© iStock
Timp estimat de citire: 3 minute

Noul Pământ. O combinație între primele două linii temporale, unde tehnologia va servi doar sufletului.

Două linii temporale spre care se îndreaptă Pământul. Orașele viitorului, aceste Smart City/Safe City hiper-tehnologizate și orânduite conform Noii Ordini Mondiale. Totul va fi supravegheat de Inteligența Artificială, acestă conștiință luciferică super ordonată cu gust de metal și țiuit electronic care nu poate să nască nimic organic. Matrixul își va țese plasa cu fire invizibile de tip 5G, dispozitive IoT (Internetul Obiectelor) și computere cuantice. Cuvântul cyborg nu va mai fi de domeniul SF, corpul fizic va fi augmentat ca în Deus Ex Machina, se vor printa organe, se vor folosi nanomateriale, iar Alexa, Siri și Google ne vor face masaj tantric. Dar nota de plată rămâne tot pe propria cheltuială. Se va plăti cu propria atenție și totul va fi pe Soft, programabil, fără durere. Sistemul va fi atât de progresist, încât oamenii abia vor mai ține pasul cu propriile trăiri și gânduri. Vor accesa informație direct din Cloud (spaţiu de stocare pe internet – nota redacţiei), iar libertatea va exista doar în Realitate Virtuală. Tehnologia va fi atât de dependentă, încât dacă Soarele dă un fâs electromagnetic sau se întoarce Neo (din filmul Matrix), începe anarhia.

Pe măsură ce marile metropole se vor dezvolta conform acestor forme sintetice de control și ordine, o parte dintre cei suprasaturați de tehnologie vor face trecerea către comunitățile auto-sustenabile. Ele vor deveni noile celule stem ale societății. Marea provocare a acestor proscriși va fi ruperea de Matrixul actual. Viața se va reorienta conform principiilor din natură și geometrie sacră pentru a nu perturba ritmul natural al organismului. Oamenii vor rămâne racordați la energiile telurice, iar sănătatea se va axa pe cauză și mai puțin pe efect. Tehnologia va rămâne la minimum atât cât să servească evoluției spirituale și fără să creeze dependență. Vor fi tehnologii pe bază de plasmă, energie liberă și electromagnetism. Democrația va fi pe moarte și noi forme de guvernare își vor face apariția: sintropia, Legea lui Unu sau Sfatul Bătrânilor vor fi câteva dintre ele. Puterile spirituale autentice își vor face apariția și primele contacte cu civilizațiile non-terestre benefice se vor realiza în aceste comunități care vor deveni “invizibile” prin simplul fapt că vor fi ignorate de marea majoritate a oamenilor.

Transhumanismul și Comunitățile Spirituale

Noul Pământ. O combinație între primele două linii temporale, unde tehnologia va servi doar sufletului. Replicatoarele de hrană, tehnologiile anti-gravitaționale, durata de viață naturală de până la câteva sute de ani, ne va permite să ne axăm strict pe evoluția spirituală și explorarea universului. Pentru majoritatea dintre noi, cei care trăim acum, va rămâne un simplu vis neîmplinit. Mentalitatea și nivelul de conștiință actual nici măcar nu ne permit să ne imaginăm o astfel de lume. Iubirea, pacea și unitatea nu vor fi doar niște simple concepte mentale, vor fi un stil de viață concret. Vibrația și frecvența Pământului va declanșa mutații în ADN, activând celebrele siddhiuri (puteri spirituale – nota redacţiei). Structura biologică va trece de la carbon la o structură cristalină de tip diamant. Cu alte cuvinte, nu vor mai fi cereri în căsătorie opulente și fastuoase. Fiecare își primește diamantul lui interior. Umanitatea va cunoaște cu adevărat conștiința unitară, deciziile fiind luate numai la nivelul suprasufletului colectiv numit Umanitate, iar forma corpului fizic va fi doar o simplă expresie a unicității. Sistemul, așa cum îl cunoaștem astăzi, va servi ca rol de tractare pentru cei rămași în urmă, la alegere, până când se va încheia complet acest ciclu de evoluție. Într-un final, ne vom reuni cu familiile galactice, “vom șade de-a dreapta Tatălui” și vom fi cunoscuți printre Ierarhiile Celeste drept Oamenii.

Ție unde ți-ar plăcea să trăiești? Alege cu înțelepciune.

Articolul precedentMĂSURĂTORI RADIESTEZICE – Maeștrii Spirituali
Articolul următorSemne că eşti un suflet evoluat – II
De-a lungul timpului a primit multe etichetări: îndrumător spiritual, mistic, hipster, flower power, hipiot, pronoic, panspermic, omnist și holobiont. Iar în timpul liber scrie...
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Mari
Mari
1 an în urmă

Buna asta 😉 Societatea se va imparti curand. In urmatorii 10 ani fiecare va decide cum si unde sa traiasca. Unii vor alege mega-orase ultratehnologizate dar decazute moral, poluate si periculoase la nivel de infractiuni si atentate iar altii vor alege locuri cat mai retrase si linistite, unii din ei chiar in buncare daca situatia se agraveaza. Pe multi ii deranjeaza tehnologizarea asta abuziva ce ne-a intrat in viata, lipsa din ce in ce mai mare a iubirii intre oameni, polarea cu cod rosu in fiecare oras al tarilor din lume, poluarea cu plastic, terorismul si infractiuni care se amplifica pe zi ce trece.
Dar altora le place sa se transforme in roboti, sa ajunga dependenti de placeri, sa fie in ton cu moda, sa aiba ultimele noutati in tech, sa poata fi in orase smart.
este o societate care impinge la extreme fie ca vrem sau nu sa acceptam. Zona gri din trecut se va diminua mult in urmatorul deceniu.
Parerea mea e ca vom avea 10 ani in care vom avea progres, cunoastere, stiinta, dar va trebui sa stim ce sa facem cu acest progres si prosperitate. Sa nu cadem in hedonism extrem si nepasare. Vom ajunge inevitabil sa fim condusi de roboti la nivel social si politic. AI ul va putea lua toate locurile de munca ale oamenilor pana in 2035 daca progresul stiintific ramane la fel ca cel din prezent ca evolutie.
Poate ca e cazul sa apara si la noi mai multe comunitati eco village ca in alte tari. Sa avem alternative la sistemul actual. Bogatii lumii si-au pregatit deja fortarete in zone retrase si buncare prin Noua Zeelanda, Patagonia, Alaska, Rusia dar si zone montane si de dea greu accesibile.

Miha
Miha
1 an în urmă

Nu va invinge niciodata raul atata timp cat noi omenirea nu-i dam voie si stim sa facem diferenta. si tehnologia e buna daca e folosita in mod pozitiv daca nu atunci ce face rau nu trebuie permis ori trebuie distrus