Timp estimat de citire: 3 minute

Este important să urmăriți schema arborelui genealogic, pentru a putea spune despre cutare persoană ce tipare și ce răni emoționale a moștenit.

Foarte multă lume se confruntă la ora actuală cu o problemă de atitudine relațională, fie că este vorba de propria familie, fie că este vorba de rude, prieteni, ori alte persoane mai mult sau mai puțin apropiate. Cu toții ne confruntăm în prezent cu o asemenea problemă, care tinde să devină tot mai presantă și importantă, pe măsură ce energiile care vin pe Pământ din spațiile dimensionale înalte se răspândesc treptat pe planetă în toate structurile vii.

Unii nu-și observă propria structură că reacționează intempestiv la provocările cotidiene, alții din contră sunt inerți și nu realizează că provocările îi dau peste cap, dar toți dau vina pe alții din jur pentru ceea ce li se întâmplă. Este un comportament tipic pentru cei care nu cunosc nimic despre ei înșiși, dar care pretind să li se acorde importanța cuvenită fără să merite așa ceva.

Deși o asemenea chestiune se cam știe cel puțin în rândurile celor vârstnici, și anume că moștenim ceva de la părinți și bunici, și prin ei de la înaintașii care au existat cândva, acest aspect este cunoscut doar la modul empiric, fără a fi cunoscute detalii care să ne ajute să înțelegem mai bine de ce cutare membru al familiei sau cutare rudă se comportă altfel decât ar fi trebuit…

Articolul precedentLiniștea ca „medicament”
Articolul următor„Singurătatea își mănâncă stăpânul”
Prin viziune şi profunzime aduce la suprafaţă din miezul ezoteric al misterelor aspectele care pot fi înţelese de către toţi cei pasionaţi de spiritualitate. Este redactor şi colaborator la revista COSMOS încă din 2006 şi preferă anonimatul pentru că nu-i plac autografele.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile