Transformările viitorului Cheile Genelor
Iată o conexiune interesantă între procesul Ascensiunii și Cheile Genelor.

Dacă Trump Justiţiarul merge anul acesta pe diplomaţie, în privinţa eliminării elementelor rele şi negative, anul viitor Putin va acţiona din plin continuând ceea ce Trump a început.

Elementele esoterice pe care mulţi dintre noi le cunoaştem din cărţi şi unii de pe internet, apar cu precădere în cronologia astrologiei, atât cea occidentală, cât şi cea chinezească. Şi mă refer aici şi la cele două energii fundamentale Yin şi Yang, şi la cele 5 elemente din care sunt compuse toate lucrurile: Foc, Apă, Aer, Pământ şi Eteric sau Foc, Apă, Metal, Lemn şi Pământ în varianta chinezească.

Spuneam în numărul trecut despre conexiunea dintre preşedinţii Trump şi Putin. Primul este Câine de Foc, celălalt Dragon de Apă. În sistemul chinezesc, Dragonul se află în relaţie conflictuală cu Câinele.

Credeţi că cei doi preşedinţi care fac jocurile la nivel mondial nu cunosc şi ei câte ceva despre astrologie? Sau măcar să cunoască asta de la consilierii lor? Bineînţeles că amândoi ştiu!

Faptul că amândoi şi-au dat mâna şi discuţiile lor, în ciuda multor chestii neplăcute ivite şi a gurilor rele, pe marginea cooperării mai ales în ceea ce priveşte problema extraterestră, ne arată nouă tuturor că în realitate cei doi mari preşedinţi urmează o agendă comună şi aceasta a fost propusă ambilor de către o a treia Forţă Raţională şi Inteligentă din afara Pământului.

În anii cu 2 Lap Chun se întâmplă lucruri foarte importante pentru evoluţia omenirii aşa cum am spus în numărul anterior.

În anii cu 2 Lap Chun oamenii cu 2 Lap Chun la naştere pot determina situaţii la nivel global care să amprenteze mersul lucrurilor peste tot în lume. S-ar putea spune că premergător anului 2020 care are 2 Lap Chun, anul 2019 cu un singur Lap Chun ar putea imprima direcţia înspre care o pot lua lucrurile în 2020. Cum 2019 este anul Mistreţului de Pământ, elementul Pământ dă naştere în astrologia chinezească Metalului, bineînţeles în circuitul creativ. Şi cum Trump este Câine de Foc, tot în circuitul creativ al celor 5 elemente Focul dă naştere Pământului, şi am putea considera că relaţiile politice la nivel mondial cu tot ce presupun acestea– şi deja vedem că se întâmplă asta – sunt dirijate lejer de către preşedintele Trump.

În circuitul distructiv al celor 5 elemente, Apa domină Focul, iar dacă Putin este Dragon de Apă, putem avea o imagine de ansamblu pentru ceea ce se va petrece majoritar de-a lungul lui 2019, şi aceste situaţii care se vor întâmpla vor configura direcţia în care se va deplasa anul 2020 ca suită de evenimente globale.

Şi rezultă din analiza asta ceva foarte interesant.

După cum se vede anul 2019 este anul lui Trump. Asta e clar! A dărâmat cam trei sferturi din oculta mondială împreună cu echipa sa, a răsturnat planurile acesteia aproape în totalitate, ca să nu mai spunem că a semnat şi decizia de înfiinţare a unei flote spaţiale! Deci 2019 este foarte favorabil lui Trump, din perspectiva astrologiei chinezeşti. În schimb Putin fiind Dragon de Apă, 2019 este nefavorabil pentru el, şi ca urmare se conformează cerinţelor lui Trump şi asta s-a şi văzut în câteva conferinţe comune de la începutul anului şi până acum. Şi este mai bine aşa deoarece Dragonul este elementul oamenilor de acţiune, iar dacă Putin ar fi acţionat aşa cum ar fi vrut el anul ăsta, strica tot ce a făcut până acum împreună cu Trump. De asta spun că ambii preşedinţi au sfătuitori foarte buni într-ale astrologiei.

Energiile anului 2019 ale Mistreţului de Pământ nu sunt favorabile lui Putin, ci lui Trump.

De abia anul următor 2020, al Şobolanului de Metal, va fi favorabil lui Putin, căci aşa cum Focul dă naştere Pământului, la fel Metalul dă naştere Apei. Cum s-ar spune în altă ordine de idei, în ecuaţia asta a jocurilor la nivel global, şi al sferelor de influenţă ce determină evoluţia societăţii planetare, lui Trump îi revine mai întâi rolul de pregătire a terenului în 2019, pentru a pune bazele unei noi stări de lucruri cu ţintă viitorul următorilor 10-20 de ani, pentru ca în 2020 Putin să preia ştafeta în acest sens şi vom trăi şi vom vedea cu toţii că preşedintele rus va fi la fel de important pe plan mondial cum este Trump de-a lungul anului 2019.

În structura celor 12 animale ale sistemului chinezesc, Câinele face parte din triunghiul semnelor/oamenilor justiţiari, în timp ce Dragonul face parte din triunghiul semnelor/oamenilor de acţiune. Putem vedea astfel că Trump face anul acesta exact ce trebuie să facă, Justiţie până la capăt şi desfiinţarea Statului Paralel de la ei de la americani! Apoi anul următor al Şobolanului de Metal preşedintele Putin va prelua ştafeta de la Trump în privinţa acestor acţiuni ce trebuie continuate în privinţa structurii ocultei mondiale. Dacă anul acesta Trump l-a luat la remorcă pe Putin, anul viitor Putin îl va lua la remorcă pe Trump.

Dacă luăm în considerare unul dintre principalii pioni ai ocultei mondiale, respectiv Soroş, acesta este Cal de Metal fiind născut în 1930, care este tot un an cu 2 Lap Chun. Ca şi Trump, şi Soroş ca şi Cal de Metal face parte din triunghiul de acţiune, cu polaritate Yang. Deşi elementul Pământ al acestui an 2019 pare favorabil pentru Soroş care este Cal de Metal, Focul ca element al Câinelui care este Trump distruge Metalul.

Soros vs Trump

Este posibil să vedem cum acţiunile justiţiare ale lui Trump distrug imperiul ocult clădit de Soroş cel fără scrupule.

Cu toate că Pământul anului 2019 ca element l-ar ajuta pe Soroş pentru la anul, 2020 având elementul Metal, se pare că magnatul lipsit de orice fel de scrupule va primi anul acesta câteva lovituri de anvergură care-l vor găsi anul viitor lipsit de resursele necesare pentru a-şi duce pe mai departe planurile sale mârşave. Pentru că la anul vom putea vedea cum Trump prin anumite acţiuni comune cu Putin îi va distruge aproape complet poziţia şi influenţa lui Soroş, nu doar în Statele Unite, ci şi pe plan mondial!

Dacă anul Mistreţului este caracterizat preponderent de diplomaţie, şi vedem câte situaţii de genul acesta se derulează la nivel mondial cu nuanţe de anvergură, 2020 va fi anul acţiunii. Şi dacă Trump Justiţiarul merge anul acesta pe diplomaţie, în privinţa eliminării elementelor rele şi negative, anul viitor Putin va acţiona din plin continuând ceea ce Trump a început. Şi toate aceste aspecte sunt foarte importante, din perspectiva transformărilor viitorului, deoarece vor genera situaţii şi energii karmice noi, ce vor schimba faţa lumii şi liniile temporale astfel încât în faţa omenirii se vor deschide acele posibilităţi de evoluţie aşteptate de aproximativ 100 de ani!  

Următorul episod<< Transformările viitorului – IIITransformările viitorului – V >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?