Lumina Rece mai este numită Lumina Luciferică, iar Lumina Caldă – Lumina Christică.

Este o curățare masivă, și ea va continua pe măsură ce sistemul vostru solar va înainta către Marele Soare Central. Cât va dura acest proces?

Salutări! Noi suntem Fondatorii!

În actuala etapă când pe planeta voastră și în lumea voastră se petrec atâtea schimbări concrete de nivele vibraționale, vă aducem în atenție ceea ce se manifestă la nivelul Sinelor voastre spirituale, care sunt conectate la mai multe dimensiuni în mod sincron.

Ceea ce simțiți și resimțiți majoritatea dintre voi, fie că sunt trăiri pasive, fie că sunt active, cu implicațiile corespunzătoare fiecăruia dintre aspecte, sunt recalibrări care au loc la nivele cuantice. Diferitele stări pe care le percepeți în interiorul structurii voastre fac parte din ajustările cuantice pe care Sinele vostru spiritual le derulează în fundal, pentru a vă putea conecta treptat cu fiecare nivel dimensional superior. Sunt foarte multe aspecte karmice la care Sinele vostru spiritual lucrează, deoarece intrarea în actuala zonă galactică, a Marelui Soare Central din Pleiade, presupune purificarea structurii voastre, ca evoluție spirituală către Ascensiune. Este necesară purificarea structurii voastre de tot ceea ce este vechi, din multe existențe anterioare, deoarece odată intrați în această zonă de vibrații foarte înalte, dacă nu aveți structura purificată este posibil să nu puteți ascensiona. Și ca urmare veți fi preluați în calitate de Sine spirituale către lumi mai evoluate ca actuala voastră omenire, dar nu atât de evoluate precum cele din 5D, 6D și 7D.

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Articolul precedentAstrologie – Drumul Vieţii și Karma (IV)
Articolul următorInterpretarea viselor: Scările – Reflexie a conștiinței (II)
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile