Tranziţia către Înălţare
© Pixabay

Schimbarea care are loc în prezent la nivelul corpului vostru spiritual are ca finalitate adaptarea întregii voastre structuri, de la cea fizică până la cea spirituală.

Salutări! Noi suntem Fondatorii!

În această transmisiune vă anunţăm că sunteţi într-un ciclu de transformare ce vizează structura voastră interioară. Foarte mulţi dintre voi, în această perioadă dintre sărbătoarea Paştelui şi Înălţare, ca să vorbim în termenii voştri, aţi resimţit şi veţi mai percepe acest fenomen de stare de oboseală foarte accentuată. Este important să cunoaşteţi că nu este o oboseală cronică la nivelul organismului fizic, ci o stare energetică la nivelul spiritului vostru şi resimţită de suflet. Vă vom limpezi aceste noţiuni imediat.

Ceea ce simţiţi că se petrece în interiorul vostru, şi care aparent vă afectează şi influenţează şi vitalitatea structurii organice fizice, este în realitate un proces determinat de accelerarea energiilor divine aduse de mai multe civilizaţii dimensionale în lumea voastră pământeană. Procesul în sine are rolul de a schimba tot ceea ce este vechi în structura Sinelui vostru spiritual, de aceea aproape zilnic vă simţiţi nu doar apatici faţă de orice lucru lumesc, ci şi lipsiţi de orice scop lumesc. Este normal să percepeţi astfel procesul, deşi foarte mulţi dintre voi, chiar şi dintre cei ce vă consideraţi spirituali, nu-l conştientizaţi şi cu atât mai puţin îl înţelegeţi.

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.
Următorul episodTranziţia către Înălţare – II >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?