@ Mare e Grădina Lui Dumnezeu
Timp estimat de citire: 3 minute

Trantaloizii sunt o specie care se hrăneşte cu fluidele emise de aurele umane.

Spuneam în prima parte a acestui miniserial despre faptul că aspectul Trantaloizilor este acela – cel puţin fizionomic vorbind – al unor insecte, membrele lor fiind lungi şi oarecum fusiforme. Desigur asta nu înseamnă că din punct de vedere al ochilor au mai mulţi ochi precum insectele, însă ca geometrie facială sunt foarte asemănători cu aspectul insectelor.

Una din trăsăturile moştenite de la creatorii lor EBENII este cea a geneticii, astfel încât de-a lungul timpului Trantaloizii au fabricat alte două forme ale înfăţișării lor: una de tip arahnoid precum cea a păianjenilor, şi o alta de tip insecte – cum ar fi specia Mantis care seamănă cu insecta numită călugăriţa de pe Pământ.

De ce oare au ales asemenea modele?

Următorul episod<< Trantaloizii, un pericol cosmic – ITrantaloizii, un pericol cosmic – III >>
Articolul precedentCheile Genelor – Codonii personalităţii (I)
Articolul următorCele 17 nivele de conştiinţă
Scriitor şi pasionat de neconvenţional, îşi păstrază anonimatul în continuare folosind o atitudine efervescentă pentru a pune în mişcare energia exploratoare a minţii umane, imprimând astfel în subtil nevoia de a găsi răspunsuri existenţiale.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
4 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
gina
gina
2 ani în urmă

Buna ziua!
Cred ca unul din asta am anihilat dupa revelion! se agatase cu ghearele de mine si voia sa se hraneasca! i-am rupt un deget, fragil ca oasele de pui, exact asa arata, si a inceput sa se vaicareasca ; ” de ce imi faci asta?!” Ghearele, daca sunt rupte, nu mai sunt periculosi, nu pot sa se mai agate, pierd contactul, asa am inteles, ba chiar am simtit o mila fata de el!

Anonim
Anonim
2 ani în urmă

Într-adevăr, după o verificare amănunțită am observat asemănarea dintre aceste entități astrale și personale mai sus menționate, gen Soros, Rockefeller, etc. Surprinzător aceeasi asemănare frapantă am observat-o și cu Dragnea, Olguța, Dănăilă, Iordache, Șerban Nicolae și mulți alții. Cum trebuie sa procedam? Oare ne mănâncă, dacă nu acționăm rapid?

Rox Ana
Rox Ana
2 ani în urmă
Răspunde  Anonim

Lasa ca a venit PNL-ul cu Orban si gasca lui. O sa te manance astia acum.

Mihnea Valentin
Mihnea Valentin
2 ani în urmă

Mda. Interesant. Nu e de ras. Sa va dea Dumnezeu sanatate pentru ca aveti curaj sa scrieti asa ceva!