Tehnologiile zeilor
Simboluri descoperite în Abydos, Egypt, 1848. Mult timp s-au crezut a fi trucate, dar ulterior au apărut şi înregistrări video din templu. Un ziar Arab Al Sharq Al Awsat a publicat poze similiare din templul Karnak, cu cele găsite în Abydos. Se pare că Ramses al doilea se dădea cu elicopterul cu mult înaintea aşa zisului om modern.

Datele oferite de către cercetători precum David Davenport, un specialist britanic în arheologie care şi-a petrecut 12 ani studiind manuscrise hinduse sunt extrem de interesante.

Civilizaţia noastră a atins în prezent un nivel tehnologic incredibil de avansat, dacă privim în urmă cu doar 200 de ani, în raport cu mileniile anterioare de stadiu latent. În doar 100 de ani ne-am dezvoltat inimaginabil de mult, de-o manieră neaşteptată.

Cu toate acestea, în ciuda avântului tehnico-ştiinţific, nivelul nostru de conştiinţă a rămas în urmă şi ca urmare există multe situaţii cu grad foarte ridicat de risc, cel mai clar exemplu fiind stocul de rachete nucleare şi tensiunile dintre statele ce deţin asemenea armament de distrugere totală.

Ar fi suficientă o singură apăsare pe un buton şi în câteva ore totul ar deveni cenuşă şi scrum pe planetă. Deci ideea e că deţinem un potenţial foarte mare pe fondul unei conştiinţe care nu se ridică încă la nivelul unei asemenea tehnologii pentru a fi folosită fără niciun fel de pericol. Şi pentru asta sunt responabile aceleaşi grupuri de zeităţi- fiinţe extraterestre care existau şi în antichitate şi care foloseau tehnologia pe care ne-au plasat-o perfid în arsenalul tehnologic.

Stadiul nostru ca civilizaţie reflectă de altfel influenţa şi pe cei ce se află în spatele ei, zeii din vechime ascunşi în prezent în spatele unor grupuri oculte.

Aceste specii extraterestre ostile omenirii folosesc civilizaţia umană ca pe nişte piese de şah, într-un joc ce s-ar vrea nesfârşit.

Chestiuni similare s-au petrecut în urmă cu mii de ani în Asia, în regiunea numită şi astăzi Mohenjo Daro, unde exista un oraş cu o populaţie de aproximativ 100.000 de locuitori.

Cercetările efectuate de către specialişti în această zonă au pus în evidenţă şi astăzi o radiaţie cu un nivel peste limita admisă.

Documente străvechi atestă o realitate stranie şi tragică în acelaşi timp, anume că locuitorii acelui oraş antic au dispărut cu toţii în urma unei catastrofe nucleare.

Tradus în cuvinte pe înţelesul nostru, Mohenjo Daro înseamnă „Colina celor morţi”.

Comentam în numărul trecut despre faptul că este posibil să fi existat un fel de conflict comercial între Anunnaki şi Zeii hinduşi, două tabere de fiinţe extraterestre în realitate.

S-a folosit atunci o armă numită de către cronicarii hinduşi de atunci „Agneya”, înţelesul acesteia fiind probabil legat de capacitatea sa de distrugere prin foc. Strălucirea acestei arme, atunci când a fost folosită, a întrecut lumina a 100 de sori, deci e clar că avem de-a face cu o bombă de tip nuclear.

Întrebarea care se pune este: care a fost cauza acestui conflict?

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.
Următorul episod<< Tehnologiile zeilor – IITehnologiile zeilor – IV >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?