Tranziţia către Înălţare
© Pixabay

A fi constanţi în privinţa derulării propriului proces de Înălţare cere din partea voastră să vă echilibraţi cerinţele şi posibilităţile.

Dragii noştri, aţi intrat într-un nou ciclu astronomic pe care-l numiţi an. Se schimbă energiile şi odată cu acestea şi informaţiile care circulă prin partea voastră de sistem solar se transformă. De aceea structura voastră subtilă pe care o numiţi aură cunoaşte şi ea anumite schimbări, în acest proces de Ascensiune.

Tranziţia către Înălţare are etapele ei fireşti şi aspectele procesului v-au fost explicate în ultimele luni, conform timpului vostru liniar. Dar pe lângă toate acestea vă este necesară perseverenţa. Şi pentru că am ajuns în acest punct, ne vom referi la noţiunea de Constantă a Înălţării.

Pentru ca să puteţi să parcurgeţi fazele Înălţării, aşa cum vi s-a explicat în ultima vreme, pe lângă cunoaşterea aspectelor concrete ce trebuie să le aplicaţi, vă este necesară această perseverenţă sub forma unei atitudini constante, prin care să vă îndreptaţi pas cu pas către fiecare nivel ce trebuie atins în procesul Înălţării.

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

 
Următorul episod<< Tranziţia către Înălţare – IX

1 COMENTARIU

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?