Tehnologiile zeilor
Simboluri descoperite în Abydos, Egypt, 1848. Mult timp s-au crezut a fi trucate, dar ulterior au apărut şi înregistrări video din templu. Un ziar Arab Al Sharq Al Awsat a publicat poze similiare din templul Karnak, cu cele găsite în Abydos. Se pare că Ramses al doilea se dădea cu elicopterul cu mult înaintea aşa zisului om modern.

Schelete găsite în zona anticului oraş Mojenho Daro prezintă un nivel de radioactivitate foarte mare, semn al folosirii unui dispozitiv de tip atomic-nuclear.

Istoria a consemnat, mai ales în partea ei apocrifă sau neoficială, tot felul de aspecte care fac trimiteri la existenţa şi prezenţa pe planeta noastră a altor fiinţe decât omul.

Aşa cum am descris unele lucruri în numărul anterior al revistei, dovezile în favoarea prezenţei fiinţelor extraterestre – zeii din vechime – sunt foarte multe, însă ştiinţa oficială încă nu vrea să le admită nici măcar parţial, punându-le sub semnul unor mofturi academice. Dar ceea ce descriu multe dintre reprezentările acestor dovezi, inclusiv sub formă scrisă, ne demonstrează faptul că în străvechime au existat asemenea grupuri de fiinţe umane dar şi nonumane, care dispuneau de tot felul de tehnologii sofisticate, unele dintre ele aducând de-a dreptul cu magia. Faţă de aceste descrieri lăsate nouă în diferite mituri, legende şi epopei scrise, tehnologia noastră actuală poate fi asemuită unor jucării de copii faţă de instrumentele complexe ale oamenilor de ştiinţă din laboratoarele de cercetare.

Am inventat şi noi bomba atomică, bomba cu hidrogen, lasere de putere medie care pot distruge ţinte de la distanţă, dar încă nu am atins potenţialul unor arme la purtător atât de performante aşa cum aveau zeii, precum reiese din diferite legende şi pergamente străvechi. Şi atunci unde e diferenţa?

Străvechi cronici păstrate prin timp susţin de exemplu că sumerienii care-i aveau pe zeii Anunnaki se aflau în relaţii comerciale cu hinduşii,  tutelaţi de zeităţile cunoscute în mitologia acestei culturi vechi. De altfel în Rig Veda, Ramayana şi Mahabharata sunt consemnate conflicte teribile între categoriile zeilor hinduşi, fiind folosite printre altele în afară de bomba atomică – „ mai strălucitoare ca o mie de sori” şi alte artefacte tehnologice teribile care erau clasificate în funcţie de elementul cărora le era adresată arma: pământ, aer, foc sau apă.

Astfel la hinduşi erau brahmastras – armele lui Brahma – Dumnezeu, agniastras – armele Zeului Focului, suryastras – armele Zeului Soare, indastras – cele ale Zeului Indra – regele zeilor hinduşi, ori narayanastras – armele lui Vishnu şi aşa mai departe.

Se pare că în urmă cu mii de ani pe vremea când Anunnaki stăpâneau regiunea Asiei Mici până spre Pakistan, şi zeii hinduşi stăpâneau India, a avut loc un dramatic război care s-a soldat ulterior cu apariţia deşertului Mojenho Daro. Acest oraş despre care se spune că la vremea sa în urmă cu aproximativ 5000 de ani reprezenta o adevărată perlă de civilizaţie, a fost distrus în urma unei explozii atomice.

Tehnologiile zeilor – II
© Oraşul Mohenjo-daro, Pakistan / CC BY 2.0 / Wikipedia

Cine a produs dispariţia aproape peste noapte a populaţiei acestui antic oraş?

Cercetările arheologice au estimat că oraşul era locuit cam de 100.000 de oameni, o cifră destul de mare pentru acele vremuri şi care reflecta într-adevăr nivelul de trai. Vechile legende afirmă că oraşul şi populaţia au fost distruse de o armă numită „Agneya” care după denumire aduce a tehnologie hindusă, Agny în sanscrită-hindusă însemnând Foc.

Să fi aruncat zeii hinduşi la vremea aceea peste Mojeno Daro, care era de altfel populat de hinduşi, o teribilă pedepasă cu ajutorul unei tehnologii capabile să producă moartea instantanee? Sau Anunnaki deţineau o asemenea armă denumită aşa de zeii hinduşi?

Schelete găsite în zona anticului oraş prezintă un nivel de radioactivitate foarte mare, semn al folosirii unui dispozitiv de tip atomic-nuclear. Cine deţinea aşa ceva în urmă cu 5000 de ani? Şi mai ales de ce şi cine a vrut să distrugă acel oraş înfloritor şi populaţia de acolo? Posibilul motiv îl aflăm în numărul următor…

Următorul episod<< Tehnologiile zeilor – Agneya (I)Tehnologiile zeilor – Arienii și Dravidieni (III) >>

1 COMENTARIU

  1. […] Enigmele Civilizaţiei – Mona Lisa extraterestră – I – Marte, Misterul Unei Civilizaţii Dispărute – IV – Atlantida, de la Mărire la Decădere – VII – Misterele Shamballei – IV – Suntem Urmaşii Marţienilor? – IV – Zeii şi Războaiele lor pe Pământ – II – Tehnologiile Zeilor – II […]

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?