Folosirea implanturilor electronice cu scopul de-a îmbunătăți ADN-ul, poate cauza distorsiuni și interferențe în dezvoltarea armonioasă a geneticului.

Există comunități științifice care pun la îndoială introducerea modificatoarelor genetice și a dispozitivelor artificiale în interiorul biologiei umane. Și nu din cauză că cineva are ceva împotriva progresului, ci din cauză că nu cunoaștem pe deplin prețul acestei tehnologii și efectele pe care le pot produce în interiorul programului nostru viu.

Ne putem trezi la fel de bine, într-un viitor apropiat, fără capacitate de reproducere naturală, așa cum întâlnim la unele specii de Zetani (faimoșii Cenușii) – considerați un fel de “chineji” din viitor – și care, în disperarea lor de-a găsi Sfântul Graal al biologiei, sunt implicați în aproape toată cazuistica de răpiri non-terestre. Aceste răpiri nu sunt doar niște simple halucinații delirante după o partidă de Netflix, ba din contră, indiferent de vârstă, sunt experiențe psihologice cu traume adânci în psihicul uman colectiv. De unde atâta obsesie culturală pentru aceste creaturi mici, cu capul mare, degete lungi, corp semi-atrofiat și ochi negri, de parcă zici că nu le mai priește nici măcar lumina zilei?

În Biblie, Geneza, Capitolul 6, se menționează de prezența Nefilimilor, “îngerii căzuți”, “cei morți”, descendenți ai “fiilor lui Dumnezeu” și “fiicele oamenilor”. Practic, un fel de curvăsăraie genetică. Potrivit lucrării “Wilson’s Old Testament Word Studies”, cuvântul „nefilimi” este tradus ca „cei ce se năpustesc asupra oamenilor atacându-i cu violență”, determinându-l însuși pe Dumnezeu să răspundă cu faimosul Potop a lui Noe. În cartea lui Enoch, nefilimii erau supranumiți cei “bastarzi”, deci tehnic, putem vorbi de niște hibrizi genetici semi-umani. Deși caracteristicile psihologice ale nefilimilor nu sunt descrise în mod specific în Biblie, ele sunt în general prezentate ca fiind pline de mândrie, agresivitate și predispoziție către conflict. În ziua de azi, aceste caracteristici ar fi catalogate ca și trăsături psihopatice, adică lipsă de empatie, compasiune și tulburări de afectivitate. Evident, lucrurile nu trebuie privite ad-literam. Această decădere comportamentală poate să semnifice în realitate pierderea unor calități genetice și spirituale native.

Una dintre augmentările cele mai importante ale Uber Soldatului – pe lângă îmbunătățirea capacităților fizice – ați ghicit, este diminuarea sentimentelor pentru a putea executa ordine și comenzi mai eficient. Pentru cineva obișnuit în fruntea plutonului de execuție, chestia asta pare o super-putere. Să tai și să spânzuri fără să simți remușcări! Și nu doar atât. O specie lipsită de empatie devine mult mai ușor de robotizat. Vedeți foarte bine cât de anevoios și greoi devine să socializezi ca de la suflet la suflet. Majoritatea conversațiilor sunt banale, lipsite de trăire și adevăr, încât dacă dai de cineva mai spiritual, îți vine să-l pupi și să-l iei acasă. Comunicarea este superficială și de obicei continuă doar dacă există un interes lumesc la mijloc. În rest, interacționezi doar cu tiparele și programele celorlalți, care la fel de bine, pot fi niște aplicații virtuale dotate cu inteligență artificială. Nu-i nicio diferență. Întrebați-vă următoare chestie: când ați stat ultima oară în preajma unui om prin care a vorbit tăcerea? Vă spun eu. Aproape niciodată!

De ce credeți că în programele MILAB sau proiectele de Remote Viewing și ESP se folosesc preponderent copiii? Pentru că EMPATIA lor este mult mai dezvoltată ca la adulți și nu sunt trecuți prin programări predictive și sociale. Se pot conecta în câmpul colectiv al conștiinței mult mai ușor. Ați observat unii copii intuitivi și sensibili cât de repede detectează caracterul și vibrația unei alte persoane? N-au nevoie de cuvinte și vrăjeală ieftină ca să-și dea seama cu ce fel de energie au de-a face.

O altă problemă conexă la toată această agendă GMI (individ modificat genetic), o reprezintă transumanismul, care practic, presupune alterarea geneticului într-o încercare de-a elimina boala și de-a oferi capacități super-umane (că deh, astea pe care le avem acum necesită muncă pentru dezvoltarea lor). Transumanismul este următorul pas în modificarea directă a oamenilor. Folosirea implanturilor electronice cu scopul de-a îmbunătăți ADN-ul, poate cauza distorsiuni și interferențe în dezvoltarea armonioasă a geneticului. La urma-urmei, noi suntem lumină, vibrație și frecvență și suntem în permanență înconjurați de un câmp psionic. Putem face, literalmente, channeling cu routerul de la Wi-Fi! Evident, nu spun de exemplu că Holo Med Bed-urile sau tehnologiile de orice fel sunt ochiul necuratului, spun doar că geneticul nostru trebuie abordat cu multă grație pentru a nu interfera anapoda. Din punct de vedere fiziologic, e ca și cum asculți o muzica bună în timp ce cineva pornește “pikamărul” chiar lângă urechea ta.

În interiorul ADN-ul nostru se află un tipar genetic armonios, perfect simetric, croit după Numărul de Aur al Omului Vitruvian. Interiorul reflectă exteriorul, precum un toroid, de aceea este atât de important să ne cultivăm stări armonioase și echilibrate pentru a deveni oglinda și reflecția realității noastre. Dacă toate astea [încă] vi se par SF-uri, eu zic să vă documentați mai bine, căci tot așa cum ați ajuns să mâncați roșii de plastic fără gust și valoare nutritivă, tot așa, veți ajunge în curând să vă reproduceți doar la xerox.

5 2 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile