Tranziţia către Înălţare
© Pixabay

În conştiinţa voastră voi ştiţi sigur că veţi urma procesul Ascensionării, deşi propriile convingeri vechi sunt cele cu care este necesar să vă confruntaţi pentru a vă elibera de ele.

Salutări! Noi suntem Fondatorii!

Recentele evenimente din lumea voastră, atât la nivel global, cât şi regional şi local, au purtat în ele însele seminţele viitoarei eliberări de condiţionările vechiului sistem, pe care într-un fel sau altul tot voi, şi generaţiile înaintaşilor voştri, l-aţi alimentat prin credinţele şi convingerile voastre.

Acum este timpul ca voi să priviţi în voi înşivă, cu curaj, cu iubire de sine şi cu multă înţelegere, pentru a vă desprinde de formele vechiului Eu – ego-ul – care era racordat la energiile vechi ale Sistemului. Ştiţi din transmisiunile noastre către voi că remodelarea ego-ului nu este un proces facil de realizat, deoarece el conţine toate setările şi condiţionările existente din primul an de viaţă al vostru şi până în prezent. Vă prezentăm lucrurile astfel ca să înţelegeţi, deoarece din perspectiva noastră ştim că timpul nu există, există doar Acum-ul permanent.

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.
Următorul episod<< Tranziţia către Înălţare – IIITranziţia către Înălţare – V >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?