Tehnologiile zeilor
Simboluri descoperite în Abydos, Egypt, 1848. Mult timp s-au crezut a fi trucate, dar ulterior au apărut şi înregistrări video din templu. Un ziar Arab Al Sharq Al Awsat a publicat poze similiare din templul Karnak, cu cele găsite în Abydos. Se pare că Ramses al doilea se dădea cu elicopterul cu mult înaintea aşa zisului om modern.
Timp estimat de citire: 3 minute

Conflictul a izbucnit între două caste ce conduceau regiuni diferite din regiunea Pakistan-India, regii Arienii şi regii Dravidieni.

Civilizaţia noastră a atins în prezent un nivel tehnologic incredibil de avansat, dacă privim în urmă cu doar 200 de ani, în raport cu mileniile anterioare de stadiu latent. În doar 100 de ani ne-am dezvoltat inimaginabil de mult, de-o manieră neaşteptată.

Cu toate acestea, în ciuda avântului tehnico-ştiinţific, nivelul nostru de conştiinţă a rămas în urmă şi ca urmare există multe situaţii cu grad foarte ridicat de risc, cel mai clar exemplu fiind stocul de rachete nucleare şi tensiunile dintre statele ce deţin asemenea armament de distrugere totală.

Ar fi suficientă o singură apăsare pe un buton şi în câteva ore totul ar deveni cenuşă şi scrum pe planetă. Deci ideea e că deţinem un potenţial foarte mare pe fondul unei conştiinţe care nu se ridică încă la nivelul unei asemenea tehnologii pentru a fi folosită fără niciun fel de pericol. Şi pentru asta sunt responabile aceleaşi grupuri de zeităţi- fiinţe extraterestre care existau şi în antichitate şi care foloseau tehnologia pe care ne-au plasat-o perfid în arsenalul tehnologic.

Stadiul nostru ca civilizaţie reflectă de altfel influenţa şi pe cei ce se află în spatele ei, zeii din vechime ascunşi în prezent în spatele unor grupuri oculte.

Aceste specii extraterestre ostile omenirii folosesc civilizaţia umană ca pe nişte piese de şah, într-un joc ce s-ar vrea nesfârşit.

Chestiuni similare s-au petrecut în urmă cu mii de ani în Asia, în regiunea numită şi astăzi Mohenjo Daro, unde exista un oraş cu o populaţie de aproximativ 100.000 de locuitori.

Cercetările efectuate de către specialişti în această zonă au pus în evidenţă şi astăzi o radiaţie cu un nivel peste limita admisă.

Documente străvechi atestă o realitate stranie şi tragică în acelaşi timp, anume că locuitorii acelui oraş antic au dispărut cu toţii în urma unei catastrofe nucleare.

Tradus în cuvinte pe înţelesul nostru, Mohenjo Daro înseamnă „Colina celor morţi”.

Comentam în numărul trecut despre faptul că este posibil să fi existat un fel de conflict comercial între Anunnaki şi Zeii hinduşi, două tabere de fiinţe extraterestre în realitate.

S-a folosit atunci o armă numită de către cronicarii hinduşi de atunci „Agneya”, înţelesul acesteia fiind probabil legat de capacitatea sa de distrugere prin foc. Strălucirea acestei arme, atunci când a fost folosită, a întrecut lumina a 100 de sori, deci e clar că avem de-a face cu o bombă de tip nuclear.

Întrebarea care se pune este: care a fost cauza acestui conflict?

Fiind plasat în Valea Indusului, deci în India, distrugerea oraşului Mohenjo Daro e clar că a avut la bază un scop militar-economic. Nu se pune problema că ar fi fost un oraş ca Sodoma sau Gomora unde oamenii erau complet desfrânaţi, pentru că nu există nicio referire în acest sens în vreun document rămas de atunci. Deci explicaţia trebuie căutată în altă parte.

Datele oferite de către cercetători  precum David Davenport, un specialist britanic în arheologie care şi-a petrecut 12 ani studiind manuscrise hinduse, duc la ideea că locuitorilor acelui oraş li s-a dat un ultimatum de 7 zile de către Pleiadeeni, pentru a părăsi zona.

Ceea ce a descoperit în legătură cu tragicul eveniment merită consemnat în rândurile următoare.

Conflictul a izbucnit între două caste ce conduceau regiuni diferite din regiunea Pakistan-India, regii Arienii şi regii Dravidieni.

Chiar dacă făceau parte din acceaşi civilizaţie hindusă, se pare că Dravidienii aveau alte zeităţi decât Arienii şi în spatele fiecărei grupări se aflau aceste civilizaţii extraterestre – Anunnakii şi Pleiadeenii.

Tehnologiile zeilor – III
Oseminte descoperite în Mohenjo Daro

Fiind o zonă foarte bogată în resurse ale subsolului, Mohenjo Daro a devenit teren de război.

Cercetările efectuate au descoperit epicentrul unde ar fi căzut bomba nucleară trimisă, acest epicentru având un diametru de aproximativ 50 de metri, deci se pare că a fost o bombă de mici dimensiuni, însă cu o putere foarte mare.

În epicentru totul este topit, iar la aproximativ 60 de metri de el blocurile de piatră sunt topite pe o parte, ceea ce indică o temperatură foarte mare.

Deşi locuiau împreună ca o singură civilizaţie în India, Arienii şi Dravidienii aveau origini diferite. Tocmai de aceea în spatele fiecărei grupări s-au aflat rase extraterestre diferite, Pleiadeenii şi Anunnakii.

Conform versetelor din Mahabharata, Pleiadeenii erau zeii hinduşi, demonii find Anunnakii care oricum aveau o politică expansionistă şi agresivă în raport cu celelalte grupări extraterestre prezente pe planetă.

În numărul următor vom reda narativ întâlnirea dintre cele două părţi, obţinută pe cale mediumnică prin retrocogniţie în Akasha, întâlnire care a dus la teribilul conflict.

Următorul episod<< Tehnologiile zeilor – Mojenho Daro (II)Tehnologiile zeilor – Oran Kataio (IV) >>
Articolul precedentPentru ce sunt construite piramidele?
Articolul următorBeneficiile fructului GRAVİOLA
Scriitor şi pasionat de neconvenţional, îşi păstrază anonimatul în continuare folosind o atitudine efervescentă pentru a pune în mişcare energia exploratoare a minţii umane, imprimând astfel în subtil nevoia de a găsi răspunsuri existenţiale.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile