Tot ceea ce se întâmplă acum, face parte din fenomenul Full Disclosure și al tranziției către o Eră a Luminii și Adevărului.

Am tot primit întrebări despre situația din Ucraina și nivelul de conștiință a lui Putin (v-ar surprinde!). Toată această chestiune face parte dintr-un puzzle mult mai mare. De exemplu, știați de recenta bombardare a Siriei de către Israel? Nu-i de mirare. Și astfel stau și mă întreb. Chiar n-am învățat nimic de la Operațiunea C0v1d încoace? Sunt aceleași tipare obosite, același terorism psihic și șantaj emoțional. Încă n-ați înțeles că suntem prinși într-un joc murdar, prin care hrănim cu atenția noastră același egregor parazit?

În primul și primul rând, este un conflict exopolitic cu mize inimaginabile: Full Disclosure. Veți spune că este vorba de interese economice, militare, teritoriale și jocuri de putere. Acestea sunt pe plan secundar. Miza este mult mai mare. Este important să știți că pentru a afla adevărul adevărat, e nevoie să priviți întotdeauna imaginea de ansamblu, de la un nivel cât mai cuprinzător. De ce vă mulțumiți mereu cu frânturi de adevăr și analize geopolitice incomplete? N-ați obosit să fiți orbul care caută în permanență elefantul, deși stați în aceeași cameră cu el? Miza este trezirea colectivă din acest Sistem draconian arhonic, care ne-a ținut captivi într-o închisoare spirituală de mii de ani! Multă lume încă nu crede acest lucru. Acestora le spun un singur lucru. A crede nu este totuna cu a cunoaște!

Bătălia pentru suflete continuă…

Alegi Lumina sau continui cu partea întunecată? Și vă rog, gândiți-vă bine la unele filozofii New Age care pot fi eronate, de genul „cu cât crește Coeficientul de Lumină cu atât se amplifică întunericul” sau „n-are rost să ne luptăm cu întunericul deoarece întunericul oricum face parte din noi”. Da, corect. Nu te lupți cu întunericul ca și principiu al Creației, dar te poți apăra de manifestările lui! Una este procesul de transmutare al Umbrei către Lumină și alta este să ai o ATITUDINE sănătoasă în fața răului. Dacă de exemplu afli că există o grupare ascunsă care creează în secret arme biologice cu potențial catastrofal, ce faci? Rămâi pasiv și aștepți ca jumătate din populație să fie decimată? Este o întrebare care merită contemplată.

În zona Ucrainei, se află o pepinieră a ocultei/cabalei, grupări paramilitare și corporații negative precum Murkoff, înființată încă din 1920 în colaborare cu Karl Rudolf, Wilhelm Werniczke și Joseph Mengele. Aceste grupări conduc proiecte și experimente abominabile despre care nici nu vă puteți imagina și despre care nu veți afla în MSMS vreodată. Chiar în timp ce citiți acest articol, au loc operațiuni atât de partea binelui, cât și de partea răului, deci ar fi bine să ne abținem de la concluzii pripite. Nici măcar nu putem vorbi de un război între “Ucraina” și “Rusia”. Dar dacă cineva vrea să ajute la modul concret și sincer, să înceapă să-și facă treaba acolo unde l-a pus Dumnezeu și după, mai vorbim!

Din punct de vedere exopolitic, guvernele mondiale colaborează cu facțiuni non-terestre și sunt implicate sub o formă sau alta în situația din Ucraina, aceleași facțiuni care s-au implicat în afacerile Pământului încă de pe vremea Mariei Orsic, a Tratatului Greada sau a grupului Majestic 12. Tot ceea ce se întâmplă acum, face parte din fenomenul Full Disclosure și al tranziției către o Eră a Luminii și Adevărului. Dacă vom avea suficientă răbdare și chibzuință, vom apuca să trăim acest moment eliberator pe pielea noastră, și anume, că n-am fost niciodată singuri în univers, că Dumnezeu este cu mult mai mult decât un om cu barbă și mai ales, vom afla cât de IMPORANT este sufletul în ecuația vieții! Intrarea lui Pluton în Vărsător în 2023-2024, poate fi un moment decisiv în ceea ce privește acest fenomen uriaș al Dezvăluirilor Complete. Știu că mulți oameni nu cred în astrologie, dar vă rog să căutați în istorie momentele când Pluton face tranziții între semne, să vedeți ce fel de evenimente au avut loc. Întotdeauna au avut loc purificări masive și revoluționări ale conștiinței.

Aceste transformări fac parte din Marea Schimbare și sunt implicate toate nivelele societății. La nivel de Sine Spiritual, ați cerut aceste schimbări. Rămâneți fideli vouă înșivă și sarcinilor voastre. Orice altceva este planificat de către Planul Divin!

5 5 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Viorel

Multumesc, impartasesc punctul de vedere, ba chiar mi-as dori sa puteti difuza catre un segment cat mai mare de populatie, sensibilizand astfel oamenii, constientizandu-i de anumite aspecte pe care unii nici nu le banuiesc. Bineanteles ca fiecare urmeaza sa “cearna” informatia prin prisma constiintei sale. Fii binecuvantat