@ Mare e Grădina Lui Dumnezeu
Timp estimat de citire: 3 minute

Ascunşi ca nume şi entităţi în spatele numelui Iehova şi a aşa zişilor îngeri, aceşti demoni instigau împărăţiile unele împotriva altora. Cu ce scop?

Ceea ce se întâmplă zilnic pe Pământ este monitorizat zilnic de multe civilizaţii extraterestre. 7 miliarde şi ceva de fiinţe umane sunt urmărite în activitatea lor de către aceste civilizaţii, atât de către cele bune, cât şi de către cele ostile omenirii.

Trantaloizii aşa cum am spus reprezintă o facţiune a unei specii extinse, Ebenii sau Micii Cenuşii, care în realitate sunt fabricaţi de către reptilieni şi Draco. Există o ostilitate feroce a acestor specii faţă de civilizaţia umană, deoarece Homo Sapiens este singura specie din Calea Lactee dotată cu liber arbitru. Desigur că şi în cazul reptilienilor şi a speciei Draco vorbim de faptul că şi acestea fac tot ceea ce vor ele, doar că sunt negative în acţiunile lor, ceea ce nu corespunde Planului Creaţiei pentru zona aceasta de univers.

Ceea ce au reuşit să găsească Trantaloizii la ora actuală, cu acest coronavirus care mai slab în acţiunea sa decât clasicul virus al gripei, este o modalitate de a-l răspândi în planul mentalului colectiv. Aici nu este vorba partea biologică a virusului propriu-zis, cât de partea sa energo-informaţională. Căci din toate rapoartele la nivel global, în diferite ţări ca şi în România, se spune că deja sunt infectate cu coronavirus sute de mii de persoane (la momentul redactării acestui articol) şi numărul lor este în creştere. Evident că au fost şi decese ale unor persoane care au contactat acest virus, dar şi persoane care după ce au fost infectate s-au însănătoşit…

Următorul episod<< Trantaloizii, un pericol cosmic – III
Articolul precedent5G, frecvenţele şi prostia
Articolul următorȘtiință și con-știință – Interviu cu Dr. Dumitru Grigore
Scriitor şi pasionat de neconvenţional, îşi păstrază anonimatul în continuare folosind o atitudine efervescentă pentru a pune în mişcare energia exploratoare a minţii umane, imprimând astfel în subtil nevoia de a găsi răspunsuri existenţiale.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile