© Pixabay
Timp estimat de citire: 3 minute

Cu cât vibraţia spiritului este mai înaltă, cu atât corpul de carbon devine mai instabil şi nu poate suporta încărcătura energetică provenită de la nivelul spiritului.

Trăim vremuri foarte solicitante pentru organismul nostru fizic. Structura sa biologică este influenţată de Rezonanţa Schuman, care este un fel de nivel de conştiinţă al planetei Pământ.

Acest nivel de rezonanţă afectează corpurile oamenilor peste tot în lume şi explicaţiile legate de nivelul de elevare energo-informaţională al corpului depinde de nivelul de conştiinţă şi vibraţie pe care individul uman îl poate atinge atâta timp cât există în acest trup de materie.

Redăm în cele ce urmează câteva explicaţii în acest sens.  

”Aţi citit pe parcursul cărţii de faţă că o fiinţă umană, odată ce reuşeşte să ajungă pe nivelele de conştiinţă 700-800, conform scalei Hawkins, dispune de capacitatea de a influenţa benefic între 70 de milioane de oameni şi câteva sute de milioane, aşa cum a reuşit Mahatma Ghandi. Desigur că aici intervine o problemă legată de integritatea corpului fizic, pe care o voi explica imediat şi pe înţelesul tuturor.

Harta Conştiinţei David Hawkins Cosmos
Nivele de Conștiință pe Scala Hawkins

Sal Rachele a transmis că la ora actuală (anul 2014 – nota redacţiei) pot exista pe planetă persoane care să aibă nivelul de conştiinţă 6,00 pe scala Fondatorilor, asta poate însemna undeva între 650-800 pe scala Hawkins, fiind vorba de puterea spirituală proprie radiată în jur ca şi influenţă benefică asupra oamenilor. Însă aşa cum menţionam pe parcursul cărţii, şi trupul unei asemenea persoane, întocmai ca trupul lui Iisus, trebuie să respecte legile divine pentru lumea Pământului.

Cartea "Misterul Timpului" a lui Sal Rachele se poate comanda aici.

Fondatorii ne informează asupra faptului că şi în cazul unor persoane cu nivel de conştiinţă 6,00 şi chiar 7,00, trupul fizic al unor astfel de persoane nu poate vibra mai sus de 4,99-5,00 aşa cum îi este structura bazată pe atomul de carbon. Şi atunci, ca să poată să-şi ia trupul cu el, în procesul de Ascensiune spirituală cum explicam mai devreme, este necesară transmutarea energetică a nivelelor atomului de carbon. Acest lucru l-a făcut Iisus când li s-a arătat Apostolilor într-o strălucire care aproape că-i orbea. Era în realitate un proces cuantic realizat prin fuziunea spiritului său, cu Conştiinţa Christică, cu ajutorul celui de-al 7-lea Avatar din cei 7 despre care am spus în cartea de faţă. Aceşti 7 Avatari conduc omenirea din Shamballa şi fiecare coordonează câte o rază de energie, respectiv un atribut al puterii divine care este apoi impulsionat în omenire. În acest fel au loc periodic invenţii, revoluţii în ştiinţă şi medicină, în domeniul ideilor de avangardă şi aşa mai departe.   

Dar ce înseamnă oare că până şi trupul unui Mare Maestru spiritual nu poate depăşi nivelul de conştiinţă de 4,99?

Vorbim aici de diferenţa dintre vibraţia spiritului, emisă prin structura aurei proprii, şi vibraţia pe care o poate emite corpul fizic alcătuit din atomii de carbon, cu toate procesele sale.

Cu cât vibraţia spiritului este mai înaltă, cu atât corpul de carbon devine mai instabil şi nu poate suporta încărcătura energetică provenită de la nivelul spiritului. Ca urmare, în conştiinţa Maestrului spiritual trebuie să se producă o schimbare de înţelegere a realităţii sale interioare ca fiinţă, pentru a putea să se desprindă treptat de ideea corpului său care l-a slujit până în acel moment. Desigur că nu mă refer aici la a părăsi corpul, ci a-l transforma treptat cu ajutorul puterii spirituale interioare, astfel încât la un moment dat acel Maestru spiritual să fie capabil să-şi ia cu el corpul. Şi dacă un Maestru spiritual poate face asta, cu cât mai mult poate face un Avatar?

Este explicabil astfel tot ceea ce a realizat Iisus, căci de la nivelul 800 încep procesele naturale, dar superioare ca manifestare şi înţeles faţă de cele normale şi cunoscute, de la nivelul 800 în sus fiind denumite miracole.”

Fragment din cartea ”Discipoli, Maeştri, Avatari” – editura Sananda (descarcă gratuit în format PDF)

Articolul precedentRomânia, încotro…?
Articolul următorRevista COSMOS Nr. 143 – Iunie 2019
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile