@ Mare e Grădina Lui Dumnezeu

Singurele antidoturi împotriva tehnologiei lor sunt bucuria şi iubirea.

Dincolo de zgomotul cotidian al societăţii, undeva în afara percepţiilor noastre obişnuite, această specie a Trantaloizilor încă face planuri conlucrând cu stăpânii lor reptilienii. Hrana lor principală sunt stările negative şi inferioare ale oamenilor, şi vă daţi seama că 7 miliarde şi ceva de fiinţe umane, care în multe ţări trăiesc la nivelul fricii şi al grijii zilei de mâine, sunt o sursă foarte bogată de hrană pentru această specie ostilă civilizaţiei umane. 

Ştiţi cum reacţionează nişte animale de pradă cărora le restrângi accesul la teritoriul de unde-şi iau hrana? Devin violente şi feroce în intenţia lor de a-şi atinge scopul: acela de a se hrăni cu victimele lor, ca în filmul “Predator”. La fel sunt şi Trantaloizii. Fiind combătuţi de civilizaţii precum cea pleiadeană şi arcturiană, pentru a nu se mai amesteca în evoluţia genetică a omenirii, Trantaloizii sunt o specie cu abilitatea telepatică foarte dezvoltată. De aceea chiar dacă au fost puşi la respect în ultimii 10 ani de către pleiadeeni şi arcturieni, la nivel astral şi mental, în plan subtil, Trantaloizii trimit permanent influenţe prin care caută să menţină frica şi dezechilibrul în multe zone ale lumii.

Ei lucrează cu Draconienii şi cu reptilienii. De aceea este foarte important să înţelegem că în spatele unor reclame la diferite produse, de exemplu, pe care le vedem la televizor, sunt Trantaloizii. Pentru că ei percep şi analizează reacţiile oamenilor la diferite reclame cu produse şi ştiri zilnice, şi prin faptul că la nivel astral îi posedă pe mulţi oameni importanţi din companiile transnaţionale şi pe unii dintre şefii Illuminati, Trantaloizii provoacă mereu dezechilibre. Ei acţionează acolo unde percep nivele mari de frică a oamenilor, pentru a putea extrage din acele zone cu aparatura lor energiile negative emanate de oameni.

Evenimentele negative sunt pentru Trantaloizi surse de alimentare şi o mare parte din aceste evenimente sunt plănuite tot de ei. Asasinarea lui Kennedy, de exemplu, a fost pusă la cale de ei, prin oamenii aserviţi lor, deoarece Kennedy aflase despre prezenţa lor şi intenţiona să dezvăluie public acest fapt. Ca urmare, valul de frică şi disperare care a cuprins Statele Unite după asasinarea lui Kennedy a fost pentru Trantaloizi o cantitate enormă de energii emoţionale negative cu care s-au alimentat ani de zile după aceea.

La fel s-a întâmplat şi cu recentul asasinat al acelui general iranian, de către americani, şi dacă Trump a fost forţat să dea acest ordin, fiind de partea Mişcării de Rezistenţă împotriva ocultei mondiale dirijată de reptilieni şi Trantaloizi, rezultă că undeva în spatele scenei politice s-au dus tratative dure între părţi pentru menţinerea unor zone de influenţă.

Şi mai recent este lansarea în lume a acestui aşa zis coronavirus al gripei, căruia deocamdată nu i s-a găsit antidotul. Dacă ar fi fost fabricat de către oameni, era realizat şi antidotul, dar dacă nu s-a găsit încă soluţia, înseamnă că a fost adus de Trantaloizi şi transmis unei grupări căreia nu-i convine elanul economic al Chinei. Au lovit două ţinte deodată. Prima – au încercat blamarea Chinei pentru că prima dată virusul acolo se spune că ar fi apărut, şi a doua – prin această manevră au discreditat China ca putere economică ce rivalizează serios cu Statele Unite. Şi dacă acestei specii urâte şi urâcioase de Trantaloizi nu-i pasă câţi oameni mor în lumea noastră, ca să-şi atingă ei scopul, ne putem da seama de ferocitatea lor ca specie care ştie doar să se infiltreze şi să distrugă. De aceea civilizaţiile cosmice care au combătut specia aceasta şi pe stăpâniilor în august anul trecut, în sistemul solar şi în alte zone din galaxie, au primit o ripostă din partea reptilienilor şi Trantaloizilor prin apariţia coronavirusului, care ţinteşte nu doar sistemul imunitar, ci şi atacarea energiei de bază a aurei umane.

Este un virus energo-informaţional care ne duce cu gândul la panoplia tehnologică îngrozitoare de care dispune specia aceasta extraterestră. Singurele antidoturi împotriva tehnologiei lor sunt bucuria şi iubirea. Iar civilizaţiile pleiadeană şi arcturiană ne susţin din plin pentru a riposta prin astfel de atitudini împotriva Trantaloizilor, specia care a cauzat toate relele pe Pământ de-a lungul istoriei.

Următorul episod<< Trantaloizii, un pericol cosmic – IITrantaloizii, un pericol cosmic – IV >>
Acest articol face parte 3 din 4 seria Trantaloizii, un pericol cosmic
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile