Transformările viitorului Cheile Genelor
Iată o conexiune interesantă între procesul Ascensiunii și Cheile Genelor.

În Februarie se vor forma trei aspecte care poartă cu ele schimbări în profunzimea ADN-ului.

Odată cu trecerea timpului trecem şi noi pe un alt registru vibraţional…

Pe parcursul anului care a trecut am tot comentat despre majoritatea lucrurilor care s-au petrecut în ultimii 2-3 ani în lume, cu consecinţele karmice generate de atâtea acţiuni ale liderilor lumii. Desigur că este important să ne ocupăm întotdeauna de cauzele care duc la apariţia manifestărilor diverse în lume, dar în acelaşi timp este la fel de important să privim şi spre viitor.

Dacă am abordat evenimentele trecutului în 2018, haideţi să vedem ce ar putea urma din 2019 încolo.

Vom elabora un serial în cuprinsul editorialului bazat pe parametrii de evoluţie astrologică, pentru a pune în evidenţă posibilele direcţii de evoluţie a omenirii în următorul deceniu.

Transformările viitorului au la bază evident elementele trecutului. Dar toate acestea deja au configurat viitorul, chiar şi viitorul de peste 50 sau 100 de ani. Căci majoritatea evenimentelor care se petrec chiar şi în prezent determină linia viitorului, chiar dacă există multiple potenţiale de manifestare. Aceste transformări vin dinspre viitor către noi şi ele aleg acele vibraţii generale ale omenirii care rezonează cu un model sau altul al acestor potenţiale care vin dinspre viitor. Dacă le vom explica prin prisma energiilor aduse de aspectele astrologice, atunci vom putea înţelege mai uşor asemenea lucruri. Şi fiind o chestiune legată de timp, primul aspect al acesteia este conectată la Saturn, cel care guvernează timpul şi cronologia evenimentelor.

Deocamdată Saturn se află în propriul semn – Capricornul – şi pentru conformitate să spunem că va sta aici până în martie 2020. Cum astrul saturnian se ocupă şi cu încheierea unor aspecte vechi, pentru a face loc altora noi, să vedem ce transformări anunţă în condiţiile unei conjuncţii cu Pluton din primăvară, mai exact perioada aprilie – mai 2019. Pentru că o a doua conjuncţie cu astrul plutonian Saturn o face după ieşirea din retrogradare în septembrie, mai exact în intervalul decembrie 2019 – ianuarie 2020.

Atât în perioada primăverii, cât şi mai târziu în cel de-al doilea interval, cele două astre vor aduce energii de schimbare şi transformare. Dacă în privinţa primului interval din primăvară putem spune că este unul pregătitor pentru schimbările ce vor urma în ADN-ul speciei umane, cel de-al doilea va imprima în geneticul rasei umane acele informaţii necesare pentru realizarea unui important salt în conştiinţă.

Dar un astfel de salt nu poate fi făcut fără a pregăti în prealabil geneticul individual. Vă daţi seama câte milioane de echipe de ghizi spirituali deja lucrează pentru a vă reconfigura măcar o parte din ADN-ul vostru, ca să puteţi trece prin aceste transformări? În perioada 11- 22 februarie Marte, care reprezintă geneticul propriu al individului uman, se va afla în conjuncţie cu Uranus poziţionat la gradul 29 în Berbec – anaretic, deci se vor petrece evenimente cuantice genetice obligatoriu. Apoi Marte va trece în Taur realizând un trigon al energiei de Pământ cu Saturn şi Pluton în Capricorn.

Este foarte interesant faptul că în februarie se vor forma trei aspecte care poartă cu ele schimbări în profunzimea ADN-ului.

Unul este cel format de tripleta Saturn-Venus-Pluton pe Capricorn, al doilea este format de conjuncţia Mercur-Neptun pe semnul Peştilor şi al treilea de Marte-Uranus în Taur. Primul aspect redat de tripleta Saturn-Venus-Pluton va aduce unele transformări pe partea astrală a oamenilor, fiind în rezonanţă cu Marte-Uranus din Taur. Astrologic vorbind Marte-Venus formează corpul astral, deci aceste aspecte vor influenţa modul în care corpul astral şi energiile acestuia se vor transforma către un nivel superior. Ceea ce este vechi în corp va fi treptat eliminat începând cu luna februarie, făcând loc unor procese noi în corp, care vor fi derulate iniţial la nivel mental, deoarece trebuie înţelese şi abia apoi trăite în desfăşurarea lor.

Se ştie că Saturn este al doilea guvernator al Vărsătorului, zodia aceasta ocupându-se în general cu tot ce ţine de viitor. Cum Uranus va reintra în Taur, având o primă incursiune în această zodie în toamna anului trecut, vedem că ambii guvernatori ai Vărsătorului se află în semne de Pământ, ceea ce indică transformări practice ce au la bază tehnologia şi organizarea pe de-o parte la exterior, şi un salt în conştiinţă generat de transformările din ADN pe de cealaltă parte la interior.

Şi pentru că tot vorbim la modul concret de transformări, să vedem conform sistemului Cheile Genelor echivalente celor trei aspecte enumerate, ce caracteristici acţionează în acest sens.

În ordinea semnelor avem prima conjuncţie Venus-Saturn la gradul 16 pe Capricorn – acestui grad îi corespunde Cheia Genelor 54. Aspectele acestei Chei sunt – pe partea anatomică zona coccisului, guvernată astrologic chiar de Saturn şi Pluton; pe partea esoterică – Calea Şarpelui cu trimitere evidentă la energia kundalini care va fi practic stârnită în majoritatea oamenilor de această conjuncţie; apoi avem Canalul Respectului ca formă de manifestare a energiilor Cheii 54, care este chiar hexagrama 54 numită Căsătoria Fiicei. Cele trei aspecte ale transformării, conform Cheii Genelor 54, sunt – pe nivelul Umbrei avem Lăcomia, pe cel al Darului avem Aspiraţia şi pe cel al Siddhi-ului avem Ascensiunea. Ascensiunea am spus? Da! Iată deci o conexiune cu procesul Ascensiunii de care se vorbeşte de un deceniu încoace!

Pentru perechea Mercur-Neptun din Peşti avem Cheia Genelor 63, care are următoarele aspecte: pe partea anatomică glanda pineală – deci ne duce imediat la chakra frunţii; pe partea esoterică – avem Canalul Motivării, iar pe partea spirituală A Căuta Sursa – evident Sinele spiritual. Cele trei nivele ale Cheii 63 sunt – Umbra  cu Îndoiala, Darul cu Cercetarea şi Siddhi-ul cu Adevărul. Deci prin folosirea gândirii conştiente transformările ne aduc o cale către adevărul spiritual.

Iar conjuncţia Marte-Uranus care la propriu indică mutaţia genetică transformatoare este conectată cu Cheia Genelor 3 – Ombilicul, Canalul Mutaţiei şi A privi prin ochii Copilului Divin. Nivelul Umbrei este Haosul interior, Darul este Inovaţia la nivel mental şi Siddhi-ul este Inocenţa ce trebuie recăpătată la nivel spiritual. Cu alte cuvinte se va forma o conexiune între chakrele frunţii, ombilicului şi kundalini, şi ceea ce vor simţi mulţi ar putea fi un flux transformator care circulă prin fiinţa lor pentru a le remodela linia temporală către viitor.

Vom continua cu Transformările în numerele viitoare…

Următorul episodTransformările viitorului – II >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?