În curând, la mijlocul anului 2023, odată cu intrarea lui Pluton în Vărsător, în toată omenirea va veni un val de transformări și mai mari!

Momentul 1 august 2022 a fost unul foarte important pentru întreaga omenire, deoarece prin conjuncția triplă Marte-Uranus-Nodul Nord de pe semnul Taurului ni s-a dat posibilitatea să înțelegem acele schimbări din profunzimea noastră, ce sunt ele și ce consecințe vor aduce în viața noastră. 

Suntem într-o perioadă de transformări interioare, exterioare, planetare și globale, în care putem vedea mai multe direcții de manifestare. Pe de-o parte a fost această nebunie cu [email protected]!a, care și acum își face simțit ecoul, și care a avut rolul insidios de a introduce elemente de nanotehnologie și black goo în ADN-ul tuturor celor care s-au [email protected]!nat, iar pe de altă parte sunt acele transformări aduse de energiile provenite din dimensiuni superioare și din zona centurii Fotonice.

Noi ne aflăm deja în interiorul Centurii, cum s-ar zice ca și când am intrat la marginea unui lan imens de cereale – sau oricare altă cultură cum vreți voi să vă imaginați – și avem de parcurs ca sistem planetar o zonă de mai multe sute de ani lumină. Pe măsură ce intrăm tot mai mult în interiorul Centurii, energiile acesteia de tip fotonic ne ajută să ne schimbăm întreaga structură, chiar dacă foarte mulți dintre noi simțim asemenea schimbări/transformări ca pe niște stări interioare neplăcute atât la nivel organic, cât și emoțional, mental și psihic. 

Dacă noi, așa cum a descoperit în ultimul deceniu știința, emitem din structura noastră organică biofotoni, traversarea Centurii Fotonice aduce deja primele transformări în ADN-ul nostru. Însă acestea nu sunt nici pe departe atât de ușor de gestionat. De ce? Iată de ce! Așa cum s-a profețit cu 2000 de ani în urmă, în aceste vremuri cei buni vor deveni și mai buni, iar cei răi vor deveni și mai răi. Într-un fel, nimic nou sub soare. Și totuși…

Cei buni vor deveni și mai buni, iar cei răi vor deveni și mai răi

Interacțiunea cu energiile Centurii Fotonice ne pun în fața acestor transformări prin care este necesar să trecem. Multe dintre acestea se referă la tiparele noastre, moștenite din generație în generație: răni emoționale, de trădare, de abandon, de respingere, de umilință, mentalitatea de sărăcie, concepții eronate despre cum ar trebui să fie lumea, despre cum putem să ne realizăm în viață prin a ne impune egoismul nostru în fața altora, dar și despre generozitatea exagerată care te face să fi uneori, cum este vorba noastră românească, „prost de bun”. Și lista acestor moșteniri ereditare, de-a lungul epocilor, poate cuprinde mii de alte aspecte referitoare la felul în care noi toți ne purtăm în societate.

Dar dincolo de toate aceste aspecte lumești, se poate vorbi și despre transformările spirituale, care cer din partea noastră conștientizare și aplicare concretă a informațiilor și cunoștințelor însușite. Este vorba aici de a face trecerea de la vechea noastră structură, așa cum ne știam noi pe noi înșine cu toate tipicăriile acelea, la un alt stadiu de a fi în care să devenim ființe eliberate de vechile tipare și mentalități.

Asemenea transformări nu se pot produce în câteva săptămâni sau în câteva luni de zile, ele necesită cel puțin 2-3 ani, chiar dacă noi putem aplica la început procedura de rescriere a căilor neuronale în cele 40 de zile necesare unei asemenea rescrieri. Este ca și când renovezi de unul singur întreaga casă, centimetru cu centimetru, cu multă atenție și mai ales cu foarte multă răbdare. Iar pentru cei care s-au [email protected]!nat, oriunde în lume s-ar afla ei, transformările ADN le vor pune foarte mari probleme, căci deja cum ați putut vedea la știri, mulți sfârșesc subit. Iar pentru cei care se străduiesc și lucrează la latura lor spirituală, le putem spune că este necesar să persevereze prin metoda pașilor mărunți, câte un pic azi, câte un pic mâine, fiind atenți la propriile lor stări lumești și spirituale, pentru a le menține în echilibru.

Pentru cei care s-au [email protected]!nat, transformările ADN le vor pune foarte mari probleme

Căci în curând, la mijlocul anului 2023, odată cu intrarea lui Pluton în Vărsător (chiar dacă se va reîntoarce pentru puțin în Capricorn), în toată omenirea va veni un val de energii și transformări și mai mari, pentru care trebuie să fim pregătiți din toate punctele de vedere.

Articolul precedent„Ziua bună, Gheorghe! Ce faci? – Bat pari!”
Articolul următorSpiritualitatea fără fundație solidă
Magic şi mistic, două căi complementare prin care adună informaţia şi o transpune ştiinţific şi ezoteric într-o largă paletă informaţională pe înţelesul tuturor. Meer Lyn are o personalitate asemănătoare unui jongleur ancestral.
4.9 9 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
ghibitz
ghibitz
4 luni în urmă

Nu cred. Ne auzim peste 3 ani, cand voi ziceti va lumea va fi schimbata, mai ales cei vaccinati. Daca nu va fi asa, va dati demisia?. sa asteptam sa vadem daca sunteti politrucii cosmosului sau nu

John
John
4 luni în urmă
Răspunde  ghibitz

Din pacate, cei vaccinati sunt deja schimbati, si nu in bine. In primul rand sunt foarte multi sportivi care mor. Am in familie. Au cazut in depresie, parca nu mai au chef de viata, traiesc ca niste roboti. Munca si casa. Atat. Erau si inainte asa, dar acum parca vorbesti cu peretii. Nu vor sa asculte nimic, doar ce le ofera Sistemul. Daca le spui ceva reactioneaza agresiv sau nu raspund, devin apatici. Imi pare rau, dar asta e, fiecare doarme asa cum isi asterne!