Transformările viitorului Cheile Genelor
Iată o conexiune interesantă între procesul Ascensiunii și Cheile Genelor.

Se va configura de la un an la altul, în următorii 12 ani, o nouă direcţie de evoluţie ce va pune bazele unei noi stări de lucruri la nivel planetar.

Suntem în mijlocul verii… Fenomenele meteo s-au accentuat peste tot în lume, inclusiv la noi în România. Este important să urmărim sincronizarea dintre aceste fenomene, care se pare că într-un fel sau altul ar fi luat-o razna, şi ciclurile astrologice ale unor planete care influenţează în plan subtil mersul lucrurilor pe Pământ.

În numărul anterior al revistei aţi putut parcurge câteva informaţii referitoare la felul în care planetele pot influenţa prin energiile lor existenţa noastră, prin modul în care energiile lor sunt setate în raport cu energiile karmice generate de către omenire. Ideea de bază într-o asemenea analiză este observarea ciclurilor astrologice, atât în sistemul occidental, cât şi în cel oriental chinezesc. Asta pe de-o parte, căci pe de altă parte să ne amintim acel articol al lui Andrei S. Grama despre felul în care vor evolua lucrurile conform celor patru cărţi de Tarot extrase la începutul acestui an. Dacă pentru primăvară am avut cartea Temperanţa, pentru această vară avem Lumea, şi deja putem vedea că lumea la nivel mondial deja se află pe o turnură foarte importantă de schimbare a polilor de influenţă.

Rusia este luată acum în colimator într-un joc insidios în care este acuzată că ar trage sfori pentru Iran, în timp ce Statele Unite ale lui Trump au evitat în ultima clipă să atace Iranul. Deci Lumea-lumea se gândeşte, omenirea prin vârfurile sale politice încă stă şi analizează, meditează dacă să se acţioneze din nou pe latura militară-economică sau pe cea a cooperării spre dizolvarea focarelor de tensiuni.

Deocamdată Saturn care se află în propriul semn, conjunct cu Nodul Sud care desemnează Karma, şi care se află foarte aproape, la doar 4 grade, de Pluton care indică la nivel planetar criza omenirii, deci Saturn se află în opoziţie la momentul la care scriu acest editorial cu Soarele ce va traversa semnul Racului – naţiunile lumii.

Data de 9 iulie este una importantă pentru întreaga lume, deoarece chiar dacă în plan lumesc, al evenimentelor geo-politice, nu s-ar întâmpla ceva spectaculos, totuşi această zi va marca sfârşitul unei ere – a anacronismului, a heghemoniei petrolului asupra omenirii, a unor grupuri de interese la nivel mondial asupra naţiunilor lumii, deci cartea de Tarot Lumea a fost trasă foarte bine la începutul acestui an. Pe baza acestor informaţii putem întrezări cam ce se va putea întâmpla din perspectiva Transformărilor Viitorului.

Lumea indicată ca şi carte în Tarot arată necesitatea depăşirii unor vechi condiţionări, impuse cel puţin ideologic la nivelul sistemului politic şi al interacţiunilor între marile state ale lumii.

Ce trebuie depăşit?

Vechile mentalităţi, vechile ideologii, vechile cutume şi tabu-uri aplicate în deceniile trecute şi care au adus omenirii – inclusiv statelor importante ale lumii precum Statele Unite, Rusia, Anglia, Franţa etc. – doar pagube şi tensiuni generatoare de conflicte ce s-au adâncit în ultimul deceniu. Culmea este că Lumea ca şi carte a Tarotului, fiind şi ultima dintre Arcanele Majore, corespunde lui Saturn, deci avem o dublă semnificaţie pentru evenimentele ce se vor derula în continuare în vara aceasta, cât a mai rămas din ea. Căci Saturn înseamnă Finalitatea, ce vine după penultima carte numită Judecata sau Chibzuinţa care corespunde lui Pluton. Cum? Am scris bine? Am scris cumva Pluton? Exact!

Pentru cei ce ştiu Tarotul şi semnificaţiile sale, dar şi pentru cei neiniţiaţi într-ale Tarotului, Judecata şi Lumea sunt chiar ultimele două cărţi ale Tarotului, aşa cum sunt ele de mii de ani cunoscute ca ordine a lor. Adică a 20-a şi a 21-a carte. Ca urmare, întorcându-ne la astrologie şi la faptul că Saturn se află conjunct cu Pluton pe Capricorn, ambele pe Nodul Sud, asta ne arată nouă tuturor foarte clar că omenirea – Lumea – trece deja prin Portalul Schimbării. La opoziţie în semnul Racului pe data de 9 iulie Soarele s-a aflat pe Nodul Nord, iar în Tarot Soarele este a 19-a carte, deci înaintea cărţilor Judecata şi Lumea. Cumva Soarele – atât ca şi planetă în astrologie, cât şi ca şi carte în Tarot, ne oferă o informaţie esenţială pentru ce va să vină.

Pe de-o parte avem forţele anacronice reprezentate de Saturn şi Pluton pe Capricorn, iar pe de cealaltă parte avem Soarele în Rac. Iar în această privinţă se pare că lucrurile vor fi cât se poate de clare ca lumina zilei. Fie că vom fi văzut deja la televizor la ştiri, fie că nu s-a difuzat nimic oficial în acest sens, cert este că ziua de 9 iulie va aduce Lumii un nou suflu, mai ales că mai înainte cu 5 zile Statele Unite îşi vor fi celebrat Ziua Naţională. Saturn şi Pluton, dar şi Neptun şi Jupiter şi Mercur vor fi în deplasare retrogradă în perioada ce conţine data de 9 iulie şi pe acest considerent se poate spune că într-o astfel de perioadă pot fi soluţionate – şi chiar o să vedem aşa ceva – conflicte la nivel mondial ce păreau irezolvabile.

Dacă ne raportăm la Cheile Genelor, gradul 17 la care se va afla Soarele pe Nodul Nord corespunde Cheii 53, care este numită Evoluţia de dincolo de Evoluţie, o denumire care ne duce clar cu gândul la lucruri ce se vor petrece obligatoriu peste toţi şi peste toate, pentru binele general al omenirii.

La polul opus Saturn pe gradul 17 în Capricorn corespunde Cheii 54, deci 53 şi 54 – să mai spună cineva că nu există un Plan Divin! – Cheie 54 care se numeşte Calea Şarpelui şi care lumeşte vorbind se referă la lăcomia vechiului Sistem (primul nivel – Umbra sa) cu toate urâciunile şi răutăţile sale.

Dar cel de-al treilea nivel al Cheii 54 este Înălţarea, care este provocat de cel de-al treilea nivel al Cheii 53 – Supraabundenţa. Sau cum s-ar spune, planeta are resurse pentru întreaga omenire, şi va exista tendinţa începând cu 9 iulie în multe state puternice ale lumii de a aborda – de voie, de nevoie, politicienii şi grupurile oculte fiind împinşi forţat de Noua Energie – ideea unei mai bune împărţiri a resurselor planetei, dar şi a resurselor financiare, alimentare, sociale, astfel încât vom putea observa cum intrăm pe o nouă linie temporală de viitor, ce va configura de la un an la altul, în următorii 12 ani, o nouă direcţie de evoluţie ce va pune bazele unei noi stări de lucruri la nivel planetar. Adică punerea bazelor viitoarei Frăţii a Omenirii, o Lume în care toate naţiunile să trăiască în armonie, abundenţă şi prosperitate.

Şi aşa este!

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?