Tranziţia către Înălţare
© Pixabay

Schimbarea care are loc în prezent la nivelul corpului vostru spiritual are ca finalitate adaptarea întregii voastre structuri, de la cea fizică până la cea spirituală.

Salutări! Noi suntem Fondatorii!

În această transmisiune vă anunţăm că sunteţi într-un ciclu de transformare ce vizează structura voastră interioară. Foarte mulţi dintre voi, aţi resimţit şi veţi mai percepe acest fenomen de stare de oboseală foarte accentuată. Este important să cunoaşteţi că nu este o oboseală cronică la nivelul organismului fizic, ci o stare energetică la nivelul spiritului vostru şi resimţită de suflet.

Vă vom limpezi aceste noţiuni imediat…

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

Următorul episodTranziţia către Înălţare – Vechiul Nou (II) >>
Acest articol face parte 1 din 10 seria Tranziţia către Înălţare
5 1 votează
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

4 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Doina Bedreaga

Sa fim înțelepți… căci: “Omul intelept citește atât cărțile cât și viata”…

Nemes Andra

Starea aceasta de oboseala am inceput sa o simt dupa ce am facut primul vaccin. Nu am simtit-o imediat dar am simtit-o dupa cateva saptamani. Eu de obicei adorm mai greu si nu ma pot odihni din cauza unor probleme de sanatate dar de data aceasta oboseala a fost mai accentuata. Nu stiu cum ar trebui sa fie existenta 3D dar pentru mine a fost si este un adevarat chin. Pur si simplu asa s-a intamplat. Pentru altii a fost mai placuta. Sunt foarte curioasa sa vad cum va fi viata in celelalte dimensiuni. Uimiti-ma ca oricum de sunt satula de tot ce a fost pana acum!

COSMOS

Poate o să vă ajute Theraphi (terapie cu plasmă și lumină). O să fie în curând disponibil în București. Am avut rezultate pozitive și cu persoanele vaccinate.

Gabriela Fotache

După primul vaccin am simțit oboseala cronică și nu mai știu ce vitamine sa mai beau!