologiei Theraphi

Aplicațiile moderne ale terapiei electromagnetice regenerative este în cercetare de peste 100 de ani, de când Nikola Tesla numea plasma ca fiind Energie Radiantă. Pionierii Royal Raymond Rife, Alexander Gurwitsch și George Lakhovsky au rafinat teoriile lui Tesla și au fabricat dispozitive de vindecare în anii 1930-1940.

Apoi, în Franța, Antoine Priore a folosit pentru prima oară conceptul de „conjugare fazică” folosind tuburi mari de plasmă, cu efecte spectaculoase și bine documentate (remisiuni ale cancerului, timpi mai rapizi de vindecare etc). Întreaga lume occidentală nu cunoștea mai nimic despre conjugarea fazică în anii 1960, când Priore obținea rezultate incontestabile.

Ca orice mare descoperire, povestea acestei lucrări remarcabile are și o latură amuzantă. În 1944, Antoine Priore a observat niște portocale uitate într-o cameră, alături de niște echipamente electrice. Portocalele au rămas într-o stare proaspătă, în timp ce celelalte fructe, aflate în altă încăpere, s-au stricat și au putrezit.

Testele efectuate cu dispozitivul Priore au condus la remisie totală în țesuturile canceroase expuse la lumina aparatului. Dispozitivul a convertit celulele canceroase înapoi în celule normale. De asemenea, dispozitivul a arătat în mod clar că este capabil să inverseze complet înfundarea arterelor și să scadă nivelele de colesterol la valori normale.

Multe dintre experimente și teste au fost realizate chiar de membri prestigioși ai Academiei Franceze de Științe, cu un buget de peste 16 milioane, totuși nimeni n-a știut de ”conjugarea fazică” la momentul respectiv. Știința nu a fost complet înțeleasă, iar finanțarea a fost închisă și stopată. Aparatele lui Antoine Priore au fost demontate la scurt timp după moartea sa, la începutul anilor `80. Tuburile cu plasmă Priore originale erau grele, mari și costisitoare. Theraphi evită toate aceste probleme, folosind emițători în stare solidă, designul este robust și ușor de transportat!

Având două tuburi de plasmă poziționate cu densitate de spin opusă, se produce conjugarea de fază a unui spectru larg electromagnetic longitudinal și un câmp imploziv de „Negentropie”, care se revarsă (prin cascadă) într-un punct focal utilizând Secțiunea de Aur a Raportul Phi din natură, permițând adăugarea, multiplicarea, direcționarea și colapsarea (centripetă) a formelor noastre de undă modulate în frecvență. Câmpurile de unde coerente simetrice converg în așa fel încât se concentrează spre interior (scala Planck) și devin auto-organizate pentru a crea o creștere a ordinii și a „sarcinii/încărcăturii”, denumită „accelerația undei longitudinale”. Acest câmp de undă rezultat, restabilește ordinea sistemului regenerativ celular al corpului, denumit Negentropie, care este inversul Entropiei. De fapt, efectul de Negentropie Theraphi asupra celulelor și țesuturilor organismului, este singura definiție științifică adevărată pe care o avem pentru „Vindecare și Întinerire” și „Anti-Îmbătrânire”. „Negentropia biologică” este definiția vieții, ordinii, conștiinței de sine, percepției și păstrarea memoriei.

Viitorul electromedicinei

Medicina regenerativă, în special terapia electromagnetică, a avut suișuri și coborâșuri în ultimii 100 de ani. Pionierii precum Royal Rife, Tesla și Priore au fost scoși din cărțile noastre de istorie. Tesla a folosit unde longitudinale pentru a produce energie liberă, ceea ce s-a dovedit a fi un lucru păgubos pentru afaceri. Lucrarea lui Priore a fost suprimată din cauza ostilității comunității oncologice și a tăierii de fonduri datorită absenței „fizicii acceptabile” pentru a descrie mecanismul rezultatelor. Royal Rife a avut rezultate clinice înregistrate despre cancer și alte afecțiuni – doar pentru a fi suprimat total de AMA (Asociația Medicală Americană). Durerea a fost ameliorată de electricitate încă din cele mai vechi timpuri. Există dovezi experimentale enorme care susțin afirmațiile cum că terapia electromagnetică precum Theraphi poate ajuta la cancer, leucemie, durere etc., dar nu există fonduri majore disponibile pentru a crea studiile clinice necesare. Electromagnetica influențează o mare varietate de sisteme biologice. În medicina fizicii, câmpul electromagnetic de ” joasă” frecvență a fost aplicat clinic pentru vindecarea rănilor. Protocoale recente bazate pe câmpuri electromagnetice au fost dezvoltate ca tratamente nechirurgicale invazive ale tumorilor. Îndeosebi, impulsurile electrice de scurtă durată pot induce schimbări/modificări non-termice importante în fiziologia celulară, în special permeabilitatea membranei celulare și capacitatea unică de a distruge selectiv celulele tumorale fără a afecta țesutul normal din jur.

