Terapia Holistica Core Inergetix
Sistemul CoRe (Inergetix-CoRe) este un sistem computerizat de tip radionic şi poate fi folosit la nivel clinic pentru testări şi evalulări bioenergetice. Funcția de bază a dispozitiviului CoRe este de a furniza o măsurare obiectivă a fluxului de energie la pacienţi și/sau blocaje sau potenţiale blocaje.
Timp estimat de citire: 3 minute

Terapia prin biorezonanță este considerată una dintre metodele cele mai promițătoare de îmbunătățire a capacității de autovindecare ale organismului.

În viața de fiecare zi, în care suntem supuși la tot felul de agresiuni fizice (aer, apă, alimente chimizate), psihice (stres, emoții negative, griji, etc.), electromagnetice (radiații de toate categoriile), este nevoie stringentă de a ne informa asupra propriei ființe și a ceea ce trebuie să facem pentru autoprotejare și propria îngrijire pentru menținerea unei stări de bine, care să ne permită funcționarea ființei la modul optim și în același timp să ne bucurăm de tot ce ne oferă viața, adică să fim fericiți.

Numai o abordare holistică a ființei noastre (trup, minte, suflet, spirit), ca un INTREG, ne permite găsirea celor mai bune soluții, tehnici, practice și atitudini pentru contracararea agresiunilor amintite și menținerea unui grad de armonie ridicat al corpurilor ființei noastre.

Pentru că între altele ARMONIA cu noi înșine, cu semenii, cu natura și cu DIVINITATEA este definiția completă a SĂNĂTĂȚII.

Începând din 1980, pe Pământ au început sa vină valuri tot mai intense de energie de vibrație înaltă, care au condus la ridicarea nivelului de conștiință a unor mase tot mai mari de oameni, concomitent cu creșterea vibrațiilor oamenilor și a mamei Pământ.

În domeniul păstrării sănătății și al tratamentelor bolilor, au apărut o serie întreagă de aparate și dispozitive, tehnici și metode, suplimente alimentare și remedii energo-informaționale.

Abordarea holistică a ființei umane, s-a tradus prin apariția Medicinii Integrative sau a Medicinii Vibraționale (Dr. Richard Gerber), care se folosește de diverse sisteme de biorezonanță, atât pentru descoperirea dezechilibrelor și blocajelor energetice, cât și pentru tratarea acestora.

Foarte important în cazul folosirii acestor sisteme este deschiderea și implicarea pacientului sau clientului, pentru că VINDECAREA este un șir de SCHIMBĂRI care duce la transformarea cuantică a ființei (ridicarea vibrației acestuia).

Biorezonanța este o tehnică de evaluare și de tratament a ființei umane, bazată pe o tehnologie care detectează și citește oscilațiile electromagnetice ultra fine produse de fiecare moleculă, celulă, organ, glandă sau sistem a organismului..

Sistemele de biorezonanță de ultima generație, concepute în urma a nenumărate studii științifice, dar și pe baza unor informații primite prin revelație din câmpul cauzal universal, analizează ființa umană ca un TOT, găsesc cauzele profunde ale dezechilibrelor, inclusiv ale bolilor în stare potențială și recomandă remediile și tehnicile potrivite pentru revenirea la starea de armonie, adică la sănătate.

Undele radiante se mișcă în spațiu, ducând cu ele un flux uriaș de energie și informație. Totul în Univers și pe Pământ există într-un spațiu energo-informațional. Cercetătorii ruși, germani și americani au demonstrat că organismele vii produc semnale electromagnetice începând de la nivel celular, cu un spectru foarte larg. Aceste semnale dirijează toate procesele biochimice din organism și sunt responsabile de generarea vieții și de sfârșitul ei.

Începutul oricărei boli se află la nivelul schimburilor de informație electrică și electromagnetică, care se produc la nivel celular într-o anumită gamă de frecvențe. În prezent, pe plan mondial, terapia prin biorezonanță este considerată una dintre metodele cele mai promițătoare de înbunătățire a capacității de autovindecare ale organismului (sistemul imunitar fizic și psihic).

În 1973, doctor Fritz Albert Popp demonstrează emisia de biofotoni de către celulele vii. El a construit un dispozitiv care măsura energia electromagnetică radiată de celulele corpului. Astfel a putut sa demonstreze ca fiecare celulă a corpului procesează frecvențe rezonante și reemite unde electromagnetice. Undele treversează spațiul cu viteza luminii, iar comunicarea dintre celule se face pe mai multe frecvențe.

Fizica cuantică a demonstrat că tot ce este materie vibrează cu o frecvență unică, rezultată din încărcarea electrică la nivel atomic. În consecință toate celulele și țesuturile sănătoase, toxinele, agenții patogeni, medicamentele și remediile naturiste produc oscilații electromagnetice proprii caracteristice, ca un fel de semnătură electronică.

Biologia celulară a demonstrat că orice celulă are două tipuri de receptori la nivelul membranei celulare: un tip care detectează substanțele și modificarile chimice și alt tip care detectează semnalele electromagnetice. Experimentele au arătat că receptorii electromagnetici au o sensibilitate de sute de ori mai mare față de cei chimici.

Funcționarea organismului are loc în limitele unui câmp electromagnetic oscilant, numit câmp electromagnetic biologic. Fiecare acțiune externă, impuls sau răspuns al organismului la stimuli este determinat de variații ale frecvenței de vibrație ale componentelor celulare, care se întâmplă numai într-un interval biologic numit fereastra biologică.

Termenul de rezonanță biologică este înțeles ca procesul în care aceste frecvențe din exterior sunt absorbite la un anumit nivel al organismului de către structurile functional- organice, și că țesutul corespunzător încetează să se mai conformeze informațiilor patologice existente și începe să funcționeze sub influența acestui nou model energo-informațional din exterior.

Pentru a realiza rezonanța cu diferite organe și sisteme au fost dezvoltate o mulțime de programe computerizate pentru fiecare sistem de biorezonanță.

Continuare în numărul episodul următor.

Următorul episodTerapia holistică – II >>
Articolul precedentSistemul imunitar – I
Articolul următorEgo-ul – latura întunecată a omului
Mihăiță Toma este autor a patru lucrări apărute între 2009 și 2015 la Editura Dharana – Apa, miracolul vieții, Dezintoxicarea fizică și psihică, Sistemul imunitar – cheia sănătății și Vindecarea prin Iubire și Iertare. Cărțile au un nivel accesibil publicului larg și prezinta informații utile pentru viața de fiecare zi.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile