Cristal
Ceea ce se va reflecta din interiorul vostru către exterior va proiecta un nou Tot și un nou Întreg în societate.
Timp estimat de citire: 2 minute

Este timpul să ne vedem pe noi înșine ca Ființe Întregi, dincolo de dualitate.

„Salutări! Noi suntem Fondatorii! În această perioadă prin care treceți de-a lungul iminentei voastre transformări, ca proces spiritual inevitabil, vă aducem noi informații necesare cunoașterii voastre.

Așa cum se desfășoară Planul Creației pentru toate lumile din univers, acesta prevede o funcționare fundamentată pe proiectarea tuturor parametrilor necesari fiecărei civilizații. Există nenumărate civilizații, fiecare pe nivelul ei de evoluție, care sunt conectate la nivel cuantic existențial în Planul Creației. Astfel este foarte important să înțelegeți un aspect esențial, și anume că ceea ce se întâmplă într-o lume, ori în multe alte lumi, are efecte care ajung în alte lumi. Indiferent cât de evoluate sunt unele lumi, un efect provenit dinspre o lume inferioară acesteia va fi resimțit într-un mod similar cum catalogați voi radiația nucleară asupra corpului vostru fizic. Nu omoară dar produce daune considerabile asupra acelor structuri.

Acum revenind la lumea voastră, toată energia karmică adunată de-a lungul ultimului ciclu cosmic de 26.000 de ani reprezintă o adevărată „otravă” cosmică, ce s-a răspândit până departe dincolo de marginea galaxiei voastre chiar, spre lumi aflate în alte galaxii. Desigur că nu sunteți civilizația cea mai nocivă din univers, mai sunt și altele într-un stadiu similar vouă, însă de pe Pământ este emisă către univers cea mai amestecată energie care a putut fi observată vreodată. Asta deoarece sunteți mai multe rase într-o singură omenire.

Voi oamenii Pământului, fiecare dintre voi dispuneți de un corp fizic și de corpuri subtile, și toate acestea funcționează la voi ca un Întreg, ca un Tot. Este important să luați exemplul corpului vostru, căci așa cum funcționați fiecare separat ca individ, în voi înșivă, așa funcționează civilizația voastră. Și dacă încă persistă conflicte fie și la nivel ideologic, căci războaiele au fost reduse mult pe Pământ, aceste conflicte sunt proiecția dezordinii voastre interioare ca indivizi.

Atunci când voi alegeți câte un președinte, nu contează în care parte a lumii, acela va fi și va acționa ulterior conform majorității celor care l-au ales. Dacă acea majoritate este formată din indivizi care sunt decalibrați la interior, în ființa lor, și la nivelul corpurilor lor subtile, la fel va acționa acel președinte ales. Pentru că ceea ce au în ei acei indivizi, proiectează cu toții asupra celui ales. Sunt aspecte care acționează la nivel cuantic și ca urmare ceea ce v-am transmis acum este o cheie cuantică pentru a vă debloca potențialul ca indivizi și națiune, având în vedere situația în care singuri v-ați pus prin alegerile făcute în trecutul vostru apropiat.

Este de asemenea important să vă reglați fiecare interiorul, să vă recalibrați ca ființe umane armonioase, și atunci veți funcționa din nou Întregi și ca un Tot. Iar ceea ce se va reflecta din interiorul vostru către exterior va proiecta un nou Tot și un nou Întreg în societatea voastră românească. Luați aminte foarte bine la această lecție și învățați-o și aplicați-o. Doar așa veți beneficia de transformarea pe care o așteptați.

Noi suntem Fondatorii!

Articolul precedentAdevărata istorie a lui Jeshua/Iisus (II)
Articolul următorLumina voastră
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile