Terapie cu Plasmă și Lumină

Theraphi este o tehnologie unică și revoluționară care ajută la starea de sănătate generală.

ce face?

Reîncarcă-ți "bateriile".

La propriu!

Theraphi este în esență un încărcător de baterii biologice, o stație de reîncărcare pentru celulele tale. În timpul sesiunii, toate sistemele biologice sunt aduse la potențialul lor maxim pentru a stimula capacitatea proprie de vindecare și pentru a crea mai multă vitalitate în corp (homeostază).

Beneficii

Fortifică Imunitatea

Sincronizează Emisferele Cerebrale

Detox Emoțional

Regenerează Celulele

Reduce Inflamația

Reglează Metabolismul

Echilibrează Chakrele

Îmbunătățește Atenția și Percepția

Avantajele Theraphi

Fără efecte adverse

Tehnologia Theraphi este unică din multe puncte de vedere. Este o metodă holistică, blândă cu corpul și complet non-invazivă. Persoana stă pur și simplu întinsă pe un pat (sau în șezut, depinde după caz) și într-un ambient plăcut. Gândiți-vă ca la o "acupunctură" fără ace!

Salvezi timp

O sesiune durează între 10 și 30 de minute, după caz sau preferințe. În tot acest timp, persoana care stă la tratament poate să lucreze în funcție de propria sa intenție, sau pur și simplu să fie liniștită și atentă la senzațiile simțite. 

Folosește frecvențe naturale

Spre deosebire de alte tehnologii, Theraphi nu te "bombardează" direct cu frecvențe electromagnetice, în schimb, produce un câmp bioactiv armonios la care se conectează corpul tău în mod natural prin rezonanță, atât cât are nevoie.

Te reconectează cu Sursa din tine

Iubitorii de spiritualitate vor fi încântați de potențialul tehnologiei Theraphi. Distribuirea undelor longitudinale în sens centripet conform raportului Phi, creează un efect numit "inversarea timpului" care permite mult mai ușor alinierea corpurile subtile, accesarea planului cauzal și chiar ajustarea liniei temporale!

istoric

Pionerii electromedicinei

Proprietățile plasmei au fost studiate încă din antichitate, primul pionier modern în acest domeniu fiind chiar Tesla. Tehnologia din Theraphi este construită pe baza moștenirii unor personalități în electromedicină precum Royal Rife, George Lakhovsky și Antoine Priore. În prezent, tehnologia este proiectată și dezvoltată de către Paul Harris și Dan Winter.


Theraphi folosește un nou design portabil, tuburi de plasmă Pyrex de înaltă tensiune, încărcate cu amestecuri unice de gaze nobile și-o bobină Tesla special realizată pentru a obține putere maximă. De asemena, frecvențele folosite de Theraphi sunt modulate conform noii ecuații a hidrogenului descoperită de Dan Winter. 

Câteva detalii tehnice

Simplu spus, Theraphi creează un nor de Plasmă Atmosferică Rece distribuită pe baza unor frecvențe în infrasunet. Gândiți-vă ca la un "Wi-Fi" benefic sau ca la un "cuptor cu microunde" natural! Diferența o fac undele longitudinale!


Aceste unde de energie fractală sunt transmise în mod fazic și centripet (Phase Conjugate) prin intermediul unor bulbi luminoși, exact ca un vortex de implozie. Undele electromagnetice sunt modulate cu ajutorul celebrului Număr de Aur (PHI), pentru a păstra calitatea naturală și armonioasă a vibrațiilor produse de Theraphi. Rezultatul constă într-un "câmp" Negentropic super-coerent și auto-organizat (opusul entropiei), un proces biologic care susține Viața și Viul. 

TESTIMONIALE

De la oameni

Cătălin Voinea


Într-o perioadă scurtă de timp am evoluat foarte mult la interior și la exterior. În urma fiecărei sesiuni de Theraphi am simțit o stare profundă de calm și liniște interioară. Somnul a devenit mai odihnitor și mai profund. Digestia s-a îmbunătățit considerabil și rapid. Puterea de procesare și stocare a informației a crescut simțitor, fapt ce m-a ajutat sa manageriez mai bine afacerea și să obțin venituri mai mari. Corpul meu a devenit mai flexibil și mai ușor. Critica și nemulțumirea față de sine a fost înlocuită de înțelegere și împăcare cu mine însumi. Gândurile și emoțiile negative au descrescut în intensitate și frecvență. Ușor ușor am început sa fiu mai curajos, mai demn și mai optimist. Theraphi m-a ajutat să mă transform dintr-un pustnic într-o persoană sociabilă ce apreciază viața și compania celor din jur. Toate aceste efecte au persistat în timp și simt că am învățat foarte mult despre mine prin intermediul acestei tehnologii.

Briceag Oana


Bună, Andrei! În August am fost la o ședință de Theraphi și am decis sa îți scriu un feedback. Pentru mine a fost un refresh la nivel mental și emoțional. La vreo săptămână după, intențiile mele cu privire la ce am de făcut dpdv profesional s-au clarificat, atunci când am dubii, gânduri nepotrivite, negative, cu un simplu ,,lasă-mă cu prostiile” pe care mi-l spun eu mie, dispar, nu mai au putere. Nu mai sunt atât de nervoasă, recalcitrantă, am o liniște pe care nu am simțit-o niciodată. Am devenit mai tolerantă, am mai multă voință și cred ca mi-am recăpătat, într-o anumită măsură, încrederea în Divinitate. Per total, simt că viața mea s-a îmbunătățit fără eforturi și pun și pe seama acelei ședințe ceea ce trăiesc. Mulțumesc pentru tot!

sesiuni

Simplă

10

minute

 

Bucurați-vă de beneficiile directe ale plasmei

Booster

30

minute

 

Efecte de lungă durată pentru corp, minte și suflet

Articole publicate despre plasmă și Theraphi

Revista Cosmos, Cunoaștere și evoluție

Plasma luminică regenerează sănătatea

Terapia cu plasmă luminică are un avantaj care este net superior în [...]

Revista Cosmos, Cunoaștere și evoluție

Theraphi, lumină și sănătate

Theraphi este asemănător unui SPA electromagnetic, tot așa cum vă duceți la [...]

Revista Cosmos, Cunoaștere și evoluție

Tehnologia Theraphi în România!

Theraphi este o nouă tehnologie revoluționară pentru longevitate, ameliorarea naturală a durerii, [...]

Folosește formularul de mai jos sau sună-ne direct!

Cabinetul COSMOS

Locație: Str. Liviu Rebreanu 5, vis-a-vis de Park Lake, BUCUREȘTI

contact

0
Ne-ar plăcea părerea ta, lasă un comentariu.x