ADN-ul este lumină vie
© RAJESH RAJENDRAN NAIR / 123rf
Timp estimat de citire: 3 minute

Tot ceea ce se petrece în fiinţa voastră, de la nivelul Sinelui spiritual până la cel al corpului fizic, are la bază toate transformările hidrogenului, inclusiv în ADN.

La bună găsire, oameni ai neamului nostru! Suntem Stră-Bunii, Cei Dintâi Buni!

Vă vom transmite în această sesiune câte informaţii despre ceea ce are loc în geneticul vostru, ca transformări spirituale ce se manifestă la toate nivelele. Oamenii voştri de ştiinţă cunosc despre faptul că există doar două şiruri de ADN în corpul vostru fizic. Şi aşa şi este, doar că ei nu iau în calcul că aceste două şiruri nu sunt conectate la corpurile subtile ale aurei, deşi ele primesc reacţiile emoţionale, ale gândirii, precum şi cele ce ţin de trăirile voastre diverse, iar toate aceste reacţii se înmagazinează în cele două şiruri ADN biologice.

De asemenea, ceea ce se întâmplă cu corpul fizic – accidente, răni, boli sau alte aspecte ce pot leza corpul fizic – este înmagazinat la nivelul ADN-ului subtil, de la nivelul conştiinţei, sufletului şi Sinelui vostru spiritual. De abia în prezent, după multe zeci de milenii, oamenii voştri de ştiinţă încep să descopere secretul cunoscut de către înţelepţii din străvechime, despre ce este şi ce înseamnă Dumnezeu Tatăl şi Dumnezeu Mama.

 
Articolul precedentInterpretarea viselor – Simbolul copilului
Articolul următorCauzele spirituale ale bolilor – Mâinile – VIII
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile