Dacă nu este studiat tiparul temeinic, diagnosticul psihologic poate fi aplicat eronat.
Timp estimat de citire: 2 minute

Există la ora actuală persoane, și tinere, și în vârstă, care manifestă comportamente considerate copilărești pe fond emoțional, deși profesional își pot face treaba destul de bine.

Lumea noastră modernă a devenit de câteva decenii încoace o civilizație tot mai dependentă de tot felul de gadgeturi, care mai de care mai sofisticate și mai miniaturizate. Este cumva periculoasă această tendință la miniaturizare a multor obiecte de uz larg, cum sunt telefoanele mobile, tabletele sau diferite alte accesorii electronice, aflate în prezent la tot mai mare căutare oriunde în lume.

Dar dincolo de acest aspect, există în fiecare individ uman o altă categorie de dependențe, moștenite din generație în generație și care sunt mult mai periculoase decât cele referitoare la electronice. De ce sunt mult mai periculoase?

Articolul precedent„Capul măgarului nu albește niciodată”
Articolul următorProblemele de memorie
Prin viziune şi profunzime aduce la suprafaţă din miezul ezoteric al misterelor aspectele care pot fi înţelese de către toţi cei pasionaţi de spiritualitate. Este redactor şi colaborator la revista COSMOS încă din 2006 şi preferă anonimatul pentru că nu-i plac autografele.
5 1 votează
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile