Tranziţia către Înălţare
© Pixabay
Timp estimat de citire: 3 minute

A fi constanţi în privinţa derulării propriului proces de Înălţare cere din partea voastră să vă echilibraţi cerinţele şi posibilităţile.

Dragii noştri, aţi intrat într-un nou ciclu astronomic pe care-l numiţi an. Se schimbă energiile şi odată cu acestea şi informaţiile care circulă prin partea voastră de sistem solar se transformă. De aceea structura voastră subtilă pe care o numiţi aură cunoaşte şi ea anumite schimbări, în acest proces de Ascensiune.

Tranziţia către Înălţare are etapele ei fireşti şi aspectele procesului v-au fost explicate în ultimele luni, conform timpului vostru liniar. Dar pe lângă toate acestea vă este necesară perseverenţa. Şi pentru că am ajuns în acest punct, ne vom referi la noţiunea de Constantă a Înălţării.

Pentru ca să puteţi să parcurgeţi fazele Înălţării, aşa cum vi s-a explicat în ultima vreme, pe lângă cunoaşterea aspectelor concrete ce trebuie să le aplicaţi, vă este necesară această perseverenţă sub forma unei atitudini constante, prin care să vă îndreptaţi pas cu pas către fiecare nivel ce trebuie atins în procesul Înălţării.

 
Următorul episod<< Tranziţia către Înălţare – IX
Articolul precedentAstrologia îţi spune cât de practic eşti – III
Articolul următorAstrele în 2019 şi anul Mistreţului de Pământ – II
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Anonim
2 ani în urmă

MULTUMESC MULT.!. O ZI BINECUVANTATA.!.