Se va produce o ruptură definitivă de tot ceea ce este vechi, astfel încât de la nivel individual către nivelul colectiv vom asista la o despărțire efectivă a păturilor și categoriilor sociale.

„După-atâta frig şi ceaţă/Iar s-arată soarele” zice poezia lui Topârceanu… Suntem în miezul verii. Am putea interpreta primele versuri ale celebrului poet român prin prisma situației care a fost până acum. Și anume starea de lucruri determinată de pandemia numită „coronavirus”. Cu toate că au existat deja multe dovezi referitor la faptul că pandemia a fost o imensă gogoașă planetară, menită să prostească întreaga civilizație umană în vederea implementării uneia dintre fazele Noii Mizerii Mondiale, slugile acesteia încă mai trag sfori pe ici, pe colo, doar-doar vor mai impune niște chestiuni prin care să-și mențină controlul global.

Trebuie spus foarte clar că această grupare mizerabilă a fost cea care a ținut omenirea „în frig și ceață”, asta apropos de versuri. Și de acum începe să se arate soarele. Acesta fiind simbolul luminii care dezvăluie ceea ce se ascundea sub umbrele înșelătoare ale rețelelor bancare, financiare și economice, ca să nu mai spunem și de cele politice, vedem cum șobolanii incultei încep să chițăie a disperare. Chiar dacă Trump nu ar mai câștiga alegerile din toamnă de la americani, deși sunt semnale că le va câștiga cu peste 75% șanse, deja ceea ce a făcut până în momentul de față președintele american este pecetluit în privința sorții reprezentanților ocultei. Chiar dacă nu vor fi arestați acești capi ai ocultei, așa cum s-a vehiculat ideea până acum, această structură anacronică și avidă de control total și putere absolută se va dezintegra datorită unui factor ce nu poate fi controlat de nimeni de pe Pământ: energiile Marelui Soare Central din Pleiade.

Membrii din vârful ocultei știu că asemenea energii cosmice și subtile sunt deja pe Pământ, și încercarea lor de a le stopa prin intermediul tehnologiei 5G și 6G va da greș, deoarece chiar și microcomponentele acestei tehnologii sunt sensibile la vibrațiile electromagnetice foarte intense ce vin dinspre Alcyone-Pleiade. Ca să nu mai spunem de radiația cosmică dinspre Betelgeuse. Desigur că la nivel terestru de 3D lucrurile se mișcă încet în timpul liniar. Dar este sigur că treptat energiile și vibrațiile cosmice și subtile vor anula efectele 5G și 6G.

Și vom vedea ce efecte cosmice și astrologice vor apare în această perioadă de timp, inclusiv după solstițiul de vară. Deja pe 13 iunie a avut loc o triplă conjuncție foarte importantă între Lună-Marte-Neptun în Pești. Din perspectiva astrologică, Luna și Marte sunt neutre în Pești, dar aici avem o dublă aspectare. Prima este cea dintre Lună-Marte care ca pereche guvernează chakra plexului solar numită și Centrul de Putere Personală. Iar cea de-a doua este cea dintre Lună-Neptun care ca pereche guvernează chakra frunții. Tripleta de planete realizează o cuadratură cu Soarele din Gemeni, în ziua de 13 iunie, și vom fi avut deja niște impulsuri vibrațional-energetice la nivel mental și relațional care ne vor arăta minciuna, ceea ce se află dincolo de cortina scenei mondiale. Multe secrete vor erupe către opinia publică datorită curajului unor persoane îndrăznețe din mass-media mondială. Lumea va afla anumite secrete care până acum fuseseră bine păzite. Și pentru că este astrul neptunian în ecuație, căruia îi revin microbii și toxinele, se va afla adevărul despre falsa pandemie și cine se face vinovat pentru răspândirea ei la nivel de informație falsă pe rețelele mass-media.

Despre efectele conjuncției Soarelui cu Nodul Lunar Nord și cu Betelgeuse am relatat în numărul trecut. Însă ceva foarte important se va petrece începând cu data de 10 septembrie, peste tot în lume. Efectele din data de 20 iunie de la solstițiul de vară se vor amplifica odată cu intrarea lui Marte în deplasare retrogradă din 10 septembrie, astrul marțian alăturându-se celorlalte 5 planete retrograde – Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun și Pluton.

Vom avea un început de toamnă de-a dreptul exploziv!

Partea cea mai interesantă este că Marte retrograd în propriul semn devine exploziv și inflamant, realizând o cuadratură la cele cinci mari planete – Jupiter, Saturn, Uranus și Neptun. Este ca și cum Marte – zeul războiului, se răzvrătește de unul singur împotriva marilor zei din Olimp. Problema e că acest Marte retrograd se întoarce către Luna Neagră, aflată și ea în semnul Berbecului și care pune gaz pe foc! Fix pe 10 august acest an va face o primă conjuncție cu Luna Neagră, ceea ce ne spune nouă că o mică grupare rebelă din interiorul ocultei – și se pare că sunt chiar cei care o conduc! – nu vor să înțeleagă că au pierdut lupta cu timpul, în fața omenirii! Și ceea ce este și mai interesant este că acestei grupări conducătoare din vârful ierarhiei negre i se opun deja facțiunile din subordine, sătule de atâta balamuc planetar. Asta arată clar că până și slugile ocultei se vor fi săturat de atâta nemernicie din partea stăpânilor lor asupra omenirii.

Este foarte posibil ca în toamna acestui an să treacă spre alte dimensiuni foarte mulți dintre cei care au servit oculta sau să dezerteze din rândurile lor. Iar un al doilea moment, când este Marte retrograd în Berbec, este cel de la echinocțiul de toamnă. Astrul marțian va repeta conjuncția la grad fix cu Luna Neagră, efectele în plan personal pentru toată lumea fiind ruptura definitivă de tot ceea ce este vechi – respectiv nevoia de control, nevoia de a domina, setea de putere, nevoia de a avea mereu dreptate etc. – astfel încât de la nivel individual către nivelul colectiv vom asista la o despărțire efectivă a păturilor și categoriilor sociale. Va fi ca și cum dintr-un mare vârtej vor fi aruncate bucăți în toate părțile, care încotro.

Cert este că timp de aproximativ 2 luni, până pe 14 noiembrie, întreaga lume va fi străbătută de evenimente și stări cum n-au mai fost de zeci și chiar sute de ani, căci o configurație aproape similară, cu Jupiter și Pluton în Capricorn, cu Saturn în Vărsător, cu Marte în Berbec și Uranus în Taur a mai fost doar în 1522, un an în care sultanul Suleiman Magnificiul i-a învins pe Cavalerii de Rhodos, aceștia capitulând și stabilindu-se în Malta, au devenit Ordinul Cavalerilor de Malta. De asemenea 1522 este anul în care corabia lui Ferdinand Magellan, celebrul explorator, singura corabie supraviețuitoare a acelei expediții –  Victoria, s-a întors în portul spaniol Sanlucar de Barameda, devenind astfel prima corabie care făcuse vreodată înconjurul Pământului.

Deci sub auspiciile configurațiilor astrologice ale acestui an, comparabile cu cele din 1522, așteptați-vă la transformări, dezvăluiri, schimbări și revelații foarte mari, individual și colectiv, care vor umfla „pânzele” corabiei omenirii. Și întocmai ca-n îndrăgitul serial românesc difuzat în anii 70, văzând toate aceste evenimente, vom exclama fiecare în sinea noastră: „Toate pânzele sus!” La drum!

0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile