@ Mare e Grădina Lui Dumnezeu

Trantaloizii sunt o specie care se hrăneşte cu fluidele emise de aurele umane.

Spuneam în prima parte a acestui miniserial despre faptul că aspectul Trantaloizilor este acela – cel puţin fizionomic vorbind – al unor insecte, membrele lor fiind lungi şi oarecum fusiforme. Desigur asta nu înseamnă că din punct de vedere al ochilor au mai mulţi ochi precum insectele, însă ca geometrie facială sunt foarte asemănători cu aspectul insectelor.

Una din trăsăturile moştenite de la creatorii lor EBENII este cea a geneticii, astfel încât de-a lungul timpului Trantaloizii au fabricat alte două forme ale înfăţișării lor: una de tip arahnoid precum cea a păianjenilor, şi o alta de tip insecte – cum ar fi specia Mantis care seamănă cu insecta numită călugăriţa de pe Pământ.

De ce oare au ales asemenea modele?

Stăpânii lor fiind reptilienii, aceştia au studiat din planul astral fricile oamenilor faţă de anumite specii de animale şi insecte de pe Pământ, şi au ajuns la concluzia că oamenilor le este teamă de trei categorii: păianjenii, şerpii şi insectele prădătoare cum este şi călugăriţa. Şi au trecut de-a lungul epocilor anterioare, prin specia Trantaloizilor, la răpiri pentru a putea realiza cumva o hibridizare genetică între genomul EBENILOR şi cel uman. Nu au reuşit deoarece reptilienii nu aparţin acestei Căii Lactee.

Trebuie spus că există pentru fiecare galaxie câte un model anume stabilit de secvenţe ADN, care este aplicat apoi tuturor civilizaţiilor care există în galaxia respectivă. Astfel dacă reptilienii aparţin altei galaxii, şi poate altui univers dimensional – reţineţi că specia lor a pătruns în universul nostru printr-un fel de ruptură spaţio-temporală! – nu au putut hibridiza specia umană cu Trantaloizi. Aceştia oricum reprezintă unul din cele mai mari pericole pentru galaxia noastră, deoarece au dezvoltat o supertehnologie cu care au dus războaie de cucerire în multe părţi ale Căii Lactee.

Singura posibilitate a Trantaloizilor era aceea de a fabrica stringuri între ei şi unii oameni de pe Pământ, care prezentau preponderent înclinaţii către latura întunecată – egoism, lăcomie, dispreţ, etc. Aţi fi uimiţi să aflaţi că şi oamenii de acest fel sunt inteligenţi, uneori chiar peste medie, ceea ce le-a oferit posibilitatea de a se aduna în acea elită numită Illuminati.

Familii care sunt conectate cu corpurile astrale ale Trantaloizilor, de secole întregi, şi care şi-au transmis această legătură urmaşilor. Aceste familii putred de bogate au adunat aproximativ 90% din toate bogăţiile lumii, conducând lumea din umbră. Ca să vă daţi seama uitaţi-vă de exemplu la feţele fostului David Rockefeller, sau a lui Soroş, ori a lui Jacob Rothschild, unii din capii Illuminati cunoscuţi la nivel mondial. Observaţi cu atenţie că trăsăturile feţelor lor, prezintă un aspect de insectoid. Felul cum sunt ochii în raport de gură şi nas, mai ales la vârsta a treia. O asemenea geometrie facială întâlnim din nefericire şi pe la unii de pe la noi, ceea ce înseamnă că aceşti Trantaloizi, chiar dacă au cam pierdut teren pe Pământ în lumea fizică în faţa Lucrătorilor Luminii, încă menţin aceste stringuri astrale cu corpurile marilor şefi Illuminati, în intenţia de a-şi păstra dominaţia asupra lumii noastre.

Poate vă întrebaţi la ce le foloseşte aşa ceva? Ei bine, Trantaloizii sunt o specie care se hrăneşte cu fluidele emise de aurele umane, e ca atunci când mergi la o cafenea şi tragi din narghilea, ca să înţelegeţi. Narghileaua Trantaloizilor este omenirea noastră, şi ei caută prin toate mijloacele posibile ca noi să emitem stări de frică, de nesiguranţă, de îndoială, de agitaţie, de violenţă – vedeţi ce a fost în Franţa lunile trecute, precum şi în Irak de curând cu asasinarea acelui general iranian – şi veţi înţelege cât de mare este pericolul pentru civilizaţia noastră, atâta timp cât aceşti Trantaloizi perfizi îşi fac jocurile aici pe planeta noastră. Şi dacă n-au fost încă eliminaţi, înseamnă că această sarcină e dificil de îndeplinit şi vom vedea de ce în partea a treia a acestui miniserial. Pentru asta că ne priveşte absolut pe noi toţi!

Următorul episod<< Trantaloizii, un pericol cosmic – ITrantaloizii, un pericol cosmic – III >>

4 COMENTARII

  1. Buna ziua!
    Cred ca unul din asta am anihilat dupa revelion! se agatase cu ghearele de mine si voia sa se hraneasca! i-am rupt un deget, fragil ca oasele de pui, exact asa arata, si a inceput sa se vaicareasca ; ” de ce imi faci asta?!” Ghearele, daca sunt rupte, nu mai sunt periculosi, nu pot sa se mai agate, pierd contactul, asa am inteles, ba chiar am simtit o mila fata de el!

  2. Într-adevăr, după o verificare amănunțită am observat asemănarea dintre aceste entități astrale și personale mai sus menționate, gen Soros, Rockefeller, etc. Surprinzător aceeasi asemănare frapantă am observat-o și cu Dragnea, Olguța, Dănăilă, Iordache, Șerban Nicolae și mulți alții. Cum trebuie sa procedam? Oare ne mănâncă, dacă nu acționăm rapid?

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?