Transformările viitorului Cheile Genelor
Iată o conexiune interesantă între procesul Ascensiunii și Cheile Genelor.

Cei care nu şi-au putut rezolva problemele terestre ca să ascensioneze în 2012 – 2015 au posibilitatea să o facă acum în al doilea val.

Ceea ce ne aşteaptă în anul următor, respectiv 2020, ţine de specificul evenimentelor care se petrec pe parcursul acestui an. Se pare că 2019 fiind anul Scorpionului, acesta fiind semn de Apă impregnează toate structurile civilizaţiei umane cu aspectele emoţionale. Că este aşa, se poate vedea din tot ce s-a întâmplat în ultimele luni atât la noi în România, cât şi în lume.

În cărţile sale Sal Rachele menţiona, conform informaţiilor oferite de către Fondatori, că între 2012 – 2015 când a fost Primul val al Ascensiunii vor ascensiona multe zeci de milioane de sufletele, al doilea Val al Ascensiunii fiind între 2017 – 2020, iar al treilea fiind între 2030-2033. Ştiu că am citit într-un capitol al uneia dintre cărţile sale ulterioare că numărul celor care au ascensionat cu spiritul în Primul Val a fost mult mai mic. Sperăm să nu fie la fel în acest al doilea Val al Ascensiunii în care deja ne aflăm de 2 ani. Deci fiecare val oferă 3 ani în care fiecare dintre cei interesaţi se poate pregăti în vederea propriei ascensiuni cu spiritul.

Dacă privim la statisticile astrologice, anul acesta al Mistreţului de Pământ/Scorpionului are doar un Lap Chun şi cu toate acestea vedem că mai peste tot în lume latura emoţională a omenirii deja a izbucnit în valuri.

Spuneam în numărul anterior al revistei că aşa cum va fi 2019 care are un Lap Chun, aşa va transmite încărcătura următorului an, Şobolanul de Metal/Săgetătorul. Metalul dacă-l asociem armelor, vom trage o primă posibilă concluzie şi anume că s-ar putea ca multe state ale lumii, dintre cele cu economie bună, să se pregătească de un viitor război planetar. Vi se pare imposibil? Nu, dar cu certitudine nu se va desfăşura ca cel de acum 80 de ani, ci mai degrabă pe lângă violenţele de stradă se vor adăuga foarte multe şi mari intoxicări şi minciuni vehiculate prin informaţie.

Dacă anul acesta are o aşa încărcătură emoţională, rezultă că 2020 va fi la un nivel emoţional mult mai amplu şi zăngănitul metalului se va face auzit peste tot în lume. Dar să vedem cum va decurge acţiunea ciclurilor jupiteriene, căci dacă anul acesta este amprentat de Pluton – morţi, transformări şi crize – anul viitor va fi amprentat de către Jupiter – justiţia, dreptatea, normele de drept, comerţul şi diplomaţia.

Pe 3 decembrie Jupiter intră în Capricon, aducând energii ce se vor combina cu austerul semn de Pământ uscat al Capricornului. Dat fiind o asemenea caracteristică, ce se va întâmpla cu energia jupiteriană? Anul viitor fiind cu 2 Lap Chun şi preluând încărcătura karmic-emoţională a anului 2019, va transmite către viitor pe o anumită linie temporală generată de acţiunile majorităţii omenirii un cumul energetic ce va configura următorii 12 ani şi mai ales va determina ceea ce se va întâmpla peste 12 ani. Adică în 2032, exact cu un an înaintea finalizării celui de-al treilea şi ultim val al Ascensionării. Iar anul 2032 este anul Şobolanului de Apă, apa fiind cu încărcătură emoţională. Deci vedeţi cum îşi transmit ciclurile energiile acumulate de-a lungul timpului?

Imaginaţi-vă aceste energii aruncate prin timp, de la un segment temporal la altul, către viitor, într-un amestec permanent şi constant, iar aceste energii sunt propagate de-a lungul liniei temporale în funcţie de ceea ce se formează ca încărcătură karmică, aşa cum am explicat. Dacă luăm în considerare cele două tipuri de energii, cea plutoniană a acestui an şi cea jupiteriană a anului următor, le vom regăsi peste alţi 12 ani, respectiv în 2031 – 2032. Interesant nu? Ceea ce se întâmplă în acest al doilea interval al Ascensiunii, pentru că vorbim despre Transformările Viitorului, va determina ca şi consecinţe Ascensiunea în timpul celui de-al treilea val. Se pare că doar în privinţa ultimelor două valuri ale Ascensiunii se reglează ciclurile de 12 ani, astfel încât să se producă sincronizări ale destinelor personale cu destinul colectiv al tuturor celor care ascensionează.

Toate chestiunile rămase nerezolvate, din diferite motive subiective şi obiective, în  perioada primului val al Ascensionării din perioada 2012-2015, s-au translatat către cel de-al doilea val de acum şi în mare parte către cel de-al treilea. Altfel spus, cei care nu şi-au putut rezolva problemele terestre ca să ascensioneze în 2012 – 2015 au posibilitatea să o facă acum în al doilea val, iar cei din al doilea val care nu pot să-şi rezolve problemele pământene şi să ascensioneze în intervalul actual 2017-2020 o vor face în perioada celui de-al treilea val 2030 – 2033. Dacă luăm în calcul 2017+12=2029, pentru 2020 avem încă 12 ani şi ne dă 2032. După cum spuneam 2032 este anul Şobolanului de Apă, urmat de 2033 care este anul Bivolului de Apă. 

În altă ordine de idei finalul celui de-al treilea val al Ascensiunii poartă o încărcătură afectiv-emoţională, deoarece în sistemul occidental astrologic Apa corespunde acestor două corpuri, cel astral cu emoţiile şi cel sufletesc cu sentimentele. Astfel putem înţelege destul de uşor că lucrarea pe care fiecare dintre noi o are de făcut, în vederea Ascensionării spirituale proprii, este de a ne eleva corpurile astral şi sufletesc, infuzându-le cu lumină şi iubire.

Energiile de Apă în sistemul chinezesc, pentru intervalul 2030-2033 aduc bogăţie, prosperitate, câştiguri de toate felurile şi mai ales succes financiar. Şi cum fiecare ţară a lumii are o aşa zisă dată de naştere, respectiv data când şi-a proclamat independenţa, vom vedea în numărul următor cel puţin pentru Europa, ca viitor al acestei Uniuni Europene care geme sub povara propriilor dificultăţi, din perspectiva elementului Apă şi a elementului datei când marile naţiuni europene, printre care şi România, şi-au căpătat independenţa. Şi vom analiza pe baza interacţiunii dintre elementul Apă şi elementele ţărilor ce efecte vor apare în viitorul apropiat, iar din asemenea interacţiuni se va desprinde modelul de evoluţie al conglomeratului naţiunilor europene. Şi vă asigur că s-ar putea să vedem nişte efecte suprinzătoare, deoarece vorbim despre… Transformările Viitorului…

Următorul episod<< Transformările viitorului – V

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?