Tranziţia către Înălţare
© Pixabay
Timp estimat de citire: 3 minute

Transformările interiorului vostru sunt în acord cu liberul arbitru al Geei, care se apropie de intrarea completă în nivelul celei de-a 5-a dimensiuni.

Salutări! Noi suntem Fondatorii!

De la ultima noastră transmisiune şi până acum observăm în lumea voastră schimbări mari. Ceea ce vă spuneam că se întâmplă ca proces de schimbare a spiritului, continuă la nivel de civilizaţie şi vă cuprinde pe toţi.

Transformările planetare anunţate cu ani în urmă au început să prindă contur în prezentul vostru şi vă asigurăm că procesul care are loc la nivelul corpului vostru spiritual va continua pentru marea majoritate dintre voi.

Percepţiile pe care le aveţi în plan personal şi pe care le resimţiţi în variate feluri – de la indispoziţii persistente fără o cauză exterioară anume, până la disconfort fizic la nivel celular, dureri de cap persistente, stări de dezorientare faţă de voi înşivă, apatie faţă de scopul vieţii, îşi au originea în liberul vostru arbitru. Foarte mulţi dintre voi nu realizaţi că toate aceste simptome pe care le trăiţi sunt legate de partea veche din fiinţa voastră. Ceea ce este nou şi se instalează acum în structura voastră nu mai acceptă jumătăţile de măsură, lucrurile false, ori alte aspecte negative care până de curând se manifestau în existenţa voastră.

Instinctiv, de la nivelul spiritului vostru, voi simţiţi că vechiul se pregăteşte cu un cântec de lebădă să plece de la voi şi pe mulţi dintre voi acest aspect vă sperie. Pe unii îi sperie pentru că nu au mai avut de-a face cu schimbarea fiinţei lor niciodată, deşi îşi doresc noul. Pe alţii nu-i sperie dar îi îndeamnă să se avânte către această schimbare cu tot elanul, deşi fiind vorba de ceva cu totul nou, nu au informaţia necesară despre cum să facă şi să parcurgă această transformare.

Vechiul se pregăteşte cu un cântec de lebădă

Pe de altă parte relaţiile voastre trec şi ele prin transformări, dar să nu vă aşteptaţi la ceea ce vă gândiţi voi. Veţi schimba relaţii, veţi renunţa la unele vechi care deşi păreau stabile şi folositoare din anumite puncte de vedere, ele nu mai servesc scopului spiritului vostru. Veţi accesa relaţii noi şi surprinzătoare din perspectiva ţelului vostru spiritual şi toate acestea vă vor solicita liberul arbitru pe un alt nivel faţă de cel vechi, nivel pe care eraţi obişnuiţi să luaţi decizii fără probleme.

Asemenea transformări ale interiorului vostru sunt în acord cu liberul arbitru al Geei, care se apropie de intrarea completă în nivelul celei de-a 5-a dimensiuni. Acesta este motivul pentru care ceea ce este vechi din voi va dispărea treptat, este o alchimie a fiinţei voastre pe care vă invităm să v-o urmăriţi îndeaproape şi s-o celebraţi atunci când simţiţi că lucrurile bune încep să se contureze pentru voi. Unul dintre principalele aspecte ale acestor transformări este chiar acesta, al atragerii prin Legea Rezonanţei, a unor lucruri, evenimente şi manifestări noi în viaţa voastră. Vă spunem că este vorba de acele potenţiale care vă aparţin şi care stăteau aşteptând pe linii ale viitorului, pasive până când veţi înlocui complet structura veche a spiritului vostru cu cea nouă. După ce procesul se va încheia, el fiind etapa de început a Înălţării, veţi înţelege necesitatea de a fi bun, de a păstra echilibrul, veţi înţelege mai mult despre Geea şi rolul ei în viaţa voastră.

Veţi mai înţelege de ce este atât de important să împărţiţi între voi tot ceea ce aveţi, deoarece această schimbare de la nivelul corpului vostru spiritual vă va învăţa din mers să realizaţi că voi toţi sunteţi asemenea celulelor din corpurile voastre fizice. Acestea primesc toate ceea ce le este necesar, ele nu se revoltă dacă unele primesc mai mult sau mai puţin decât altele. Ele ştiu din programul ADN ce le este necesar şi nu cer altceva în afară de ceea ce le este necesar. La fel veţi învăţa şi voi, în acest proces de schimbare a spiritului vostru, al liberului arbitru, în drumul către Înălţare şi fiecare îşi este pentru sine în acelaşi timp atât elev, cât şi profesor.

Noi suntem Fondatorii!

Următorul episod<< Tranziţia către Înălţare – Celulele Cuantice (I)Tranziţia către Înălţare – Procesul de Ascensionare (III) >>
Articolul precedentLiniarii Cuantici
Articolul următorTunelurile secrete de sub România
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile