Tranziţia către Înălţare
© Pixabay

Remodelarea ego-ului nu este un proces facil de realizat, deoarece el conţine toate setările și condiționările existente din primul an de viață.

Salutări! Noi suntem Fondatorii!

Recentele evenimente din lumea voastră, atât la nivel global, cât şi regional şi local, au purtat în ele însele seminţele viitoarei eliberări de condiţionările vechiului sistem, pe care într-un fel sau altul tot voi şi generaţiile înaintaşilor voştri, l-aţi alimentat prin credinţele şi convingerile voastre.

Acum este timpul ca voi să priviţi în voi, cu curaj, cu iubire de sine şi cu multă înţelegere, pentru a vă desprinde de formele vechiului Eu – ego-ul – care era racordat la energiile vechi ale Sistemului. Ştiţi din transmisiunile noastre către voi, că remodelarea ego-ului nu este un proces facil de realizat, deoarece el conţine toate setările şi condiţionările existente din primul an de viaţă al vostru şi până în prezent. Vă prezentăm lucrurile astfel ca să înţelegeţi, deoarece din perspectiva noastră ştim că timpul nu există, există doar Acum-ul permanent.

Societatea voastră parcurge în acest prezent turbulenţe datorate acţiunii energiilor benefice ale Luminii Divine, infuzată tot mai mult prin Sinele voastre spirituale în interiorul civilizaţiei în care trăiţi. Un asemenea proces determină nu numai remodelarea structurii cuantice a Sinelui vostru spiritual, ci chiar prin acest proces şi ceea ce există în câmpul energetic al societăţii voastre oriunde în lumea voastră. Ca urmare multe dintre fluxurile acestor energii ce vă traversează structurile energetice ajung şi în locuri unde există încă mari cantităţi de energii vechi, stagnante, cu polaritate negativă ce conţin în ele multă ură, dispreţ, aroganţă, răutate şi alte aspecte ce aparent, pentru o scurtă perioadă, în mod iluzoriu aţi constata că vă bruiază sau în unele cazuri particulare vă dezechilibrează pe moment. Ştim că mulţi dintre voi traversaţi asemenea situaţii în prezentul în care noi vă transmitem aceste informaţii.

Mulţi dintre voi vă aflaţi în procesul de tranziţie către propria Ascensiune şi pe acest considerent noi vă spunem că nu este cazul deloc să vă temeţi că aceste energii vechi v-ar putea obstrucţiona în drumul vostru către propria elevare spirituală. Această iluzorie impresie este doar în mintea voastră, aceasta fiind conectată oricum la ego.

În conştiinţa voastră voi ştiţi sigur că veţi urma procesul Ascensionării, deşi propriile convingeri vechi sunt cele cu care este necesar să vă confruntaţi pentru a vă elibera de ele.

Recent, la voi în ţara în care trăiţi, au avut loc evenimente care încearcă să deturneze linia temporală de viitor pe care o construim împreună cu toţi Lucrătorii de Lumină de acolo de unde sunteţi. Este uşor de înţeles că asemenea izbucniri ale violenţei şi răutăţii au loc tocmai pentru că şi la voi în ţară, ca în multe alte ţări ale lumii voastre, nivelul Luminii deja a crescut suficient de mult încât să devoaleze ceea ce este urât şi rău în acele colţuri până acum ascunse ale societăţii voastre. Şi este firesc din punctul nostru de vedere, dacă ne putem exprima astfel, ca aceste elemente ale răului şi urâtului să iasă din colţurile de unde au pândit până acum şi să reacţioneze într-o asemenea modalitate.

Este important să ştiţi că oricât de multă violenţă veţi vedea din partea lor, pentru că au fost descoprite de Lumina voastră, nu vă vor putea face rău decât dacă le acordaţi prin gândirea voastră o asemenea capacitate. Fiţi fermi şi staţi cu curaj în propria Lumină şi veţi vedea curând cum aceste elemente ale răului şi urâtului se vor disipa treptat întocmai ca ceaţa suflată de vântul cald şi plăcut al verii. Voi sunteţi lumina! Voi sunteţi Puterea! Voi sunteţi Creatorul în acţiune!

Noi suntem Fondatorii!

Următorul episod<< Tranziţia către Înălţare – Procesul de Ascensionare (III)Tranziţia către Înălţare – Partea Întunecată (V) >>
Acest articol face parte 4 din 10 seria Tranziţia către Înălţare
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile