Dacă nu ne cunoaștem pe noi înșine riscăm să fim pentru mare parte a vieții, victimele sigure ale propriilor noastre tipare deformate.

După cum ați citit în numărul trecut al revistei, tiparele ne dau multă bătaie de cap atunci când ne confruntăm cu ele. Dincolo de aspectele legate de felul nostru de a ne manifesta, cu toții trecem frecvent prin situații fel de fel, care ne aduc în prim plan anumite stări interioare prezente fie la nivel fizic, fie la nivel subtil.

Desigur că nimănui nu-i convine când are o durere fizică, cum este atunci când ne doare ceva la nivel organic, ori când are o suferință cauzată de o problemă provocată de atitudinea altora. Deși cele două – suferința și durerea – au înțelesuri diferite, marea majoritate a oamenilor de pe Pământ au tendința de a le considera ca fiind similare. Însă în realitate nu este deloc așa și în acest articol vom explica simplu și clar pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți existența…

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

Articolul precedentOumuamua – nava extraterestră care vine din Pleiade!
Articolul următorEvoluția sufletului
Prin viziune şi profunzime aduce la suprafaţă din miezul ezoteric al misterelor aspectele care pot fi înţelese de către toţi cei pasionaţi de spiritualitate. Este redactor şi colaborator la revista COSMOS încă din 2006 şi preferă anonimatul pentru că nu-i plac autografele.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile