Tehnologiile zeilor
Simboluri descoperite în Abydos, Egypt, 1848. Mult timp s-au crezut a fi trucate, dar ulterior au apărut şi înregistrări video din templu. Un ziar Arab Al Sharq Al Awsat a publicat poze similiare din templul Karnak, cu cele găsite în Abydos. Se pare că Ramses al doilea se dădea cu elicopterul cu mult înaintea aşa zisului om modern.
Timp estimat de citire: 3 minute

Şeful delegaţiei pleiadeene, Oran Kataio, bănuia că Anunnaki voiau să trişeze la negocieri impunând factorul ameninţării cu război. Iniţial, şeful delegaţiei Anunnaki, pe numele său Krun Dalk, a cerut accesul neîngrădit la minele de uranium gestionate de pleiadeeni

Aşa cum susţin documente străvechi găsite de către cercetători, în urmă cu mii de ani în anumite regiuni ale lumii s-au produs conflicte care au lăsat în urmă distrugeri umane şi materiale.

În Asia la Mohenjo Daro s-a petrecut un asemenea conflict nimicitor, arheologii descoperind în acest antic oraş părăsit schelete cu un nivel de radioactivitate de peste 10 ori peste limita admisă pentru corpul uman, ceea ce i-a făcut pe cercetători să tragă o concluzie clară: acolo a fost detonată o bombă similară cu cea atomică, dar de calibru mai mic. O asemenea tragică realitate s-a derulat datorită conflictului dintre zeii hinduşilor dravidieni şi zeii hinduşilor arieni.

Mohenjo Daro era un înfloritor oraş din Valea Indusului, în urmă cu aproximativ 5500 de ani şi dacă ne gândim că această dată este mult mai aproape de noi decât alte evenimente care au vizat dispariţii ale altor civilizaţii, cum a fost Atalntida în urmă cu 12.000 de ani, ne putem da seama că aceste grupări ale zeilor – fiinţe extraterestre în realitate, dacă au tot continuat să se războiască între ele în vechime, este foarte posibil ca acest lucru să continue şi azi, desigur sub forme moderne şi camuflate.

Ce diferenţe existau între dravidieni şi arieni?

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

Următorul episod<< Tehnologiile zeilor – Arienii și Dravidieni (III)Tehnologiile zeilor – Câmpul de Conştiinţă Christic (V) >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?