Tranziţia către Înălţare
© Pixabay
Timp estimat de citire: 2 minute

Schimbarea care are loc în prezent la nivelul corpului vostru spiritual are ca finalitate adaptarea întregii voastre structuri, de la cea fizică până la cea spirituală.

Salutări! Noi suntem Fondatorii!

În această transmisiune vă anunţăm că sunteţi într-un ciclu de transformare ce vizează structura voastră interioară. Foarte mulţi dintre voi, aţi resimţit şi veţi mai percepe acest fenomen de stare de oboseală foarte accentuată. Este important să cunoaşteţi că nu este o oboseală cronică la nivelul organismului fizic, ci o stare energetică la nivelul spiritului vostru şi resimţită de suflet. Vă vom limpezi aceste noţiuni imediat.

Ceea ce simţiţi că se petrece în interiorul vostru şi care aparent vă afectează şi influenţează şi vitalitatea structurii organice fizice, este în realitate un proces determinat de accelerarea energiilor divine aduse de mai multe civilizaţii dimensionale în lumea voastră pământeană. Procesul în sine are rolul de a schimba tot ceea ce este vechi în structura Sinelui vostru spiritual, de aceea aproape zilnic vă simţiţi nu doar apatici faţă de orice lucru lumesc, ci şi lipsiţi de orice scop lumesc. Este normal să percepeţi astfel procesul, deşi foarte mulţi dintre voi, chiar şi dintre cei ce vă consideraţi spirituali, nu-l conştientizaţi şi cu atât mai puţin îl înţelegeţi.

Procesul derulat la nivelul corpului vostru spiritual, care este responsabil de voinţă şi decizie, vă poate afecta chiar capacitatea decizională şi astfel să vă simţiţi unii dintre voi derutaţi, confuzi sau lipsiţi de discernământ când vine vorba de activitatea desfăşurată, în sensul că nu ştiţi ce să faceţi sau dacă este chiar necesară respectiva activitate. Perspectiva aceasta vi se poate părea la un moment dat dificilă, deoarece zilnic aveţi de făcut alegeri şi datorită acestui aspect este necesar să vă întoarceţi uşor atenţia către propria fiinţă. Atenţie! Observaţi că am folosit termenul de fiinţă şi nu cel de persoană. Am făcut această specificaţie pentru voi, deoarece este important să înţelegeţi că în această perioadă are loc în fiinţa fiecăruia dintre voi, de la cel mai neînsemnat om până la cel mai important om al planetei, acest proces de schimbare a unei energii din spiritul propriu, o energie veche ce este înlocuită treptat pe segmente cu una nouă. Există în învelişul corpului vostru spiritual „celule cuantice” vechi, ce sunt acum înlocuite cu altele noi trimise din dimensiunile superioare.

Aceste „celule cuantice” conţin programul vostru de viaţă adaptat pentru universul tridimensional. Schimbarea care are loc în prezent la nivelul corpului spiritual are ca finalitate adaptarea întregii voastre structuri, de la cea fizică până la cea spirituală, la contactul cu dimensiunile superioare, până la a 7-a dimensiune. Procesul se derulează în etape, deoarece fiecare dintre voi este unic şi are programul său de viaţă pe Pământ.

Ceea ce vă semnalăm noi este să înţelegeţi că starea aceasta aparentă de oboseală şi de lipsă de interes pentru orice este lumesc, să nu le interpretaţi ca pe un dezechilibru considerat boală sau disfuncţie, şi să vă duceţi apoi dintr-o eroare de interpretare la instituţiile medicale, ca să vă faceţi investigaţii sau să cereţi reţete cu produse farmaceutice industriale. Este un proces de înnoire a spiritului vostru, şi ca să-l puteţi parcurge fără erori, recomandarea noastră este să faceţi cât mai multe plimbări în natură, astfel încât aura voastră şi spiritul vostru să se afle în contact mult mai mult cu energiile naturii, pentru a compensa o asemenea stare tranzitorie.

În concluzie este important să conştientizaţi propriul proces de înnoire a spiritului vostru, căci acesta se petrece indiferent de vârsta avută, şi să aveţi răbdarea finalizării sale.

Noi suntem Fondatorii.

Următorul episodTranziţia către Înălţare – Vechiul Nou (II) >>
Articolul precedentAl treilea model de Supererou
Articolul următorReţeaua de Eliberare Spirituală – Chakra Inimii (V)
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile