Tranziţia către Înălţare
© Pixabay

Aceste transformări ale interiorului vostru sunt în acord cu liberul arbitru al Geei, care se apropie de intrarea completă în nivelul celei de-a 5-a dimensiuni.

Salutări! Noi suntem Fondatorii!

De la ultima noastră transmisiune şi până acum observăm în lumea voastră schimbări mari. Ceea ce vă spuneam că se întâmplă ca proces de schimbare a spiritului, continuă la nivel de civilizaţie şi vă cuprinde pe toţi.

Transformările planetare anunţate cu ani în urmă au început să prindă contur în prezentul vostru şi vă asigurăm că procesul care are loc la nivelul corpului vostru spiritual va continua pentru marea majoritate dintre voi.

Percepţiile pe care le aveţi în plan personal şi pe care le resimţiţi în variate feluri – de la indispoziţii persistente fără o cauză exterioară anume, până la disconfort fizic la nivel celular, dureri de cap persistente, stări de dezorientare faţă de voi înşivă, apatie faţă de scopul vieţii, îşi au originea în liberul vostru arbitru. Foarte mulţi dintre voi nu realizaţi că toate aceste simptome pe care le trăiţi sunt legate de partea veche din fiinţa voastră. Ceea ce este nou şi se instalează acum în structura voastră nu mai acceptă jumătăţile de măsură, lucrurile false, ori alte aspecte negative care până de curând se manifestau în existenţa voastră.

CONȚINUT DEDICAT ABONAȚILOR
Următorul episod<< Tranziţia către Înălţare – ITranziţia către Înălţare – III >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?