Trădătorii Neamului
© Shutterstock
Timp estimat de citire: 3 minute

Cine îl plătește pe academicianul român să-și denigreze țara, strămoșii și tradițiile?

Concluziile la articolele despre limba și strămoșii noștri sunt că, trădarea începută pe vremea lui Deceneu, care l-a trădat pe Burebista din orgoliu spiritual, și până în zilele noastre s-a instalat pas cu pas, cu „grijă și răbdare”! Acest lucru a fost și este un pericol nevăzut, dar destul de bine simțit de acest popor.

Burebista (ultimul atlant), avea 4 trepte de inițiere, iar Deceneu din invidie că avea numai 3 trepte, l-a trădat!

Grecii, un popor șiret și priceput la tot felul de afaceri, care au știut să trădeze la greu acolo unde a fost cazul, au rămas în istorie ca un imperiu cuceritor, mare iubitor de artă și sensibil la frumos.

Curios că, noi care am fost leagănul lumii, am fost dați uitării (voit) încet și bine!

Romanii, un imperiu războinic, așa cum sublinia și Traian în jurnalul de front, extrem de agresiv și pus pe cuceriri de noi teritorii, au rămas la mare modă în istorie.

Se pare că imperiul roman avea la originea rasei 75% ADN orionian, și 25% ADN siriusian. Mai precis, acest imperiu roman avea la origini rase agresive și nemiloase, dornice de adulație și supunere oarbă.

Imperiul Trac, despre care acum nu se mai vorbește deloc în istorie, a avut în componență 50% ADN pleiadian, și 50% ADN andromedan, siriusian și orionian.

Noi ca rasă, nu am avut prea mult în clin și-n mânecă cu rase atât de agresive așa cum au avut romanii.

În momentul în care un „împărat cuceritor” vorbește despre „cuceriți” cu mare respect, este o bază principală pentru istoria românilor. Ajuns până în zilele noastre, acest document istoric, alături de Columna lui Traian și de statuile impozante ale generalilor noștri de la Roma, sunt argumente puternice pentru a ne slăvi strămoșii și a fi mândri de ei!

„Cineva” însă, continuă trădarea la modul grosolan și pe față, susținând aberații științifice (niște găselnițe false), într-un cuvânt se duce o luptă pe față împotriva rădăcinilor noastre strămoșești atât de puternice.

În loc să fim mândri și să ne ridicăm în slăvi obârșia și neamul, așa cum o fac toate popoarele lumii, noi ne denigrăm și găsim noduri în papură, considerându-ne romani, ba chiar mulțumim din inimă cuceritorilor pentru că ne-au cucerit!!

Imperiul Trac a existat la modul extins înainte de-a se forma imperiul grec și cel roman. Noi îi pupăm undeva pe romani, de le-am făcut hemoroizi, și nu ne oprim nici acum s-o facem…și mai nou acum cu americanii! În realitate nu am fost niciodată cuceriți de ei, darămi-te asimilați! Partea sudică a țării a avut legiuni romane pe cap, dar dincolo de munți, ei nu s-au putut stabili și n-au avut parte de liniște!

Ce este tragic în toată această poveste?

Capacitatea noastră de a susține că ne tragem din romani, că ei ne-au civilizat, că fără ei nu am fi avut o limbă (eram probabil surdo-muți și ne înțelegeam prin semne), și că nimic din beneficiile civilizației actuale nu s-ar fi prăvălit peste noi! Civilizația lor decadentă ne-a ajutat să ajungem ceea ce suntem astăzi, pentru că la daci nu existau perversiuni, nici lăcomie și nici sete de putere necontrolată!

Imperiul Dac nu a căzut pe sodomie, prostituție și tot felul de vicii, pentru că având o viață spirituală atât de conștientă raportată la un Dumnezeu Unic, nu a ajuns niciodată la asemenea aberații! Cei drept, nu-i păcat, dacii nu au fost corupți la nivel spiritual brusc, dar pe parcurs au ales să nu-și mai trimită progeniturile la Templul Sacru, ci să-i țină la muncă pentru înavuțire și apărarea acesteia. Atunci a apărut trădarea și schimbarea, nu brusc, ci încet pe nevăzute, pe slăbirea fermă în credința potențialului universal! Ne vorbesc de bine și ne spun adevărul despre strămoșii noștri, academicieni francezi, mexicani, americani, și numai ai noștri nu! Ei susțin cu tărie că suntem niște neica nimeni, un neam barbar de păstori care au împrumutat de la cuceritorii romani tot ce au.

Oare cine îi plătește bine ca să susțină așa ceva? Cine îl plătește pe academicianul român să-și denigreze țara, strămoșii și tradițiile?? Au plecat marile spirite viteze și iubitoare, și au rămas epigonii nației să o denigreze, să o batjocorească!

Dacă nu ne revenim și nu luăm o poziție fermă împotriva trădătorilor de neam și țară, dar mai ales dacă nu vom ști să ne alegem pe cei care ne reprezintă…  vom merge din rău în mai rău!

Și să nu ne mire când țara „își v-a împuțina” teritoriul, și vom ajunge o provincie care își va uita menirea și limba.

Închei cu versurile unui mare român:

Lichelele bărfească, denigreze

Cei fără țară râdă cât l-i placul

Pe noi aici să ne găsească veacul

Cu ochi deschiși ca niște metereze

Aflând în trudă și durerii leacul!…

Articolul precedentUn pas înainte
Articolul următorVrem o ţară ca afară
Îndrumător.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile