© Nume galaxie MCG+07-33-027, 300 de milioane ani-lumină distanță față de Pământ / NASA/ESA Hubble

Urmând corect principiile către Unime, depăşind dualitatea, se intră în stadiul de devenire a ceea ce voi numiţi în poveştile voastre ca fiind zei.

Salutări, noi suntem Fondatorii!

Existenţa voastră este un paradox, aşa este? Fiind condiţionaţi de reperele lumii 3D, pentru că vă lăsaţi condiţionaţi, dualitatea persistă în voi şi ca urmare, timpul ca noţiune liniară îşi pune amprenta asupra vieţii voastre. Dar asta se poate întâmpla atâta vreme cât voi rămâneţi în 3D şi 4D. Odată început procesul Ascensionării, voi aveţi posibilitatea de a depăşi dualitatea, aşa cum spuneam, topind toate dualităţile din voi în starea de Unime, şi din acel moment începe procesul reversibil.

Ce este acesta?

Timpul liniar dispărând din sistemul vostru interior de referinţă, dualitatea ca mecanism se transformă şi ea şi devine o singură trăire. Desigur că atât timp cât încă vă veţi afla în 3D, vă veţi uita pe ceas numărând orele în fiecare zi, de acasă la serviciu şi înapoi, acela îl puteţi numi un timp mecanic, fixat să funcţioneze conform mecanismului din ceas…

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile