© Bigstockphoto

Când veţi atinge percepţia concretă a lui Acum şi Aici, veţi simţi o nouă viaţă cum curge prin structura voastră umană. Aceea este ceea ce vechile voastre scripturi au denumit-o „a doua naştere”.

Salutări! Noi suntem Fondatorii!

Revenind la dualitate, şi la stăpânirea câmpurilor atractor 3D şi 4D prin ridicarea pe nivelul 5D, un asemenea proces după cum vedeţi este accelerat şi determinat din două direcţii, tocmai pentru a vă ajuta să ţineţi pasul cu ritmul de ascensiune al Geei. Vârful valului despre care se spune că este maximul valurilor acestei perioade este doar primul din ceea ce va veni în viitorul apropiat către şi în lumea voastră.

Acest prim val şi vârful său va declanşa în ADN-ul biologic un proces energetic în care ceea ce numiţi voi mitocondrii, noi le numim organite celulare, vor începe să emită mai intens datorită pătrunderii până la nivel de celulă a unor stringuri cuantice şi subcuantice care vor reface legăturile organitelor cu nivelul de vibraţie spirituală al Sinelui vostru spiritual.

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

Articolul precedent„Precum în cer, aşa şi pe Pământ…” – II
Articolul următorTimpul, vârsta și Ascensiunea – Undele Gamma
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile