Tehnologiile zeilor
Simboluri descoperite în Abydos, Egypt, 1848. Mult timp s-au crezut a fi trucate, dar ulterior au apărut şi înregistrări video din templu. Un ziar Arab Al Sharq Al Awsat a publicat poze similiare din templul Karnak, cu cele găsite în Abydos. Se pare că Ramses al doilea se dădea cu elicopterul cu mult înaintea aşa zisului om modern.

După venirea lui Iisus – când s-a ancorat în aura planetei Câmpul de Conştiinţă Christic – cultul zeilor s-a risipit.

Pornind de la realitatea deşertului Mohenjo Daro, unde s-a petrecut în străvechime un eveniment similar ca la Sodoma, Gomora şi ca în deşertul Gobi, am parcurs istoric, esoteric şi prin mediumitate aspectele care au dus la aşa ceva.

În acele vremuri în urmă cu mii de ani Mohenjo Daro avea aproximativ 100.000 de locuitori, ceea ce pentru epoca respectivă era deja mult, ca şi cum ne-am referi azi la orice capitală europeană care are între 1-3 milioane de locuitori.

Tragedia de la Mohenjo Daro, unde s-au descoperit schelete radioactive, a avut ca început conflictul dintre zeii dravidienilor care erau Anunnaki şi zeii hinduşilor care erau zeii arieni. În episodul trecut v-am relatat despre întâlnirea dintree delegaţiile acestor grupări de zei, undeva în Valea Indusului, pentru a negocia în vederea împărţirii minereului de uraniu din subsol. Acesta este un element esenţial pentru orice civilizaţie care foloseşte vehicule aerospaţiale şi cosmice pentru diferite deplasări, indiferent că vorbim despre rachetele americanilor sau despre OZN-urile care vin cine ştie din ce depărtări galactice.

Chiar dacă hinduşii – arieni şi dravidieni – trăiseră în bună înţelegere până când au cerut Anunnaki 50% profit din uraniul extras, ceea ce evident nu li se cuvenea căci nu le aparţinea ca prospecţiune, din momentul în care Anunnaki au declanşat conflictul, şi cele două grupări hinduse au intrat în conflict.

Pleiadeenii nu i-au forţat niciodată pe oameni să îi venereze, aşa cum au impus Anunnaki cultul lor grupării dravidiene.

De ce este atât de importantă relatarea despre ce s-a întâmplat la Mohenjo Daro?

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

Următorul episod<< Tehnologiile zeilor – Oran Kataio (IV)

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?