Tranziţia către Înălţare
© Pixabay
Timp estimat de citire: 3 minute

Dacă vreţi să vă purificaţi în vederea Înălţării fiinţei voastre, este necesar să vă acceptaţi integral această parte întunecată a voastră, să staţi de vorbă cu ea, să-i recunoaşteţi importanţa dar şi valoarea – pentru că se comportă ca un profesor examinator sever.

Salutări! Noi suntem Fondatorii!

La începutul acestei transmisiuni vom folosi o veche expresie de-a voastră, pe care adulţii o foloseau pentru a-i speria pe copii şi anume „Sperietoarea din debara”.

Această sperietoare identificată în alte zone ale lumii voastre cu „bau-bau”, cu „omul negru” sau cu orice altă imagine fictivă ce avea rolul de intimidare, era şi încă este pentru majoritatea dintre voi o traumă nerezolvată, care vă împiedică să înaintaţi în propriul proces de purificare spirituală, pentru a avea acees apoi la procesul de Înălţare propriu-zis.

Unii dintre voi aveaţi în perioada copilăriei o mare frică de întuneric, atunci când pe timpul nopţii vă trezeaţi pentru a merge la toaletă cum spuneţi voi. Vă era frică să faceţi acei 2-3 paşi din cameră până la toaletă, pentru că vă era frică de ceva despre care voi credeaţi că pândea acolo, în întunericul casei. Este evident că o asemenea concepţie era doar rodul iluzoriu am minţii voastre, deşi mulţi dintre voi v-aţi confruntat la propriu în vieţile anterioare cu elemente ale întunericului, reprezentat prin diferite forme manifestate, şi ca urmare în conştiinţa voastră au rămas acele frici de pe urma confruntărilor pe care le-aţi avut.

Următorul episod<< Tranziţia către Înălţare – Ego-ul (IV)Tranziţia către Înălţare – VI >>
Articolul precedentAstrologia şi Cheile Genelor – III
Articolul următorReţeaua de Eliberare Spirituală – Politica (IX)
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile