ADN-ul este lumină vie
© RAJESH RAJENDRAN NAIR / 123rf
Timp estimat de citire: 3 minute

Tot ceea ce se petrece în fiinţa voastră, de la nivelul Sinelui spiritual până la cel al corpului fizic, are la bază toate transformările hidrogenului, inclusiv în ADN.

La bună găsire, oameni ai neamului nostru! Suntem Stră-Bunii, Cei Dintâi Buni!

Vă vom transmite în această sesiune câte informaţii despre ceea ce are loc în geneticul vostru, ca transformări spirituale ce se manifestă la toate nivelele. Oamenii voştri de ştiinţă cunosc despre faptul că există doar două şiruri de ADN în corpul vostru fizic. Şi aşa şi este, doar că ei nu iau în calcul că aceste două şiruri nu sunt conectate la corpurile subtile ale aurei, deşi ele primesc reacţiile emoţionale, ale gândirii, precum şi cele ce ţin de trăirile voastre diverse, iar toate aceste reacţii se înmagazinează în cele două şiruri ADN biologice.

De asemenea, ceea ce se întâmplă cu corpul fizic – accidente, răni, boli sau alte aspecte ce pot leza corpul fizic – este înmagazinat la nivelul ADN-ului subtil, de la nivelul conştiinţei, sufletului şi Sinelui vostru spiritual. De abia în prezent, după multe zeci de milenii, oamenii voştri de ştiinţă încep să descopere secretul cunoscut de către înţelepţii din străvechime, despre ce este şi ce înseamnă Dumnezeu Tatăl şi Dumnezeu Mama.

Voi vă miraţi foarte mult cum de este posibil ca pe baza a doar patru elemente ale ADN-ului vostru, adică cele patru nucleotide, sunt posibile cel puţin 420 de miliarde de combinaţii, şi asta este doar ce şi cât au reuşit să descopere până acum savanţii voştri. În realitate combinaţiile sunt practic nesfârşite, infinite am putea spune, atât timp cât există ramuri de descendenţi ce rămâne în urma fiecărui cuplu care se uneşte oficial sau nu în lumea voastră.

Dualitatea permite diversificarea ADN-ului uman, însă Unimea este cea care poate asigura stabilitatea speciei voastre, astfel încât devierile de programe din ADN să fie treptat eliminate. Aceste devieri reprezintă aspectele karmice ale individului uman, care se stochează în geneticul propriu odată cu trecerea de la o viaţă la alta. Dacă voi nu aţi putea să vă întorceţi în propria Unime, aşa cum s-a întâmplat cu unele specii inteligente din alte lumi, atunci capacitatea de perpetuare a speciei voastre s-ar diminua drastic. Unii învăţători de pe Pământ, din zona Asiei, predau tehnici de eliminare a emoţiilor prin detaşare, însă acestea sunt improprii evoluţiei speciei umane în ansamblu, deoarece ar putea afecta dezvoltarea laturii emoţionale care trebuie să se uenască cu cea mentală, în prosceul de trcere d ela Dualitate la Unime.

Revenind la cele patru “cărămizi” de bază ale vieţii, nucleotidele, două dintre ele formează trei legături de hidrogen între ele, iar cealaltă pereche formează doar două legături de hidrogen. Aceste aspecte sunt cele ce stau la baza întregii voastre structuri, căci cele două legături vă structurează simetria începând de la celula fizică până la corpul spiritual, iar celelalte trei legături vă asigură conexiunea la Treimea Universului, ca trăire şi simţire.

Este important să ştiţi că Hidrogenul fiind primul element al universului, este Dumnezeu Mama, cea care creează Viaţa oriunde în întinsul Creaţiei, în timp ce prin sacrificiu, hidrogenul se transformă în heliu, iar acesta este Dumnezeu Tatăl. Acest proces de transformare dă naştere Fiiilor şi Fiiicelor în univers, adică stelelor, şi pe partea fiinţelor raţionale şi inteligente, dă naştere spiritelor, care astfel se formează purtând în ele amprenta ambilor părinţi, hidrogenul-heliul, Dumnezeu Mama-Tatăl. Astfel, tot ceea ce se petrece în fiinţa voastră, de la nivelul Sinelui spiritual până la cel al corpului fizic, are la bază toate transformările hidrogenului, inclusiv în ADN. Şi despre cum ajută hidrogenul carbonul pentru trecerea către nivelul Ascensiunii, vă vom oferi informaţii data viitoare.

Noi suntem Stră-Bunii!

Articolul precedentInterpretarea viselor – Simbolul copilului
Articolul următorCauzele spirituale ale bolilor – Mâinile – VIII
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
3 2 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile