Traumele karmice
© Pixabay

Genetica a ajuns la ora actuală să identifice în ADN acele gene responsabile de boli şi blocaje organice şi să le stopeze din acţiunea lor. Întrebarea este – au dreptul geneticienii să elimine traumele karmice din ADN?

Ce este trauma karmică? Ea poate fi una spirituală, pe liber arbitru, poate fi biologică – handicap din naştere, ori funcţională – pe partea mecanismelor organelor anatomice (disfuncţii sau boli metabolice).

Trauma karmică este de două feluri

Din punct de vedere existenţial şi se poate vedea în tema natală în raport de Luna Neagră – trauma karmică lumească şi de Chiron – trauma karmică spirituală.

Un exemplu de traumă lumească poate fi întâmplarea unui om care, deşi are familie şi un job bun, se trezeşte la un moment dat că familia îl părăseşte – aparent din cauze necunoscute – dar karmic vorbind la rândul său a făcut la fel altora în altă viaţă, iar Legea Cauzei şi a Efectului vine la rezonanţă şi-l face să plătească. De aici se pot naşte o mulţime de efecte karmice secundare, în cascadă, care pot împinge persoana respectivă, dacă nu înţelege de ce i se întâmplă aşa ceva, către acte reprobabile.

Un exemplu de traumă karmică spirituală (pe energetic) este în cazul marilor dictatori – Hitler, Stalin şi alţii ca ei care erau foarte frustraţi, care într-o viaţă viitoare se vor naşte în cele mai umilitoare condiţii. Trauma karmică spirituală poate veni şi pe liber arbitru, când o persoană cu nivel de evoluţie bun şi intelect adecvat nu se poate realiza, datorită unor greşeli făcute în viaţa anterioară, când a impus altora în mod excesiv propria voinţă.

Traumele karmice pot afecta deci şi modul în care se va derula destinul individului cu tot ce presupune asta de-a lungul vieţii. Şi analiza temei natale arată din ce cauză există trauma karmică. Din acest motiv unele segmente genetice proprii sunt blocate informaţional, pentru că totul în interior este interconectat – liberul arbitru deci voinţa cu segmentele informaţionale din ADN, şi asta influenţează direct modul de gândire al persoanei.

Trauma karmică afectează deci modul în care informaţia din ADN-ul propriu configurează cum se va naşte – cu ce handicap (mental, psihic sau fizic) – persoana respectivă.

ADN-ul conţine 12 spirale, dintre care 2 funcţionează în partea organică anatomică. Următoarea pereche de 2 şiruri (3 şi 4) este conectată cu corpul astral, a treia pereche – deci 5 şi 6 – sunt conectate cu corpul mental, a patra pereche – 7 şi 8 – cu corpul cauzal sau conştiinţa, a cincea pereche – 9 şi 10 – cu corpul sufletesc şi a şasea pereche – şirurile 11 şi 12 – cu corpul spiritual.

Vedem deci că există o corelaţie perfectă între structura celor 12 spirale de ADN, karma şi traumele karmice ce pot afecta individul încă de la naştere. Astfel orice gând, emoţie şi sentiment sunt înregistrate şi se află stocate, karmic vorbind, pe şirurile ADN de la 3 către 12 şi de acolo, în funcţie de trauma karmică, acţionează prin gesturi, atitudini, gânduri şi mentalitate în viaţa individului.

Doar Grația Divină poate șterge traumele karmice spirituale.

De exemplu un om care are un handicap locomotor din naştere aşa va trăi toată viaţa lui, indiferent ce ar face, indiferent câte rugăciuni către Dumnezeu va înălţa. Legea Cauzei şi a Efectului sau Legea Karmei cum mai e numită e implacabilă şi de neclintit.

Traumele karmice spirituale – de exemplu crimele, vinovăţia morală pentru moartea a zeci de mii sau milioane de oameni cum a fost în cazul războaielor mondiale – nu se pot şterge din ADN-ul subtil (perechea 11-12 unde acţionează voinţa) al acelei persoane, aceste traume continuă să existe acest ADN subtil şi după moartea acelei persoane undeva în planul unde se întoarce după viaţa terestră. Doar prin Graţia Divină se poate obţine ştergerea lor. Iar asta este un lucru foarte greu de obţinut. Însă terapia genetică a ajuns la ora actuală să identifice în ADN acele gene responsabile de boli şi blocaje organice – adică handicapuri fizice – şi să le stopeze din acţiunea lor. Întrebarea este – au dreptul geneticienii să elimine traumele karmice din ADN-ul celor care au diferite handicapuri? Se joacă ei de-a Dumnezeu?

Traumele karmice acţionează pe arborele genealogic

Dacă o faptă urâtă a fost făcută de vreun/vreo străbunic/ă în urmă cu 200-300 de ani, şi această faptă nu a fost plătită şi s-a perpetuat ca efect în neam, se pot naşte copii cu malformaţii, cu mâna sau piciorul lipsă sau deformate, cu diferite traume anatomice la interior. De aceea vindecarea pe arborele genealogic este importantă când vorbim de un individ în cauză care prezintă vreun handicap.  

Dar trauma karmică mai ales cea spirituală poate fi prezentă şi la nivel de conducere. Aşa cum au existat Hitler şi Stalin, orice om politic care ajunge într-o poziţie importantă de putere, deşi pe dinafară poate părea ok, este foarte posibil – dacă acţiunile sale afectează societatea respectivă – să manifeste rezultatul unei traume karmice aflate în desfăşurare. O traumă karmică la nivel spiritual se poate manifesta toată viaţa, dacă nu este conştientizată. Şi această traumă karmică, indiferent că e lumească sau spirituală, se află în partea întunecată a persoanei, acolo unde individul îşi ascunde asemenea neputinţe.

Traumele karmice subtile nu se pot rezolva nici prin terapie, nici prin rugăciune, nici prin credinţă că va fi eliminată, ci doar prin asumarea unei vieţi marcată de o asemenea traumă, trăind după faptă şi răsplată, făcând binele pentru a-şi îndrepta karma.

Chiar dacă geneticienii elimină segmentul informaţional din acele gene răspunzătoare de handicapul fizic, rămâne partea energo-informaţională în perechile subtile ale ADN-ului, de unde va acţiona din nou după o vreme şi este posibil ca handicapul fizic să reapară. Este posibil ca datorită karmei cu care individul vine la naştere, chiar dacă nu are nimic pe sănătate, datorită unei fapte din altă viaţă, la un moment dat să se declanşeze o traumă karmică fizică, deci un handicap, iar aşa ceva se întâmplă de cele mai multe ori în urma unei intervenţii chirurgicale – paralizie de membre pe o parte a corpului sau handicap locomotor dobândit după intervenţia chirurgicală în altă parte a corpului. Iar astfel de chestii nu sunt deloc întâmplătoare.

Vedem deci că traumele karmice fac parte din destin, şi aşa cum se spune, soarta ţi-o mai poţi schimba, dar destinul nu. De aceea este atât de important în viaţa noastră să cunoaştem şi să ştim să facem bine oriunde avem posibilitatea, pentru că astfel ne ţinem departe de orice fel de traumă karmică. Pentru că orice fel de traumă karmică reprezintă abaterea de la Lege, Legea Divină a Binelui.

Orice fel de traumă karmică reprezintă abaterea de la Lege, Legea Divină a Binelui.

Traume karmice sunt: fizice (handicapuri), astrale (posedare sau îmbolnăvire emoţională, pierderi), mentale (nebunie, paranoia, psihoză), de conştiinţă (fanatismul de orice fel), de suflet (depresia, fragmentarea sufletului, dramele existenţiale).

Trauma karmică este: individuală, de grup (familie şi neam), de naţiune.

Generaţii cu traume karmice

În zilele de 16-18 martie 1977, mai ales în 17 martie, s-au născut foarte mulţi cu traume karmice la nivel cerebral – neuronal (probleme de memorie mai ales) pe cortexul prefrontal (cuadratură Lilith + Jupiter în Taur). În martie 1989 iar s-au născut foarte mulţi cu traume karmice (cuadratura Lilith în Balanţă – Uranus în Capricorn) pe sistemul osos – picioare sau mâini lispă sau deformate şi la nivelul pielii sau al unor ţesuturi din corp.

De asemenea în decmebrie 1989 s-au născut cu traume karmice pe corpul astral (cuadratură Lilith + Luna în Scorpion cu Venus în Vărsător), iar Pluton în Capricorn era în cuadratură cu Axa Nodurilor Lunare – generaţia care are acum 28-29 de ani debusolată, dezorientată şi plină de frustrări personale.

Mai sunt aspecte astrologice care indică traumele karmice, cu Jupiter şi Saturn – planetele interpersonale care derulează karma dinspre individ către ceilalţi. Astfel din 6 în 6 ani, odată la 12 ani, din 7 în 7 ani şi odată la 14 şi 28 de ani avem perioade în care traversăm situaţii de viaţă în care ne întâlnim cu traumele karmice, din cele încă nerezolvate. Şi este important să le acordăm atenţia cuvenită, deoarece ceea ce nu este rezolvat la una din vârstele menţionate, se va răsfrânge negativ şi cu mai mare amploare mai târziu, într-un următor ciclu astrologic, punându-ne în faţă probleme existenţiale grele care ne pot face viaţa mai dificilă, până când vom atinge acel nivel la care vom înţelege lecţia karmică şi o vom asimila, trecând într-o nouă etapă a propriei existenţe.        

0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile