Theraphi Romania
Theraphi facilitează evoluția în plan personal și chiar colectiv.

Theraphi este asemănător unui SPA electromagnetic, tot așa cum vă duceți la masaj, la solar sau la saună.

Theraphi este o tehnologie aproape de 5D, asemănătoare unui MedBed non-invaziv, fără efecte secundare (poate doar supra-energizare) și nu conține inteligență artificială sau nanoboți. Circuitele electronice sunt la minimum. Cu toate aceasta, terapia cu plasmă „la rece” (cold plasma fusion) este considerată o tehnologie relativ nouă, neexplorată suficient și există posibilitatea să nu se potrivească chiar în orice situație (ex. implanturi de metal în corp care conduc electricitatea). De aceea, considerați informațiile despre Theraphi anecdotice. Însă, în acest articol, vom prezenta câteva observații obiective pe care le-am primit de la oameni, pe viu, după sesiunile cu Theraphi.

  • 1) Mai multă energie în organism – boost energetic;   
  • 2) Stare de calm și pace interioară (stabilitate emoțională);       
  • 3) Senzație de ușurime a corpului;
  • 4) Somn odihnitor chiar și pentru cei care suferă de insomnii sau adorm greu;      
  • 5) Reglarea metabolismului, a menstruației la femei și stimularea vitalității la bărbați (hehee, înțelegeți voi); 
  • 6) Durerile în general, mai ales cele de cap, se ameliorează, iar în unele cazuri dispar de la prima ședință (ideal pentru efectele noilor erupții solare și fluctuațiile rezonanței Schumann);         
  • 7) Apar visele! Oamenii care „nu [mai] visau” sau mai bine zis nu-și amintesc visele, încep să viseze (proiecție astrală). 

Câteva precizări importante. Din punct de vedere spiritual, nu există boli în sens ad literam. Există conștientizare, acceptare, transformare și evoluție. În primul rând, ceea ce numim noi „vindecare”, poate să fie în realitate o dorință la nivelul ego-ului și nu o necesitate reală la nivelul sufletului sau a Sinelui Spiritual. Spre exemplu, anumite afecțiuni sunt preluate în mod voluntar de către suflet pentru a vindeca o parte din karma transgenerațională. Alte afecțiuni persistă în corpul cauzal pentru a ne face conștienți de anumite tipare vechi sau pentru a ne ține în control unele apucături distructive. Există inclusiv oameni care se feresc de vindecări, deoarece le asociază cu minunile și astfel, nu-și mai pot valida existența (acea mântuire prin suferință, cum ne învață unele religii). De aceea sănătatea este un aspect multidimensional. Există de asemenea și boli karmice, dobândite de suflet pe parcursul ultimelor vieți trăite, care pot fi tratate doar în anumite condiții speciale, prin intervenția Grației Divine, iar aceasta se obține pe merit. Dacă sufletul respectiv a „păcătuit” vieți la rând (greșeli de alegere care nu sunt în acord cu programul de evoluție al sufletului), doar Dumnezeul Sursă știe cu adevărat ce aveți de făcut pentru a vă vindeca. Asta nu înseamnă că o astfel de persoană nu poate fi ajutată. Există cazuri în care vindecarea durează ani de zile, alteori se întâmplă spontan, alteori lucrurile sunt mai nuanțate.

Din acest punct de vedere, considerați dispozitivul Theraphi ca pe un Portal (ceea ce și este!) care facilitează evoluția în plan personal și chiar colectiv. Un alt aspect important pe care l-am observat la undele longitudinale generate de Theraphi, datorită efectului de „reversie temporală”, se produce o reajustare în destin (pe linia temporală dominantă) a persoanei, producând astfel sincronicități în geometria dinamică a corpurilor subtile. Theraphi este asemănător unui SPA electromagnetic, tot așa cum vă duceți la masaj, la solar sau la saună, doar că Theraphi, în acest caz, datorită undelor longitudinale generate, schimbarea are loc la nivel scalar, adică pe mai multe nivele ale ființei. Practic, are loc o reajustare la nivelul geometriei MerKaBa. Chiar și în revista „Nature”, a fost publicat un articol despre faptul că universul, la bază, are forma unui dodecaedru, deci cel puțin 12 dimensiuni (vă sună cunoscut acest model de interpretare cu 12D?). Faptul că Theraphi declanșează visatul lucid la unele persoane, determină igienizarea corpului astral și stimularea clarvederii, intuiției și inspirației divine.

Articolul precedentMinciunile Noilor Zei (Monarch și Mk-Ultra)
Articolul următorDosarele Cosmos – Răpirile astrale continuă?
De-a lungul timpului a primit multe etichetări: îndrumător spiritual, mistic, hipster, flower power, hipiot, pronoic, panspermic, omnist și holobiont. Iar în timpul liber scrie...
5 4 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Maria

Andrei, te rog să îmi răspunzi dacă această terapie poate vindeca cancerul ! Și dacă da , cât costă ! Sora mea a fost diagnosticată cu gradul trei cancer la sân ! Mulțumesc anticipat ptr răspuns !

COSMOS

Am avut rezultate bune la persoanele diagnosticate cu cancer, dar pe perioada terapiei e important să se lucreze și la cauzele spirituale. Este la sânul stâng cumva?

O să vă rog să ne contactați telefonic.

Andrei