De exemplu, programul Theraphi susține negentropia neurologică, ceea ce înseamnă că persoanele în vârstă se pot bucura de o stare de spirit cu mai mult calm și claritate. Semnul distinctiv al sănătății mentale, este optimizarea echilibrului delicat a milioane de neurotransmițători. Theraphi folosește energie scalară non-invazivă pentru a corecta distorsiunile câmpului energetic din jurul celulelor organismului, reprogramându-le și permițând celulelor și organelor să funcționeze din nou normal. Plasma din Theraphi permite undei purtătoare să transmită 18 frecvențe de vindecare diferite, (noua ecuație a lui Dan Winter pentru raza hidrogenului).

THERAPHI este tehnologie neinvazivă. Sigurul “efect secundar” este că te poți supra-energiza!

Există potențialul ca această tehnologie să inverseze bolile genetice și transereditare. Deoarece Conjugarea Fazică este negentropică, poate inversa stările de boală entropice în organisme. Poate transporta informații în nucleul celulei și, eventual, poate corecta daune genetice moștenite, inversând astfel malformațiile congenitale (defecte din naștere). Priore a remarcat, de asemenea, că după tratament, șoarecii de experiment deveneau mai tineri. Totodată, experimentele au arătat rezultate pozitive pentru bolile infecțioase și sistemele imunitare suprimate.

Tehnologie puternică anti-îmbătrânire: dacă teoria daunelor genetice este corectă, atunci conjugarea fazică din Theraphi ar corecta, de asemenea, semnăturile de unde distorsionate care apar în timp și provoacă îmbătrânirea. Câmpul centripet atât de puternic al tehnologiei Theraphi, este efectul de câmp ideal pentru a cataliza celulele înapoi spre dediferențiere (comutarea celulelor stem), în special dacă privim ADN-ul ca un „conjugator fazic” (ceea ce și este!).

Cu bolile cronice și degenerative care devin aproape endemice în întreaga lume și cu eșecul medicinei occidentale de a trata eficient aceste afecțiuni, cu siguranță este timpul să ne uităm la sisteme noi și inovatoare de vindecare. Datorită principiilor și conceptelor, cum ar fi negentropia, inversarea timpului celular, conjugarea fazică și implozia, putem crea o nouă paradigmă în auto-vindecare, împuternicind un nou sistem de sănătate umanitar având „cost redus” pentru generațiile prezente și viitoare.

Concluzie

Descoperirile recente ale plasmei și ale eterului, vor deschide o paradigmă nouă în absolut toate domeniile de cunoaștere. Și cel mai important domeniul al cunoașterii este și va rămâne… sufletul. Poate pentru prima dată în istoria nostră modernă, știm la modul concret și măsurabil, ce anume este sufletul, și mai ales, cum putem re-întregi acest suflet, în interiorul nostru, pentru a deschide calea cunoașterii universale. Cunoscând proprietățile plasmei și ale eterului – care nu sunt altceva decât modalități prin care Sursa Creatoare se manifestă în dimensiunea formei, a geometriei, a frecvențelor și a vibrației – putem pune capăt conflictelor religioase, rasiste sau politice. Gândiți-vă la următoarea chestie. Chiar avem nevoie de vreo autoritate exterioară să ne spună cum să accesăm imortalitatea sau distribuirea memoriei genetice după moarte într-un mod organic? Poate că, pentru prima dată la nivel eonic, oamenii pot oferi răspunsuri la multe probleme exopolitice de ordin biologic și transhumanistic. Vom continua această serie de articole despre Theraphi în revistă.

Articol scris în colaborare cu Georgiana Crâmpiță.

Articolul precedentAstrologie – Punctul moștenirii
Articolul următorPuterea compasiunii în viața lui Buddha
De-a lungul timpului a primit multe etichetări: îndrumător spiritual, mistic, hipster, flower power, hipiot, pronoic, panspermic, omnist și holobiont. Iar în timpul liber scrie...
4.4 10 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

8 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Lucia Brutaru
Lucia Brutaru
5 luni în urmă

Sufletul este plasma si informatie? din eter venim in eter ne intoarcem,foarte frumos articolul,mai asteptam informatii despre noile
tehnologii plasmatice!

COSMOS
Admin
5 luni în urmă
Răspunde  Lucia Brutaru

Da, este plasmă și informație și chiar mai mult de atât!

Doina Gabriela
Doina Gabriela
5 luni în urmă

Mi se pare extrem de incitant și extraordinar.Mulțumesc tare mult.

liliana
liliana
4 luni în urmă

Foarte interesant si de studiat/aprofundat subiectul chiar cu detalii mai “tehnice”. Multumim.

DAlbon Alexandru
DAlbon Alexandru
4 luni în urmă

Normal ca o astfel de tehnologie nu o sa fie promovata și dezvoltata de marea industrie farmaceutică care o considera nociva pt interesele lor financiare.
Se va dezvolta timid în cercurile medicinei alternative și nu rezonează cu mediocrul și vulgul marii majorități a masei umane…

Bogdan
Bogdan
3 luni în urmă

EXTRAORDINAR ! Cum se poate achizitiona un astfel de aparat aici, in Romania?

COSMOS
Admin
3 luni în urmă
Răspunde  Bogdan

Buna ziua, cel mai bine luați legătura cu autorul articolului

Diana
Diana
19 zile în urmă

Cat este o sedinta va rog? Multumesc