Tranziţia către Înălţare
© Pixabay

Calea cea corectă este cea a luminii, şi ca urmare este important pentru voi să începeţi să învăţaţi să vă modelaţi şi educaţi partea întunecată din voi.

Salutări! Noi suntem Fondatorii!

Dragii noştri spirituali, v-am transmis până acum câteva modalităţi prin care să înţelegeţi cum se manifestă în realitate şi în Realitate procesul Înălţării.

Vă spuneam în alte transmisiuni că pentru a putea parcurge acest proces al Înălţării, este necesar să redeveniţi întregi. În actuala etapă de viaţă marea majoritate dintre voi sunteţi doar nişte jumătăţi relativ disfuncţionale. Aveţi de recuperat o jumătate din voi înşivă şi vă invităm cu toată compasiunea să reflectaţi la această exprimare ”voi înşivă”. Este vorba de propriul Sine spiritual, care are în alcătuirea sa şi lumină, şi întuneric, desigur nu în sensul acela al poveştilor pe care le cunoaşteţi din rezervorul epic al omenirii.

Când folosiţi expresia ”tu însuţi” este vorba despre Sinele vostru spiritual, nu doar de o jumătate a fiinţei voastre, adică cea în care vă simţiţi bine şi confortabil în propriul corp. Tocmai de aceea este necesar şi important ca, pentru a putea folosi Abundenţa, Prosperitatea şi Amplificarea, să vă reunificaţi cele două părţi ale voastre, pentru că atâta vreme cât veţi funcţiona separat cu aceste două jumătăţi, mecanismele celor trei aspecte nu doar că vor funcţiona defectuos, ci v-ar putea îndrepta către situaţii în care lucrurile se pot complica pentru voi.

Şi ca să înţelegeţi vă vom da un exemplu.

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

Următorul episod<< Tranziţia către Înălţare – VIIITranziţia către Înălţare – X >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?