Tranziţia către Înălţare
© Pixabay

Poate unii dintre voi o să vă întrebaţi: cum este mai bine, să fiu prosper? Sau să am abundenţa?

Salutări! Noi suntem Fondatorii!

Transmisiunea aceasta are ca subiect limpezirea unui concept greşit cu care aţi lucrat ani de zile pentru propria evoluţie spirituală. Ne referim la modul în care voi consideraţi abundenţa, pe care o confundaţi cu prosperitatea.

Ca să fie clar pentru voi toţi, vă vom explica diferenţa dintre aceste două concepte, deoarece ele fac parte din procesul Înălţării.

La baza întregului proces se află ridicarea propriilor voastre vibraţii.

Mulţi dintre voi credeţi că prosperitatea şi abundenţa sunt unul şi acelaşi lucru. În realitate, deşi ambele fac parte din procesul de transformare al evoluţiei voastre, ele sunt două aspecte diferite ale căror efecte, după ce sunt aplicate, determină schimbarea în sens constructiv pentru voi.

Poate unii dintre voi o să vă întrebaţi: cum este mai bine, să fiu prosper? Sau să am abundenţa?

Dragii noştri, procesul acesta are etapele lui şi prima fază a schimbării vieţii voastre este construirea prosperităţii. Aceasta poate fi definită drept calea către conectarea cu toţi. Desigur că nu este necesar să vă conectaţi cu toţi oamenii planetei, însă prosperitatea înseamnă să vă construiţi mereu noi relaţii, dar nu oricum, ci relaţii folositoare evoluţiei voastre.

Prin Legea Rezonanţei puteţi atrage către voi acele persoane care vă sunt necesare dezvoltării voastre spirituale, precum şi pentru alte lucruri în care vă puteţi implica împreună cu semenii voştri ce vin către voi la rezonanţă. În acest fel voi creaţi în jurul vostru propria stare de lucruri benefică, ce vă va susţine prin acele persoane atrase în câmpul vostru ori de câte ori o cere construirea procesului vostru de Înălţare.

Cu cât aveţi mai multe persoane în jurul vostru cu care rezonaţi, cu atât mai repede veţi atrage şi starea de abundenţă. Deci prosperitatea înseamnă Conexiuni, iar Abundenţa înseamnă ceea ce aduc aceste conexiuni către voi. Explicaţia este cât se poate de simplă, deşi aşa cum am mai spus, voi aţi crezut că trebuie să fie ceva dificil de realizat.

Prosperitatea înseamnă Conexiuni, iar Abundenţa înseamnă ceea ce aduc aceste conexiuni către voi.

Abundenţa presupune ca deja să aveţi o mică reţea a voastră, alcătuită din persoanele care rezonează cel mai bine cu voi, astfel încât prin intermediul lor să puteţi să aveţi acces la resurse de care să vă folosiţi nu doar voi, ci împreună cu acele persoane. Dacă v-aţi gândit că asta înseamnă să ai un plan, chiar aşa este. Şi iarăşi vă spunem că lucrurile sunt simple.

Imaginaţi-vă că prosperitatea şi abundenţa echivalează cu un traseu turistic pe care vi-l propuneţi să-l parcurgeţi. Aşa cum alegeţi de exemplu când plecaţi în vacanţă. Prosperitatea în cazul acesta înseamnă să vă alegeţi persoanele cu care veţi parcurge traseul până la destinaţie. Iar abundenţa înseamnă câte rezultate bune veţi culege pe parcursul excursiei voastre împreună cu ceilalţi şi ajutaţi de ei. Dacă v-aţi propus să acumulaţi la locul destinaţiei anumite satisfacţii, acestea vor fi rezultatul abundenţei adică a modului în care obţineţi rezultate de la şi împreună cu ceilalţi în locul unde veţi ajunge. Abundenţa mai înseamnă acumulare pozitivă şi benefică şi asemenea acumulări nu le puteţi obţine, cel puţin nu pe toate, de unul singur. Rezultă că vă este necesară conectarea cu cei cu care rezonaţi şi atunci rezultatele pe care le vreţi în viaţa voastră vor apare sigur.

Noi suntem Fondatorii!

Următorul episod<< Tranziţia către Înălţare – Partea Întunecată (V)Tranziţia către Înălţare – Legea Rezonanței (VII) >>
Acest articol face parte 6 din 10 seria Tranziţia către Înălţare
Articolul precedentAstrologia şi Cheile Genelor – IV
Articolul următorReţeaua de Eliberare Spirituală – Comunități Spirituale (X)
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile