Top 6 Metode (Eficiente) de Protecţie 5G şi EMF
Ecranare Faraday pentru pat.
Timp estimat de citire: 3 minute
 • Dormiţi cu telefonul oprit sau pe modul avion
 • Deconectaţi netul din priză
 • Folosiţi aplicaţii precum „F.lux”
 • Gândiţi în termeni de armonizare
 • Ţineţi cont de Bio-Arhitectură şi Feng Shui
 • Faceţi rost de Orgonit şi folosiţi cristale

Electronicele echivalează cu magia. Le conectați la un perete și dispozitivul se aprinde, permițându-vă să vă conectați aproape instant cu alți oameni și să accesați informații din întreaga lume. Totuși atunci când ne încărcăm telefonul, ne conectăm la WiFI sau aprindem o lumină în casă, se întâmplă ceva invizibil ochiului nostru: se generează un câmp electromagnetic invizibil sau EMF.

Dacă citiți acest articol pe internet, mai mult ca sigur interacționați cu un câmp electromagnetic activ.

Ce spun studiile științifice?

Depinde în ce condiții sunt realizate aceste studii științifice, care este scopul lor și mai ales cine le finanțează. Există deja un val de păreri împărțite legate de efectul eletromagnetismului (EMF) asupra corpului uman și asupra stării noastre de bine.

Rețineți că în spate e o întreagă industrie care caută profit.

În general, observ două extreme:

Pe de-o parte există studii științifice care susțin fără echivoc folosirea dispozitivelor EMF și 5G ca și cum omul este doar o bucată de carne perfect izolată de mediul înconjurător, iar pe de altă parte singura metodă reală de a te proteja de radiațiile EM este o cușcă Faraday. Într-adevăr, cușca Faraday pare cea mai sigură soluție, dar ar trebui să ne gândim dacă nu cumva sunt blocate inclusiv câmpurile electromagnetice naturale ale Pământului și ale Soarelui (energiile telurice și solare).

Știința, de cele mai multe ori e cu un pas în urma noastră. Există numeroase studii științifice care se contrazic reciproc și care se schimbă de la an la an, iar în mare parte nu există suficient timp pentru a valida multe dintre aceste studii științifice. Ați ghicit! Știința necesită în primul rând răbdare!

În primul rând nu vorbim doar de oameni. Câmpurile EMF și 5G pot afecta animalele, insectele și alte microorganisme care susțin echilibrul ecosistemului. Iar în al doilea rând, pentru că înțelegem atât de puțin despre realitatea cuantică, invizibilă, ar trebui să avem un pic de smerenie.

 • DE CONTEMPLAT: E posibil ca radiațiile EM/5G să afecteze nu doar partea fizică ci și partea mentală sau psihică?

Haideți s-o luăm logic. Uite-te un pic pe harta asta. Cam unde crezi că încep “alea bune” și se termină “alea rele”?

Spectrum Electromagnetic
Spectru Electromagnetic

Metode de protecție EMF și 5G

1. Dormiţi cu telefonul oprit sau pe modul avion. Cea mai bună protecţie rămâne deconectarea;

2. Deconectaţi netul din priză (WiFi, router) noaptea înainte de somn. Puteţi folosi priză programabilă WiFi (Smart Plug) cu pornire-oprire automată după ceas;

3. Folosiţi aplicaţii precum „F.lux” pentru a reduce efectele luminii artificiale, în special dacă butonaţi noaptea şi nu mai e lumină naturală. Se cunoaşte deja că lumina albastră artificială afectează mitocondriile şi ritmul circadian (insomnii, îmbătrânire prematură, etc);

4. Gândiţi în termeni de armonizare mai degrabă decât protecţie (shielding). Numai o cuşcă Faraday îţi oferă protecţie 100%, restul e marketing;

 • Există la ora actuală tot felul de pandative sau stickere minune care promit protecție EM cu toate că în realitate dispozitivele electronice (modemul sau routerul WiFi) pe lângă faptul ca emit omnidirecțional, deci în toate direcțiile, emit radiații de frecvență joasă (EMF) care penetrează majoritatea materialelor cunoscute.

5. Ţineţi cont de Bio-Arhitectură şi Feng Shui iar casa să vă fie sanctuar;

 • Prin Bio-Arhitectură şi Feng Shui înțelegem felul cum ne amenajăm interiorul casei, la ce distanțe localizăm dispozitivele electronice și circuitele/aparatele electrice care produc “zgomot” (smog) și câmpuri disarmonice. Aici e vorba și de starea totală de bine a propriei persoane care creează un câmp armonic (aură) pentru a compensa poluarea electromagnetică.

6. Faceţi rost de Orgonit şi folosiţi cristale pentru armonizare. Hematitul şi Sodalitul par cele mai eficiente (calibrează 500 pe Scala Hawkins).

 • Piramidele faimoase din Orgonit și cristalele sunt poate cele mai eficiente atunci când vine vorba de armonizarea și recalibrarea energetică a spațiului ambient. Puteți vedea în poza de mai jos un test involuntar făcut de mine. A fost ținută câteva zile aproape de calculator până când am observat că în jurul ei, la nivel median, apărea o culoare mâloasă și pământie. Am reușit s-o curăț doar la soare (poza de jos).
Piramidă Orgonit

Artificial vs. Viu

În concluzie, Electromagneticii mei, artificialul nu are cum să fie niciodată mai puternic decât Viul, prin simplul fapt că nu are Voință proprie. Nimic nu bate Spiritul (dacă suntem conştienţi de asta)!

Doamne ajută.

1 COMENTARIU

 1. Mai pot sa adaug?
  • lampa cu sare de Himalaya
  • becurile pe led sau becurile vechi
  • plantele de interior pt curatarea aerului si un plus de oxigen
  • si nelipsita Floarea Vieții 😀

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?