Avem suficiente dovezi să credem că într-adevăr Tesla a reușit – cel puțin ca documentație – să inventeze Mașina Timpului.

În secolul tehnologiei digitale mai toată planeta a auzit de Tesla și de invențiile sale, unele dintre acestea considerate a fi de-a dreptul miraculoase. De pildă, cum reușea el să obțină direct din sol energie pentru a aprinde becurile? Știa multe secrete, deoarece – așa cum am mai scris în revistă – este foarte posibil ca el să fi fost venit din viitor.  

Ştim că Tesla este renumit pentru munca sa revoluționară în privinţa energiei electrice, însă el nu s-a oprit doar la asta. În laboratoarele sale obscure şi misterioase, Tesla a explorat ideea că timpul și spațiul ar putea fi controlate în mod direct. Astfel, s-a născut conceptul mașinii timpului. 

Deşi detaliile specifice despre experimentele lui Tesla sunt învăluite în mister, cu documente pierdute sau poate chiar ascunse, există totuși fragmente de informații care ne permit să reconstruim o imagine a ceea ce se întâmpla în acele laboratoare. Tesla, un om reticent și retras, lucra adesea singur. Imaginați-vă-l pe Tesla în întuneric, luminat doar de scânteile electricității pe care o controla cu atâta măiestrie, lucrând cu dispozitive pe care alții le-ar fi considerat de domeniul science-fiction la vremea aceea. 

Maşina timpului pe care Tesla a căutat să o construiască nu era ca cele pe care le-am văzut în filme. Tesla nu vedea timpul ca pe o bandă pe care am putea călători înainte și înapoi. Măreția viziunii lui Tesla era că timpul și spațiul nu sunt separate, ci ele compun un continuum spaţiu-timp, care poate fi manipulat. Confruntându-se cu scepticism și întâmpinând numeroase obstacole, Tesla a continuat neobosit să lucreze la proiectul său, convins că scopul final este posibil. Cu toate că nu a avut timp să finalizeze experimentul în timpul vieții, așa cum cercurile științifice pretind că s-a petrecut toată treaba în acest sens,  ideea sa a continuat să fascineze și să inspire generații de oameni de ştiinţă și inventatori. Vom vedea însă pe baza anumitor dovezi, care au ieșit la lumină în ultimul timp, deși nu sunt recunoscute oficial, că într-adevăr el a inventat mașina timpului…

Experimentele lui Tesla cu privire la acest misterios și în același timp grandios proiect, sunt un testament al curiozității și creativității umane, chiar și în fața provocărilor aparent imposibile. De altfel participarea sa la faimosul experiment Philadelphia a cam fost trecută sub tăcere, deoarece cei care au coordonat această operațiune împreună cu armata SUA l-au creditat pe Einstein să conducă în mod direct experimentul. Dar cu toate că Einstein fusese numit să conducă oficial operațiunea, Tesla a fost în realitate acel „Master Mind” din spatele întregului proiect, deoarece el descoperise și înțelesese mult mai multe chestii din fizica cuantică decât Einstein. Acesta se chinuia de ani de zile în privința Teoriei Relativității să găsească cea de-a cincea forță, care le ține la un loc pe cele patru cunoscute în fizica modernă. În schimb Tesla dispunea de o minte mult mai perceptivă și mai flexibilă în privința asta.

Einstein și Tesla, cei doi titani ai lumii științei din secolul XX, difereau semnificativ în abordările, teoriile și preferințele lor științifice. Amândoi au lăsat o moștenire remarcabilă, dar în moduri diferite. Einstein, cu teoria sa a relativității, a introdus conceptul că timpul și spațiul nu sunt constante și pot fi influențate de gravitație și viteză. Pe de altă parte, Tesla, a prezentat ideea că potențialul de manipulare a undelor electromagnetice poate duce la călătoriile în timp, o teorie departe de cea convențională. Aceste vederi contrastante au ridicat multe întrebări în lumea științifică și au deschis calea pentru dezvoltarea tehnologiei avansate. 

În ceea ce privește personalitatea și stilul lor, Einstein era un teoretician, un gânditor adânc, care prefera să conceapă și să dezvolte ideile într-un cadru teoretic. În contrast, Tesla era un inventator și un vizionar. El era mânat de convingerea că ideile sale radical și futuriste vor avea un efect practic și imediat în lume. Lucrurile în această privință au dus în direcția în care, în timp ce Einstein ne-a oferit o nouă perspectivă asupra universului și a funcționării acestuia prin teoria relativității, Tesla a revoluționat tehnologia prin experimentele sale și a introdus conceptul de călătorii în timp.

Întorcându-ne la „Experimentul Philadelphia” care s-a realizat sub îndrumarea nemijlocită și neoficială a lui Tesla, experimentul a implicat utilizarea unui câmp electromagnetic de mare putere pentru a „ascunde” sau a „dizolva” pur și simplu nava USS Eldridge, scoțând-o de sub vizibilitatea radarului, având ca scop crearea unui efect de invizibilitate totală. Ceea ce a urmat a fost, potrivit numeroaselor zvonuri și speculații, o serie de evenimente bizare și inexplicabile: deplasări temporale și spațiale, dezordini psihologice ale echipajului și chiar disparții misterioase. Au existat de altfel mai mulți martori care ulterior, după câteva decenii, au mărturisit despre ce s-a petrecut în timpul acelui straniu fenomen, iar unii din aceștia au înnebunit pur și simplu. 

În ciuda legendelor și controverselor care înconjoară acest experiment, nu putem nega contribuția remarcabilă a lui Tesla la ceea ce ar fi putut fi prima încercare documentată de manipulare a timpului și realității. Viziunea sa neconvențională și descoperirile în domeniul electromagnetismului au făcut să fie posibilă explorarea unui nou capitol al realității, unul care rămâne un domeniu fascinant de studiu și astăzi. Ceea ce s-a putut obține în timpul acelui experiment a fost clasificat la Super Secret și de abia în zilele noastre, deci după 70 de ani, au răsuflat câteva informații despre adevăratul scop al experimentului. Însă este sigur că în documentele sale personale, multe dintre acestea fiind ulterior confiscate de către autorități după moartea sa, Tesla a consemnat despre cum s-a derulat „Experimentul Philadelphia” și concluziile sale referitor la acesta.  

În ciuda legendelor și controverselor care înconjoară acest experiment, nu putem nega contribuția remarcabilă a lui Tesla la ceea ce ar fi putut fi prima încercare documentată de manipulare a timpului și realității. În legătură cu asta de exemplu, au fost o serie de mesaje primite prin channeling de către Stuart Swerdlow și introduse în cartea sa „Clinica extratereștrilor” apărută la Editura Miracol în 2002, referitoare la faptul că pleiadeenii au fost nevoiți să intervină, împreună cu arcturienii, pentru a repara daunele provocate de efectele „Experimentului Philadelphia” atunci în 1943. Asta deoarece americanii, în frunte cu Einstein și echipa sa de cercetători, nu au putut controla până la capăt derularea în siguranță a experimentului, care din punctul de vedere al civilizațiilor extraterestre a alterat într-o anumită măsură țesătura spațio-temporală din apropierea Pământului.

Viziunea neconvențională a lui Tesla, precum și descoperirile sale extraordinare în domeniul electromagnetismului, au făcut să fie posibilă explorarea unui nou aspect al realității, unul care rămâne un domeniu fascinant de studiu și astăzi.

Și pentru că tot am vorbit de documente oficiale, există câteva documente notabile care se referă la mașina timpului inventată de Tesla. Cu toate acestea, trebuie menționat că multe dintre acestea sunt surse secundare, întrucât Tesla a menținut mare parte din munca și experimentele sale în secret. Unul dintre aceste documente este declarația reporterului ziarului „New York Herald”, care l-a găsit pe Tesla într-o dimineață de martie a anului 1895 într-o cafenea, în urma unui incident petrecut în laboratorul său. Conform relatării reporterului respectiv, scrisă în „New York Herald” la două luni după întâlnire, Tesla i-a mărturisit că nu i-ar fi o companie prea plăcută jurnalistului, deoarece savantul aproape că murise datorită unui experiment pe care-l făcuse cu puțin timp în urmă.

Astfel Tesla i-a explicat reporterului că în timp ce se desfășura experimentul, o scânteie de aproximativ un metru lungime, și cu valoarea de aproximativ 3,5 milioane de volți, a sărit în aer din dispozitivul care producea energia și i-a ajuns pe umăr.

În acea discuție foarte interesantă dintre reporter și Tesla la cafeneaua respectivă, la ceas târziu de noapte savantul i-a mai relatat că în momentul în care acea încărcătură de energie sub forma scânteii l-a atins, fiind în contact cu rezonanța ei electromagnetică, a perceput foarte clar că a ieșit cumva din fereastra spațio-temporală a vremii sale. Tesla a mai spus că a putut să vadă simultan trecutul, prezentul și viitorul, deci fără îndoială el intrase în ceea ce numim Continuum. Pentru ceva vreme a rămas paralizat în acel câmp electromagnetic, din care a fost scos de intervenția asistentului său care a spus următoarele: „Tesla a fost expus undelor magnetice pe care le-a produs artificial, timp în care s-a trezit într-o fereastră spațiu-timp complet diferită, unde putea vedea atât trecutul, viitorul, cât și prezentul în același timp. Efectul magnetic la care a fost expus aproape l-a ucis, iar eu l-am prevenit. De aceea era supărat pe mine.” Dar Tesla și-a notat minuțios toate aspectele și efectele care s-au manifestat pe durata experimentului, chiar dacă laboratorul a fost făcut aproape scrum în mare parte, ulterior lucrând asiduu și în mare secret la proiectul său. El știa că dacă va folosi niște câmpuri magnetice cumulate, cu valori foarte mari, acestea pot perturba continuitatea spațiului și timpului, adică exact călătoria în timp de care el a menționat în mod aluziv într-o exprimare de-a sa în discuția cu reporterul: Aș putea vedea trecutul, prezentul și viitorul în același timp.” Ar fi derizoriu să ne mai întrebăm ce a vrut de fapt să spună genialul cercetător cu fraza asta. El știa foarte bine că dacă cercetările sale ar cădea pe mâna FBI-ului și a altor agenții de informații americane, și poate chiar și străine, cât era el în viață, asta ar fi dus la o adevărată nebunie în lume. Toate marile puteri ar fi vrut să-l vâneze sau să-i fure documentația, pentru a-i folosi invenția în scopuri de dominare a lumii. Cu toate astea el și-a continuat cercetările departe de ochii curioși ai celor care-i pândeau din umbră munca.

Astfel în 1904 depune un Brevet denumit  „Method and Apparatus for Aerial Transportation” (Metodă și aparat pentru transport aerian), care se referă la un dispozitiv în formă de disc, care folosește un generator de înaltă frecvență pentru a crea un câmp electromagnetic puternic. Conform unor teorii, ar fi putut fi un prototip timpuriu al mașinii timpului pe care Tesla a încercat să o creeze. Căutând cu asiduitate pe internet acel document-schiță al brevetului, am constatat că îi corespunde în realitate o altă schiță, ceva care arată un fel de aparat cu o elice, deci cam primitiv model pentru o mașină de călătorit în timp. Este posibil ca adevărata schiță să fi ajuns în custodia FBI-ului, după ce Tesla a murit, pentru că se știe că asta s-a întâmplat după ce cercetătorul a plecat din lumea asta. FBI-ul a intrat ilegal în apartamentul din hotelul unde locuise Tesla și a confiscat aproape totul, documente, lucruri, și multe alte chestii de care nimeni n-a mai știut ceva de atunci încoace. Dar un anumit dosar cuc ele mai importante documente ale cercetării lui Tesla fusese înmânat de către cercetătorul genial nepotului său, cu trei luni înainte. Tesla știa că sfârșitul său pământean era aproape, mai ales că anii săi de bătrânețe începuseră să-l vâneze naziștii, aceștia știind prin spionii lor infiltrați în America faptul că Tesla lucra la Mașina Timpului.

Unii s-ar putea întreba dacă naziștii au pus mâna pe documentele cele mai importante ale lui Tesla înaintea celor de la FBI. Această ipoteză este foarte plauzibilă, dacă luăm în considerare faptul că naziștii construiseră un dispozitiv de călătorie spațio-temporală denumit „Clopotul” – despre care vom scrie foarte curând în revistă – ale cărei schițe fuseseră concepute în prima parte a anului 1942. Dacă Tesla a murit în 1943, este foarte posibil ca spionii naziști să fi intrat cumva în posesia unor documente ale lui Tesla, poate furate sau copiate. Iar în experimentarea „Clopotului” a început la mijlocul anului 1944, deci conform surselor care au avut informații despre „Clopot”, acesta fusese realizat cu scopul de a se teleporta și de a călători în timp. În anul 2000 un autor polonez – Igor Witkowski – a scos o carte numită „Adevărul despre arma minune”, în care a relatat despre acest Clopot că era un dispozitiv strălucitor, rotativ, care avea efecte antigravitaționale, fiind cel mai probabil o „mașină a timpului”.

De unde aveau naziștii informațiile și conceptul tehnologic pentru acest Clopot ca mașină a timpului? Se știe că în vremea celui De-Al Doilea Război Mondial naziștii porniseră la vânătoare de artefacte spirituale, extraterestre și de invenții aflate dincolo de normal. Este destul de clar că au reușit cumva să intre în posesia unor documente de-ale lui Tesla, fie prin intermediul spionilor lor infiltrați pe teritoriul american, fie de colaboratori-trădători din FBI care jucau rol de agenți dubli sub acoperire. 

În sensul acesta în ceea ce privește munca sa în domeniul electromagnetismului și a energiei libere, unele dintre scrisorile și notițele personale ale lui Tesla, păstrate în colecția Seifer Tesla, furnizează indicii ascunse care susțin ideea că el a lucrat la o conceptualizare a mașinii timpului. Că naziștii au reușit să pună la punct „Clopotul”, asta arată că schițele și documentele lui Tesla au fost fie copiate, fie furate și transpuse în practică. Iar asta dovedește că Tesla chiar a construit mașina timpului, pe care probabil, văzând la un moment dat că poate ajunge pe mâinile cui nu trebuie – deși chiar așa s-a întâmplat în mare parte și vom vedea imediat de ce – fie a ascuns principalele schițe, fie le-a distrus sau le-a făcut pierdute într-un fel sau altul, astfel încât modelul original nu a putut fi găsit.

Cu toate astea, avem două variante în care putem vedea că ceva din documentația despre mașina timpului lui Tesla a fost sustras. Prima este cea în care americanii prin FBI au dus informațiile unor grupuri de interese oculte, și de aici a pornit acel program denumit „20 de ani și înapoi”, prin care au fost folosiți super soldați antrenați special și trimiși în trecutul omenirii și a altor civilizații cu misiuni foarte precise, acestor super soldați blocându-li-se sau ștergându-li-se parțial memoria pe care ulterior și-au recăpătat-o și unii dintre ei au început în ultimii 4-5 ani să iasă pe internet și să dezvăluie unele lucruri în acest sens. Și avem a doua chestiune, cea a naziștilor care s-au ascuns pe Lună, în baze din Antarctica – vezi Operațiunea High Jump desfășurată de americani în Antarctica, de unde o mare flotă americană de nave și avioane, condusă de celebrul amiral Byrd, s-a întors cu coada între picioare și cu mari pierderi cauzate de naziști, care dețineau arme și aparate superioare, bazate pe câmpuri electromagnetice foarte intense.

Așadar prin chiar unele lucruri care s-au întâmplat, avem suficiente dovezi să credem că într-adevăr Tesla a reușit – cel puțin ca documentație – să inventeze Mașina Timpului. Cine, cât, cum și unde a folosit-o și pentru ce, deocamdată nu cunoaștem prea multe. Dar cu dezvăluirile care au început în ultimii ani avem și cu intrarea lui Pluton în Vărsător, avem toate șansele ca în următorii minim 10 ani să aflăm foarte multe despre asemenea chestii.

Sunteți pregătiți pentru viitorul care va veni? 

5 2 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile