Tunelurile secrete din România
Schemă orientativă ilustrând corespondenţa dintre Sfinx, Babele şi structura din interiorul muntelui.
Timp estimat de citire: 10 minute

Aceste tuneluri secrete din România care ajung până în Egipt şi Tibet, o parte din ele traversând întreaga Europă, pe sub Atlantic apoi către cele două Americi, au fost construite în vremuri de demult, în urmă cu sute de milioane de ani de către prima civilizaţie care a venit aici pe Pământ. Ele au fost continuate apoi de către civilizaţiile lirană şi pleiadeeană, ca structuri ce au fost folosite ca o alternativă la lumea de la suprafaţă.

Societatea românească se află la ora actuală într-o situaţie destul de agitată. Pe fondul stării de lucruri existentă, şi dincolo de aspectele aparente care ni se arată toată ziua pe la televizor, există reţele relativ secrete şi discrete, unele lucrează pentru binele ţării, altele pentru a produce rele de anvergură.

Scandalurile mediatice la care asistăm aproape zilnic, căci nu e săptămână lăsată de la Dumnezeu să nu se mai descopere câteva ceva tenebros, şi lupta asta acerbă nu doar pentru putere, justiţie şi guvernare, ci şi pentru salvarea sau vânzarea completă a ţării, îşi au cauza în chestiuni mai puţin cunoscute opiniei publice româneşti.

Înainte de a intra în subiectul Dosarelor Cosmos din acest număr, să recapitulăm adevăratele motive pentru care naţiunea noastră română şi România au fost terfelite vreme de 28 de ani de către slugile ocultei mondiale.

Înainte de Revoluţia din 1989, fostul preşedinte Ceauşescu adunase toate informaţiile necesare despre ce înseamnă Illuminati şi acţiunile lor. Văzuse cam ce fac aceştia prin lume şi se gândise să scoată România din zona influenţei lor. A adunat astfel un dosar de vreo 3000 de pagini, alcătuit de unul dintre cei mai buni ofiţeri de contraspionaj de atunci, în anii 70, detaşat special la Paris pentru o asemenea misiune. Bilderberg a încercat să-l racoleze pe Ceuşescu de trei ori, însă fără niciun rezultat. Ca urmare prin anii 80 membrii cei mai importanţi din Bilderberg, care cunoşteau situaţia României, dar şi despre unele zone unde se aflau artefacte spirituale, au decis să-l înlăture pe Ceauşescu în decembrie 89 printr-o lovitură de stat mascată în spatele unei revolte sponatane a populaţiei. Încă de atunci cei din Bilderberg ştiau despre aurul de la Roşia Montană şi din alte zone similare, şi intenţionau să pună mâna pe asemenea resurse. Unul dintre capii iniţiativei împotriva României la vremea aceea a fost David Rockefeller, care urmărea şi un scop personal, acela de a pune mâna pe aurul monoatomic ce se află undeva în zona Sarmisegetuzei. O să vă întrebaţi poate cum de au găsit aurul din zona Sarmisegetuzei?

Sateliţii militari americani ai Pentagonului au scanat în anii 80 zona României (şi chiar şi mai recent), de pe orbită, identificând semnale specifice zăcămintelor de aur şi mai ales de uraniu. În plus serviciile secrete americane, adică CIA şi FBI, ştiau că în Bucegi se petrec fenomene stranii, în zonă fiind o activitate intensă a OZN-urilor. Aşadar ei ştiau că Ceauşescu se afla la curent cu toată această chestiune care avea legătură şi cu dacii şi cunoaşterea lor, şi cu prezenţa extratereştrilor în Bucegi, Retezat şi Ceahlău. La anumite adâncimi sub munţi sateliţii militari ai americanilor identificaseră spaţii goale pe lungimi de mai multe zeci de kilometri. La rândul ei, securitatea lui Ceauşescu, o parte din ea fiind mutată şi transformată în ceea ce ulterior s-a numit Departamentul 0 al Securităţii, s-a ocupat de gestionarea acestor chestiuni.

În anii 70 Vasile Rudan, pe vremea aceea cercetător care a efectuat multe experimente în cadrul armatei române, s-a ocupat din ordinul direct al lui Ceauşescu de o şcoală de copii supradotaţi. Fratele lui Ceauşescu, Ilie Ceauşescu, general în armata română, a condus toată această operaţiune. Aparent acolo la Buzău era o tabără permanentă pentru copii, dar acesta era doar paravanul sub care Vasile Rudan îşi desfăşura cercetările sale pentru a vedea în ce măsură copiii îşi puteau dezvolta capacităţile paranormale. Scopul lui Ceauşescu era să o ia înaintea americanilor, căci călugărul tibetan pe care-l avea ca sfetnic, acela fiind şi clarvăzător, l-a informat pe fostul preşedinte că americanii căutau ceva prin munţi. Era vorba de tunelurile care existau din vremea de dinaintea dacilor, realizate de nişte strămoşi care avuseseră conexiuni cu fiinţe extraterestre şi care aveau baze OZN în Bucegi. Iar copiii pregătiţi an de an în tabăra de la Buzău erau apoi selectaţi şi îndrumaţi discret către diferite profesii, fiind apoi susţinuţi şi ajutaţi să-şi dezvolte abilităţile paranormale. Ceauşescu voia să descopere intrărie în acele tuneluri înaintea americanilor, acesta fiind principalul motiv al sfidării sale faţă de Banca Mondială şi FMI, care practic înrobeau ţările care cereau împrumuturi pentru tehnologizare şi dezvoltare. Ceauşescu miza pe aurul pur din Apuseni, pentru a-l scoate de acolo şi a-l folosi pentru cumpărarea de pe piaţa mondială de noi utilaje pentru industrializarea României.

Generalul Pleşiţă care a fost numit de Ceuaşescu la conducerea unei reţele de monitorizare a activităţilor paranormale, ştia de existenţa Departamentului Zero, care se ocupa de fenomenele paranormale din România dar şi din lume. În ultimul deceniu al fostului regim, era deja cunsocută râvna malefică a Elenei Ceauşescu în a-i urmări soţului ei toate mişcările. Ea înfiinţase Cabinetul 2, unde activa o celulă specială de ofiţeri ai securităţii, care îi supravegheau pe colegii lor de la Cabinetul 1. Cum Elena Ceauşescu era avidă de putere, se hotârâse să spioneze activitatea Departamentului Zero.

În cercurile securităţii prin anii 70 deja se ştia despre existenţa unei grote imense, undeva sub Vârful Omu, care se întindea pe o distanţă incomensurabilă, doar 20 de kilometri din aceasta fiind cunoscuţi. Nu se ştia încotro duce caverna aceea gigantică. Dar totodată şi serviciul american de spionaj era la curent cu aceste descoperiri, precum şi cu o parte a activităţii Departamentului Zero, atât cât dădea voie Ceauşescu americanilor să ştie.

Apoi a venit marea descoperire!

Articolul precedentTranziţia către Înălţare – Vechiul Nou (II)
Articolul următorReţeaua de Eliberare Spirituală – Deep State (VI)
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile