Tranziţia către Înălţare
© Pixabay
Timp estimat de citire: 3 minute

Calea cea corectă este cea a Luminii şi ca urmare este important pentru voi să începeţi să învăţaţi să vă modelaţi şi educaţi partea întunecată din voi.

Salutări! Noi suntem Fondatorii!

Dragii noştri spirituali, v-am transmis până acum câteva modalităţi prin care să înţelegeţi cum se manifestă în realitate şi în Realitate procesul Înălţării.

Vă spuneam în alte transmisiuni că pentru a putea parcurge acest proces al Înălţării, este necesar să redeveniţi întregi. În actuala etapă de viaţă marea majoritate dintre voi sunteţi doar nişte jumătăţi relativ disfuncţionale. Aveţi de recuperat o jumătate din voi înşivă şi vă invităm cu toată compasiunea să reflectaţi la această exprimare ”voi înşivă”. Este vorba de propriul Sine spiritual, care are în alcătuirea sa şi lumină, şi întuneric, desigur nu în sensul acela al poveştilor pe care le cunoaşteţi din rezervorul epic al omenirii.

Când folosiţi expresia ”tu însuţi” este vorba despre Sinele vostru spiritual, nu doar de o jumătate a fiinţei voastre, adică cea în care vă simţiţi bine şi confortabil în propriul corp. Tocmai de aceea este necesar şi important ca, pentru a putea folosi Abundenţa, Prosperitatea şi Amplificarea, să vă reunificaţi cele două părţi ale voastre, pentru că atâta vreme cât veţi funcţiona separat cu aceste două jumătăţi, mecanismele celor trei aspecte nu doar că vor funcţiona defectuos, ci v-ar putea îndrepta către situaţii în care lucrurile se pot complica pentru voi.

Şi ca să înţelegeţi vă vom da un exemplu.

Admiteţi că vreţi să vă îndepliniţi un obiectiv personal, pe care-l aşteptaţi şi planificaţi de multă vreme. Pe partea voastră luminoasă voi ştiţi că vreţi să obţineţi acel lucru şi începeţi să procedaţi în consecinţă pentru a reuşi acest demers. Dar pe parcurs, aşa cum se întâmplă în lumea voastră, vă întâlniţi cu tot felul de factori provocatori ce vă solicită atât priceperea, cât şi perseverenţa. Atunci când apare un obstacol în calea obiectivului vostru, aveţi tendinţa să vă îngrijoraţi şi de aici încep să apară dereglările fluxului energetic la nivelul Sinelui vostru spiritual. Îngrijorarea apare deoarece nu cunoaşteţi pe de-a-ntregul despre natura acelui blocaj şi ca urmare o parte din energia voastră, dedicată îndeplinirii obiectivului, se mută din partea luminoasă către cea întunecată din voi.

Cu alte cuvinte, ca să folosim termeni de-ai voştri, îngrijorarea vă deturnează de la fluxul constant energetic şi de la îndeplinirea obiectivului ales. Dacă nu sunteţi atenţi la această deviere a energiei voastre, dinspre latura luminoasă şi conştientă către cea întunecată şi inconştientă, nu veţi putea percepe aşa ceva. Şi ajungeţi în situaţia în care constataţi că ceva n-a mers şi obiectivul nu a fost atins. Apoi veţi începe să daţi vina pe ceva din exteriorul vostru, când în realitate dereglarea nu vine din exterior, ci din interiorul vostru. Optimismul iniţial tinde să devină tot mai mult îngrijorare. Are loc astfel un transfer de care nu sunteţi pe deplin conştienţi al potenţialului energetic dinspre partea luminoasă către cea întunecată.

De ce se petrece un astfel de fenomen în fiinţa voastră?

Deoarece ambele jumătăţi ale voastre vor să îndeplinească obiectivul. E paradoxal, aşa e? Dar în timp ce partea voastră luminoasă şi conştientă îşi propune să respecte regulile şi etapele necesare, partea întunecată vrea îndeplinirea obiectivului fără a recurge la respectarea etapelor şi regulilor, adică mai repede şi mai uşor. De aici pare o diferenţă de potenţial cuantic, electromagentic, ce determină tensiuni interioare între partea luminoasă şi cea întunecată, în raport cu îndeplinirea obiectivului.

Calea cea corectă este cea a luminii, şi ca urmare este important pentru voi să începeţi să învăţaţi să vă modelaţi şi educaţi partea întunecată din voi. Doar după ce o veţi ”dresa” şi ”îmblânzi” aceasta va funcţiona la fel ca cea luminoasă, dar de polaritate opusă, însă în acelaşi sens şi astfel vă veţi îndeplini propria Unime interioară. Din acel punct înspre viitor veţi avea acces la tot ceea v-aţi dorit şi propus în viaţă!

Noi suntem Fondatorii!

Următorul episod<< Tranziţia către Înălţare – Amplificarea/Înmulțirea (VIII)Tranziţia către Înălţare – Constanța Înălțării Spirituale (X) >>
Articolul precedentCâte ceva despre reptilieni…
Articolul următorAstrele în 2019 şi anul Mistreţului de Pământ – I
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile