Transformările viitorului Cheile Genelor
Iată o conexiune interesantă între procesul Ascensiunii și Cheile Genelor.

Dacă vorbim despre transformările viitorului, este necesar să luăm în considerare elementele astrologice ale sistemului chinezesc, dar şi pe cele ale astrologiei occidentale.

Ciclurile cronologice şi astrologice sunt energii care permanent se află în acţiune cel puţin pe Pământ. Evenimentele care se derulează peste tot pe planetă, indiferent de stadiul de dezvoltare al unei naţiuni sau a unei societăţi, sunt în realitate efectele acţiunii acestor cicluri sub forma unor energii modulate, care interacţionează cu energiile karmice ale civilizaţiei umane.

Vă daţi seama dacă omenirea a trecut prin două războaie mondiale, şi din anii 50 ai secolului trecut încoace s-au succedat atâtea conflicte regionale mai mici, câte energii karmice s-au adunat în câmpul energetic al omenirii şi în cel al planetei? Există de altfel civilizaţii precum cea din Shamballa, dar şi cele arcturiană şi pleiadeană, care lucrează permanent la echilibrarea acestor energii care se întâlnesc des şi se contrează. Iar atunci când are loc impactul între ele, în diferite zone ale lumii, şi în diferite straturi ale planetei, în funcţie de energile aflate în impact – astrale sau mentale – se produc cutremure, erupţii de vulcani, inundaţii şi alte fenomene de amploare care-i uimesc până şi pe cercetători, datorită caracterului de imprevizibilitate. Desigur, sunt imprevizibile datorită faptului că cercetătorii caută asemene semnalmente doar pe baza unor analize de tip ştiinţific. Dacă ar acorda şi ei importanţă şi atenţie laturii spirituale, ar înţelege cum funcţionează asemenea mecanisme energetice şi karmice.

Dacă vorbim despre transformările viitorului, este necesar să luăm în considerare elementele astrologice ale sistemului chinezesc, dar şi pe cele ale astrologiei occidentale.

Anul Mistreţului de Pământ în care ne aflăm, fiind echivalentul semnului Scorpion pe sistem occidental, ne poate oferi foarte multe informaţii despre ce ar putea urma în viitorii 12 ani. Figurativ vorbind, pentru că este an de Pământ, şi prin semnificaţia de transformare – Scorpionul fiind semnul schimbărilor, transformărilor şi a morţii şi renaşterii – putem spune despre 2019 că este un an care aranjează plecarea unor întregi generaţii practice, şi venirea unor alte generaţii mult mai practice decât cele anterioare lor. Cu alte cuvinte fie că aceste generaţii – ideologic vorbind – vor lăsa locul altora mai tinere, fie că o parte din ea va trăi ultimii ani pământeşti eliberând în urma ei o mare încărcătură karmică acumulată până acum, se poate estima că acest an 2019 este un fel de pasaj de trecere, care va face tranziţia către un nou nivel de conştiinţă a omenirii. De la chestiunile şi relaţii simple dintre vecinii de bloc şi colegii de serviciu, şi până la nivelele cele mai înalte cum sunt cele economice şi politice mondiale, vom vedea până în primăvara anului următor tot felul de transformări. Acestea se vor petrece în primul rând în plan personal, dar vor cuprinde prin relaţionări karmice, între naţiuni şi state, şi contextul evenimentelor mondiale.

Spuneam despre 2019 că este un an cu 1 Lap Chun, ceea ce înseamnă că deja au început să se manifeste acele condiţii în lume care vor configura evenimentele care se pot derula pe mapamond anul următor. Fiind un an de Pământ, 2019 prefigurează ceea ce se va concretiza totuşi de abia peste 12 ani, deoarece ceea ce se întâmplă în anii cu 1 Lap Chun şi cu 2 Lap Chun reprezintă un început al unor serii de lucruri ce se întind pe un interval de 12 ani.

Se ştie că odată la 12 ani semnul zodiacului chinezesc se repetă, şi de-a lungul a 60 de ani elementele – Foc, Pământ, Metal, Lemn şi Apă – se rotesc astfel încât elementul dinainte, cum este cel de Pământ al acestui an legat de Mistreţ, va concretiza după 12 ani acţiunea sa în Metal, conform schemei celor 5 elemente. Cu alte cuvinte, îndeosebi anul următor când 2020 va avea 2 Lap Chun, va fi elementul Metal al Şobolanului, în 2032 când semnul Şobolanului se va repeta va avea elementul Apă. Este un fel de ciclicitate a energiilor aşa cum spuneam şi este foarte important de exemplu să vă urmăriţi în plan personal propria evoluţie conform ciclului de 12 ani, care nu întâmplător este identic în privinţa numărului de ani cu ciclul lui Jupiter, care este semnificatorul evoluţiei spirituale a conştiinţei umane.

Fiind an de Pământ, aparent mulţi astrologi şi clarvăzători ar estima că vor avea loc seisme de magnitudini peste 8, şi deja au fost vreo 2-3 prin lume. Dar nu este obligatoriu să fie aşa, deşi precum am spus energia vie a planetei reacţionează deja prin fenomene meteo şi naturale intense la energiile karmice emise de către omenire în ultimii 24 de ani, adică două cicluri jupiteriene, dar şi două cicluri succesive, cel al Mistreţului de Lemn, care a configurat în urmă cu 24 de ani ce avea să se întâmple în 2007 când a fost Mistreţul de Foc. Şi de asemenea Şobolanul de Foc din 1996 care a configurat evenimentele ce au avut loc 12 ani mai târziu, în 2008 – Şobolanul de Pământ, respectiv criza care a lovit întreaga economie mondială în septembrie 2008 – şi alţi 12 ani mai târziu adică 2020 care va fi anul Şobolanului de Metal.

energia vie a planetei reacţionează deja prin fenomene meteo şi naturale intense la energiile karmice emise de către omenire în ultimii 24 de ani.

Mistreţul de Foc a pregătit ceea ce se întâmplă şi se va întâmpla anul acesta, iar Şobolanul de Pământ a pregătit ceea ce se va întâmpla în 2020 care va fi anul Şobolanul de Metal.

Deci ceea ce se configurează din 12 în 12 ani, şi odată la 60 de ani, pregăteşte viitorul lumii, atât la nivel colectiv, cât şi cel personal. De aceea este bine să vă urmăriţi, în funcţie de anul naşterii, ciclurile de 12 ani, indiferent de vârsta la care vă aflaţi, pentru a analiza şi înţelege ce vă aşteaptă în fiecare an, dar mai ales odată la 12 ani, conform animalului anului de naştere. Căci periodic la 12 ani odată, animalul anului de naştere vă aduce câte un salt în conştiinţă. Şi dacă ştiţi odată la 12 ani să folosiţi asemenea energii în mod inteligent, pentru propria creştere, veţi vedea cum vi se structurează evenimente personale în diferite domenii, aşa cum vi le programaţi să se concretizeze.

Să vă amintiţi întotdeauna că întreaga Creaţie este un mecanism al Inteligenţei.  

Următorul episod<< Transformările viitorului – IVTransformările viitorului – VI >>

1 COMENTARIU

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?