Transformările viitorului Cheile Genelor
Iată o conexiune interesantă între procesul Ascensiunii și Cheile Genelor.


Următorul an cu doi Lap Chun este 2020, anul Şobolanului de Metal. Şi fiindcă este vorba de metal, deci arme, s-ar putea să auzim despre zvonuri de noi războaie…

Continuăm să vorbim despre aceste Transformări ale viitorului care deja au început, şi pe care foarte mulţi dintre noi le resimţim sub diferite forme.

Cum deja la momentul apariţiei acestui număr a început Anul Mistreţului de Pământ – şi o să abordăm la Dosare informaţia referitoare la ce ne aduce acest an al Mistreţului – şi lucrurile sunt în schimbare, vom vedea pe parcursul fiecărei luni destule evenimente ce pot influenţa viaţa omenirii, de la nivel global până la cel individual. Şi cum din punct de vedere al astrologiei chinezeşti 2019 este un an cu un Lap Chun, să vedem ce aspecte se vor manifesta, deoarece fiind elementul Pământ, este foarte clar că avem de-a face cu toată gama aspectelor practice, ce ţin de modalitatea în care civilizaţia umană evoluează şi se dezvoltă.

Dacă vorbim despre Lap Chun, acest termen din astrologia chinezească desemnează anii care sunt cei mai buni din perspectiva tuturor caracteristicilor.

O analiză pe care am făcut-o referitor la influenţa acestor ani cu Lap Chun este cât se poate de edificatoare, şi faptul că există anumite corelaţii între Lap Chun şi anumite evenimente mondiale sau regionale nu poate fi contestat de nimeni.

Şi pentru a exemplifica vom da câteva exemple clare.

Primul Război Mondial a izbucnit într-un an cu doi Lap Chun în anul Tigrului de Lemn. Cel de-al Doilea Război Mondial s-a declanşat în toamna anului 1939, în anul Iepurelui de Pământ care a avut şi acela doi Lap Chun.

Invazia americană din Irak din martie 2003 a fost sub semnul tot a doi Lap Chun, iar cu doi ani înainte, evenimentele tragice din septembrie 2001 tot într-un an cu doi Lap Chun s-au produs.

Poate că mulţi şi mai ales cei cunoscători ale astrologiei chinezeşti ar spune că aparent nu ar exista nicio legătură între asemenea evenimente care influenţează major cursul evenimentelor politice şi aceşti ani Lap Chun. Dar oricine poate verifica faptul că foarte multe astfel de evenimente, dacă nu chiar în proporţie de 90%, se produc în ani cu doi (2) Lap Chun.

Desigur că în raport cu animalul specific anului respectiv avem şi unele amănunte.

De exemplu Tigrul de Lemn, anul când a izbucnit Primul Război Mondial, a fost influenţat de energia Tigrului, dar şi de cea a Lemnului, şi având doi Lap Chun această caracteristică defineşte clar acele chestiuni referitoare la posibilităţile de realizare a obiectivelor.

Anul 1914 şi Tigrul de Lemn au fost caracterizate de culorile verde şi albastru, deci de la echilibru spre rece, spre pasivitate deci spre involuţie, dacă privim lucrurile puţin ezoteric prin prisma sensului de evoluţie. Căci ceea ce este pasiv determină conservare şi conflict, mai ales că Tigrul este un animal de pradă.

Spre deosebire de 1914, anul 1939 când a început Al Doilea Război Mondial, fiind anul Iepurelui de Pământ, culorile au fost albastru, maro şi galben, ceea ce iarăşi ne duce cu gândul la stagnare, împotmolire şi răspândirea conflictului datorită combinaţiei dintre maro şi galben, care filozofic vorbind ne oferă imaginea morţii. Şi ştim câte fiinţe umane au murit atunci, aproximativ 75 de milioane de oameni, aproape dublu – după cele mai precise surse – câţi au murit în Primul Război Mondial.

De asemenea evenimentul tragic al distrugerii Turnurilor Gemenilor din 11.09.2001 s-a produs în anul Şarpelui de Metal, care şi acela a avut doi Lap Chun. Culorile Şarpelui de Metal au fost atunci în 2001 albul, galbenul şi roşul – culoarea sângelui şi a războiului. Iar Metalul este elementul din care se fabrică armamentul. Spre deosebire de Iepure care este fricos şi permanent pe fugă, Şarpele este tenace şi îşi urmăreşte scopul în tăcere. De aceea toată lumea a fost iniţial îngrozită de tragismul evenimentului din 11 septembrie 2001, dar pe măsură ce au trecut anii opinia publică a fost foarte indignată aflând că totul a fost un scenariu bine pus la punct de oculta mondială, pentru a avea pretext să invadeze teritoriile altor state în vederea luării cu japca a resurselor de acolo.

Doi ani mai târziu, în martie 2003 în anul Oii de Apă care a avut tot doi Lap Chun, americanii au invadat Irakul şi au schimbat regimul de acolo. Deşi se spune că Oaia este blândă, cea de Apă din 2003 fiind caracterizată de doi Lap Chun a oferit oportunităţi pentru expansiune şi dezvoltare, dar nu în mod paşnic aşa cum ar fi trebuit, ci forţat prin invadarea altor teritorii.

Deci vedem că anii caracterizaţi de doi Lap Chun aduc conflicte majore, indiferent că este vorba de războaie mondiale cum a fot în secolul trecut, ori în secolul acesta cum a fost invazia din Irak. Contează desigur ce animal corespunde anului respectiv şi mai ales culorile, căci toate aceste redau felul în care s-ar putea desfăşura eventualul conflict şi direcţia pe care acesta o ia.

De exemplu tragedia de la noi, de la clubul Colectiv, din noaptea de 30 octombrie 2015, s-a soldat cu 64 de victime. Anul 2015 a fost al Oii de Lemn care a avut şi ea doi Lap Chun. Pentru România un asemenea eveniment tragic, într-o noapte care a adunat peste 30 de ambulanţe la locul tragediei, poate fi catalogat drept tragedie la nivel naţional. Deci un eveniment care a lăsat urme în opinia publică. Şi cu toate că a fost o tragedie, pusă la cale în mod ticălos după cum au arătat anchetele jurnalistice independente, fiind un an cu doi Lap Chun asta a determinat o direcţie nouă de dezvoltare a lucrurilor.

Nu putem spune că un an cu doi Lap Chun oferă ceva pozitiv sau negativ, ci oferă un Potenţial. Depinde de oameni cum iau acest potenţial şi-l valorifică, fie în bine, fie în rău. Şi după cum s-a văzut, la noi politicienii au valorificat potenţialul lui 2015 în sens negativ. Nu putem spune că un an cu doi Lap Chun oferă ceva pozitiv sau negativ, ci oferă un Potenţial.

Iarăşi în anul Cocoşului de Foc din 2017 au avut loc la noi atâtea evenimente turbulente, fiind tot un an cu doi Lap Chun, când şi în Statele Unite cu o săptămână înainte de a începe anul Cocoşului de Foc preşedintele Donald Trump a preluat conducerea Statelor Unite şi în acel an a început şi el ofensiva împotriva ocultei din Statele Unite.

Nu putem spune că un an cu doi Lap Chun oferă ceva pozitiv sau negativ, ci oferă un Potenţial.

Toţi aceşti ani cu doi Lap Chun adună energii karmice care într-un fel sau altul se descarcă în viitorul apropiat, şi descărcarea are loc tot prin evenimente care au loc în ani cu doi Lap Chun.

Aşa s-au acumulat karmic şi s-au descărcat aceşti ani menţionaţi anterior, configurând de atunci dinspre trecut viitorul care este acest prezent.

Iar următorul an cu doi Lap Chun este 2020, anul Şobolanului de Metal. Şi fiindcă este vorba de metal, deci arme, s-ar putea să auzim despre zvonuri de noi războaie… dar şi de pace care poate fi impusă prin duritatea Metalului. Şi cum Trump e Câine de Foc cu doi Lap Chun, Metalul îi este favorabil.

Vom vedea în numărul următor ce ar putea urma…

Următorul episod<< Transformările viitorului – ITransformările viitorului – III >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?