Este posibil ca cei spirituali să perceapă actuala omenire ca pe ceva la nivelul Evului Mediu.

Peste puţin timp intrăm în Anul Şobolanului de Metal, despre care am mai vorbit în editoriale trecute. Dacă ar fi să abordăm anul 2020 prin prisma astrologiei, atât cea occidentală, cât şi cea chinezească, acest an al Şobolanului de Metal este precedat de poziţionarea lui Jupiter – patronul Săgetătorului care ca semn corespunde ca echivalent Şobolanului – la gradul 29 în această zodie. Deci acţiunea şi influenţa astrului jupiterian va configura într-un fel ceea ce va urma în 2020. Fiind şi un an cu cifră repetitivă, Şobolanul de Metal va oferi pe cât de multe posibilităţi, pe atât de multe situaţii ce se vor manifesta ca plăţi karmice dure.

Gradul 29 din Săgetător, ca al oricărei zodii, se numeşte grad anaretic şi cu alte cuvinte nimic din ceea ce se va întâmpla în lume, atât la nivel colectiv, cât şi la nivel individual, nu va putea fi evitat sub nici o formă. De altfel deja la momentul când citiţi acest editorial Jupiter a parcurs deja gradul 29, iar efectele trecerii peste acest grad anaretic îşi vor face cunoscute urmările din perspectiva evoluţiei spirituale, în primul rând, şi bineînţeles moral, politic, financiar, comercial şi nu în ultimul rând social.

Chiar prin repetarea cifrei 20 a anului următor suntem puşi în faţa unei alegeri decisive pentru întreaga omenire, de la structuri globale până la nivel individual. Un 20 arată ceea ce e vechi, iar celălalt 20 arată ceea ce este nou. Momentul declanşării acestei rupturi în interiorul fiecărei fiinţe umane, a cuplurilor cu probleme, ori între membrii familiilor unde sunt neînţelegeri şi karme vechi stratificate în viaţa de familie, precum şi scindări diplomatice şi comerciale între multe ţări ale lumii, este ziua de 02.02.2020, un palindrom perfect.

02.02.2020, un palindrom perfect.

Şi pentru că tot se vorbeşte de câteva luni de zile de o posibilă următoare criză, să ne amintim de criza din 2008, precedată tot de o poziţie a lui Jupiter în Săgetător la gradul 29 în decembrie 2007!

Coincidenţe? Se pare că nu!

De data asta Jupiter în final de an 2019 se află iarăşi la gradul 29 în Săgetător, pregătind condiţiile unui 2020 care se pare că va fi mult mai dificil decât 2008. Credeţi că marii finanţişti ai lumii, gen Rockefeller sau Rosthschild şi alţii ca ei, nu cunosc sau nu folosesc astrologia pentru a genera aceste crize în omenire? Să fiţi convinşi că o folosesc!

Astfel aceste grupări caută modalităţi de a menţine civilizaţia umană la bunul lor plac, jonglând cu situaţiile create de ei asupra statelor lumii. Dar ei nu-şi dau seama că acţionează conform Planului Divin. Desigur omenirea ar putea evolua şi fără jocurile tenebroase ale acestor mega miliardari care îşi închipuie că sunt conducătorii din umbră ai omenirii. Dincolo de asta sunt Energiile Divine care au ajuns pe Pământ şi care acţionează intens deja asupra tuturor structurilor. Gradul 29 al Săgetătorului este în al treilea decan spiritual al zodiei, şi fiind patronat de Pluton – aşa cum am mai spus într-un alt editorial fiecare grad din cei trei decani este guvernat de fiecare dintre cele 10 planete – ne indică potenţialul de transformare spirituală adus de Jupiter.

Este un salt evolutiv foarte mare prin care omenirea va trece începând cu 25.01.2020 şi până în 02.02.2020, adică în aecst interval se vor declanşa toate acele condiţii care se vor derula de-a lungului anului 2020, şi care aşa cum spuneam vor influenţa absolut toate sectoarele de viaţă.

Dacă 2019 a fost Anul Mistreţului/Porcului de Pământ şi a adus tot felul de crize, decese mai multe decât în anii trecuţi, conflicte de interese, schimbări drastice şi transformări dure din toate punctele de vedere, colectiv şi individual, 2020 este un an al trecerii din această criză către două direcţii, pentru că Săgetătorul este un semn dublu şi mutabil.

Va fi un sens al decăderii şi degradării pentru cei care vor să rămână în vechile lor energii şi obişnuinţe, cu toată cohorta de neajunsuri şi dificultăţi de tot felul, cu boli grave şi multe şi cu pierderi karmice dure. Şi un al doilea sens pentru cei care vor să treacă la un alt nivel al propriei existenţe, care înţeleg că este timpul să lase în urmă tot ceea ce n-a corespuns şi le-au pricinuit neplăceri de-a lungul vieţii, trecând pe o treaptă superioară de înţelegere a vieţii şi a ceea ce înseamnă Eliberarea Spirituală. Desigur aici nu avem suficient spaţiu pentru a prezenta fie şi 25% din toate aceste chestiuni ce le va aduce anul 2020. Dar am punctat în linii generale şi ar fi bine să fiţi atenţi la ceea ce percepeţi şi vine în viaţa voastră.

Jupiter va intra în Capricorn începând cu data de 3 decembrie, în primul decan şi la primul grad patronat de Soare. Deci energiile solare şi jupiteriene se vor combina, într-o acţiune premergătoare a acestor energii cosmice în vederea unui aspect la fel de important la începutul lunii ianuarie 2020 – conjuncţia lui Jupiter cu Mercur, cu care iniţiatic vorbind formează mentalul dar şi conştiinţa, ambele fiind conjuncte cu Nodul Nord. Deci un triplu aspect care indică un salt în conştiinţă, dat fiind că gradele 7 şi 8 din Săgetător, ca din oricare altă zodie, sunt patronate de Saturn şi Uranus.

Dacă Saturn reprezintă finalitatea unor acţiuni, Uranus este semnificatorul conştiinţei şi al Liberului Arbitru şi aceste aspecte preced şi ele acele efecte care vor surveni la începutul anului datorită următoarelor aspecte astrologice: Marte conjunct cu Jupiter pe Capricon la gradul 22, în data de 20 martie deci la Echinocţiul de primăvară, ceea ce va aduce o revoluţionare în conştiinţa individuală la nivelul întregii civilizaţii umane îndeosebi pentru cei care evoluează, şi al doilea aspect conjuncţia din 21-22 martie a lui Marte cu Pluton. Dat fiind faptul că la doar 1 grad diferenţă va fi şi Jupiter, este vorba despre o triplă aspectare de conjuncţii, care în urma celei dintre Saturn şi Pluton din intervalul 15-22 ianuarie care va anunţa schimbarea radicală de direcţie pentru toţi cei spirituali, dar şi pentru restul lumii, va determina – tripleta Jupiter, Marte, Pluton, un val de energie în propria conştiinţă dar şi în ADN, pe care cei spirituali îl vor simţi sub forma unor stări şi trăiri nemaiavute până acum.

Totul va părea ciudat, este posibil ca cei spirituali să înceapă să vadă actuala omenire ca pe ceva aflat la nivelul Evului Mediu şi ca urmare transformarea radicală din propria conştiinţă îi va propulsa pe cei spirituali către intrarea într-o dimensiune energetică superioară pe care o vor simţi din plin pe tot parcursul anului 2020.

Este intrarea concretă în cea de-a 5-a dimensiune şi de acum încolo pentru cei spirituali, din data de 02.02.2020 dar şi odată cu Echinocţiul de primăvară va începe o existenţă aşa cum şi-au dorit-o de foarte multă vreme.

Articolul precedentTrantaloizii, un pericol cosmic – I
Articolul următorRevista COSMOS Nr. 149 – Decembrie 2019
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile