Transformările viitorului Cheile Genelor
Iată o conexiune interesantă între procesul Ascensiunii și Cheile Genelor.

Spuneam în numărul trecut că există riscul de a auzi de pregătirea unor războaie începând cu 2019, fiind un an cu un singur Lap Chun, deci condiţii premergătoare pentru 2020.

Anul Mistreţului de Pământ are un Lap Chun, aşa cum am explicat în numărul anterior. Următorul an 2020 care va avea şi un palindrom perfect din perspectiva numerologică – 02.02.2020 – şi care palindrom se va manifesta cu exact trei zile înainte de Anul Nou chinezesc din data de 5.02.2020, va fi anul Şobolanului de Metal. Acest element în sistemul zodiacal chinezesc are ca şi corespondenţă direcţia cardinală Vest.

Dacă am face analogia cu sistemul astrologic occidental, semnul Şobolanului are drept echivalent Săgetătorul unde Jupiter se află anul acesta până la data de 1 decembrie, inclusiv deplasarea sa retrogradă care începe în mai şi se termină în data de 11 august. Dar lui Jupiter i se opune Neptun din Peşti cu o cuadratură de anvergură, care va afecta toate sistemele de credinţă de pe Pământ. Peştii echivalează cu Iepurele în sistemul chinezesc, deci va fi o confruntare între energiile Yang de Săgetător, care e semn de Foc, şi energiile Yin de Apă ale Peştilor, şi putem spune că va fi ca un fel de întrecere între Şobolan şi Iepure.

În realitate această cuadratură între doi giganţi ai astrologiei va determina motivarea ieşirii civilizaţiei umane de sub influenţa Sistemului.

Se va produce un început de Mutaţie de Conştiinţă în întreaga omenire, dar Metalul Şobolanului – şi acum vă voi face o menţionare ciudată şi magică în acelaşi timp – se va confrunta cu Apa Iepurelui a anului 2023, când va fi anul Iepurelui de Apă, dacă analizăm prin prisma confruntării dintre energiile jupiteriene şi cele neptuniene. Şi ştim că oricât de tare şi de rezistent ar fi metalul, apa îl corodează până la urmă sau cel puţin ca factor de eroziune diminuază acţiunea metalului. Însă în zodiacul chinezesc Metalul dă naştere Apei, altfel spus prin condensare adică topire, din metal se naşte ceva lichid precum apa.

Culmea este că anul 2023 al Iepurelui de Apă este tot un an cu 2 Lap Chun, deci un an ca şi 2020, ani în care există premisele unor direcţii de dezvoltare foarte mari.

De exemplu există în zodiacul chinezesc ani de Metal doar cu un Lap Chun sau chiar fără, cum a fost anul Şobolanului de Pământ din 2008 când peste tot în lume criza declanşată în toamna acelui an a băgat în recesiune economii întregi. Deci când sunt ani fără Lap Chun avem de-a face cu un regres economic sau în cel mai bun caz cu o stagnare, fie şi la nivel mondial, iar când avem ani cu 2 Lap Chun avem oportunităţi de dezvoltare foarte mari.

Astfel stând lucrurile, spuneam în numărul trecut că există riscul de a auzi de pregătirea unor războaie începând cu 2019, fiind un an cu un singur Lap Chun, deci condiţii premergătoare pentru 2020.

Mai departe…

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

          
Următorul episod<< Transformările viitorului – IITransformările viitorului – IV >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?