Vom continua cu prezentarea tipurilor de karmă care se formează în raport cu planetele care dirijează karma personală.

Așa cum am menționat în numărul trecut, vom continua cu prezentarea tipurilor de karmă care se formează în raport cu planetele care dirijează karma personală. Pe scurt vom repeta că aceste aspecte se formează între cele două Noduri Lunare și planetele care guvernează semnele în care se află cele două Noduri Lunare. Astfel, dacă vă cunoașteți harta natală vedeți în ce semne se află Nodurile Lunare, și în funcție de planetele semnelor în care Nodurile se află, vedeți unde sunt planetele care guvernează semnele respective. De exemplu, dacă Nodul Nord se află în Rac, uitați-vă unde aveți Luna, și Nodul Sud fiind în Capricorn, vedeți unde se află Saturn, și calculați cele mai apropiate unghiuri ale Lunii și ale lui Saturn față de unul dintre cele două Noduri Lunare. Și trebuie să calculați precis, deoarece așa cum veți vedea, între unele karme există diferențe doar de unul sau două grade. 

Karma lunară (aspect 6°± 0,5° orb): această karmă arată că individul a murit tânăr într-o existenţă precedentă, care este strâns legată de această viaţă. Legăturile karmice cu persoanele din familia sa sunt importante. Este interesat/ă de activităţi în cămin. Intuitiv/ă, de o mare sensibilitate, individul dispune de calităţi psihologice. Profesiunile publice şi comunicarea sunt esenţiale creşterii sale.

Karma venusiană (aspect 8°± 0,5° orb): individul are mult de învăţat printr-o relaţie de cuplu, de aceea această karmă are legătură cu toate tipurile de relații. Partenerul său actual a putut fi fratele său – pentru o femeie sau sora sa pentru un bărbat – și prin urmare într-o precedentă viaţă şi-au creat profunde legături. De obicei ei se înţeleg bine cu cei cu care se află în relații. Este necesară învățarea lecţiilor asupra planului material printr-o uniune, nu neapărat o căsătorie oficială.

Karma saturniană (aspect 9°±0,5° orb): această karmă este suficient de delicată, deoarece este adesea asociată cu încercări (boli în special) suficient de lungi pentru individ sau pentru persoana iubită. Efectele karmei saturniene nu trebuie trăite negativ, ci ca o perioadă de reflexie şi reformulare. Problemele de buget şi de stăpânire de sine sunt importante. Individul are calităţi esoterice.

Karma solară (aspect 10°± 0,5° orb): este aproape total pozitivă, dacă individul caută reuşita şi punerea în valoare a egoului său. Elevarea socială este însemnată, dar căderea poate surveni, dacă scopurile sale sunt rău alese. Finanţele sunt în general favorizate, şi chiar prin intermediul unei căsătorii (în care iubirea va trece pe planul al doilea). Raporturile cu autoritatea şi cu oamenii (mai ales pentru femeile care au o astfel de karmă) sunt factori de conflict, rezultând legături karmice sentimentale delicate.

Karma neptuniană (aspect 13,5°± 0,5° orb): individul este plin de secrete şi dificil de înţeles. Relaţiile sale fie sunt foarte profunde, foarte intime, fie nu există de loc. Dacă va găsi pe cineva pentru a realiza o uniune foarte profundă, va trăi o căsătorie fericită; dacă nu, va prefera să rămână singur. El poate exercita un puternic control asupra destinului său printr-o credință neclintită în reușita sa.

Karma vestaliană (aspect 15°± 1° orb): prin această karmă individul va fi legat de tot ceea ce priveşte sfera familiei, a căminului, a proprietăţilor şi a resurselor. El are mult de învăţat la nivelul vieţii cotidiene, al obiceiurilor şi al condiţiilor de viaţă în cămin. Este dur în lucrul său şi doreşte să se eleveze social.

Karma mercuriană (aspect 18°± 1,5° orb): individul dispune de calităţi pentru scris şi comunicaţie, rezultate dintr-o karmă pozitivă. Trebuie, să-şi dezvolte talentele în aceste domenii pentru a creşte. Adesea se întâlnesc în acest caz relaţii karmice de tip frate-soră cu altă persoană (regăseşte fraţi şi surori din alte vieţi care apar acum cu o altă identitate). Dispune de o mare influenţă verbală. Este aici, pe Pământ, pentru a învăţa şi a comunica apoi tot ceea ce a învăţat.

Următorul episod<< Tipurile de karmăTipurile de karmă (III) >>
Acest articol face parte 2 din 4 seria Tipurile de karmă
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile