Ultimul război al Pământului
© EHANi

Membrii Frăţiei Albe s-au retras în zone subterane unde au fondat lumea Shamballei pe o frecvenţă paralelă, în timp ce membrii Frăţiei Şarpelui au rămas în planul astral al Pământului formând Consiliul Negru.

Dincolo de tumultul societăţii planetare, în reşedinţe unde luxul se află la cote greu de imaginat pentru oamenii de rând, trăiesc anumite personaje care şi la ora actuală consideră că au drept de viaţă şi de moarte asupra destinului întregii civilizaţii umane…

În interiorul acestor reşedinţe păzite de mici armate de gărzi personale – oameni cărora cel mai probabil li s-au spălat creierele atunci când au fost racolaţi – şi supravegheate cu zeci de camere video amplasate chiar şi sub frunzişul copacilor, aceşti conspiratori uzurpatori ai speciei umane au ticluit vreme de 2-3 generaţii cum să domine miliarde de fiinţe umane într-o manieră în care nimeni să nu-i depisteze.

Odată cu dezvoltarea erei industriale şi mai ales după cel de-al Doilea Război Mondial, această grupare cu încrengături de familii atât în Europa, cât şi în America – Statele Unite, şi-au coordonat agendele astfel încât acţiunile lor să se sincronizeze în atingerea unor etape importante pentru obiectivul lor final de dominare a întregii lumi.

Să pornim în desluşirea acestei teribile încrengături care a dus la ora actuală la starea de lucruri în lume, deoarece tot ceea ce s-a întâmplat a influenţat două direcţii majore de evoluţie a speciei umane: Posibilitatea tuturor cetăţenilor planetei de a trăi cu adevărat liberi fără sărăcie şi lipsuri şi Marele Contact cu reprezentanţii civilizaţiilor non-terestre.

Ca să vedem în ce epocă îşi are rădăcina această tendinţă de dominare, perpetuată de-a lungul mileniilor de către descendenţii care au ajuns în prezent să fie aceste grupuri structurate sub forma familiilor care locuiesc în reşedinţele menţionate, şi care au adunat 85% din averea întregii lumii în conturile lor, să începem de pe vremea apariţiei primei Frăţii Albe pe Pământ.

Veţi vedea cum s-au înşiruit de atunci încoace lucrurile în lume, astfel încât s-a ajuns la ora actuală la starea de lucruri pe care o cunoaştem cu toţii din buletinele de ştiri de la televizor.

În urmă cu aproximativ 100.000 de ani, când pe planetă îşi făcea apariţia ultima eră glaciară, un grup de fiinţe extraterestre ce reprezentau diferite rase au ţinut un consiliu pe Pământ. Acest consiliu s-a stabilit în Tibet. S-a decis atunci ca la nivelul unui proiect comun al acestor rase extraterestre – pleiadeni, arcturieni, orionieni şi siriusieni – să fie creat un nou prototip de fiinţă inteligentă şi raţională numit Homo Sapiens adică Omul Gânditor. 

Dacă au existat aceste grupuri ale altor civilizaţii, nu există nicio îndoială atâta vreme cât stau mărturie zeci de monumente în toată lumea, de la frescele din Tassili în nordul Africii, până la piramidele răspândite pe toate continentele, desenele foarte ciudate de la Nazca, reprezentările hieroglifice din zona Lacului Titicaca, construcţiile megalitice în ruină de la Tiahuanaco, Cuzco şi Machu Picchu, glifele mayaşe, picturile şi desenele egiptene şi tibetane şi multe alte asemenea reprezentări din multe alte locuri ale lumii.

Toate acestea stau mărturie a prezenţei în vremuri chiar preistorice a acestor fiinţe venite din alte lumi pentru a propaga viaţa inteligentă.

Homo Sapiens a fost obţinut din experimentarea şi încrucişarea genetică a unor rase de primate cu reprezentanţi din aceste rase galactice. Tocmai de aceea în civilizaţia noastră există patru rase terestre aşa cum le cunoaştem din manualele de şcoală.

A fost introdus un nou corp numit mental la această specie Homo Sapiens, cu intenţia de a se vedea în ce fel noua specie poate asimila prin propriile experienţe trăite acele informaţii cu ajutorul cărora să poată face progrese în evoluţie. Se intenţiona în acest proiect să se vadă în ce fel modelul combinat al raselor extraterestre – deoarece era ceva inedit pentru că nu se mai experimentase aşa ceva până atunci – poate deveni performant acţionând într-o singură specie.

Chiar dacă rasele galactice enumerate sunt tot umanoizi, linia de evoluţie specifică fiecăreia conţine date foarte diferite de ale celorlalte. Este totuşi de presupus că undeva în urmă cu miliarde de ani ar fi existat o rasă rădăcină a tuturor acestor rase galactice, şi s-a intenţionat experimentarea acestui prototip de Homo Sapiens pentru a se vedea dacă toată această zestre genetică a raselor se poate contopi din nou într-un rezervor comun.

Deşi din punct de vedere al evoluţiei fiecărei rase evenimentele înscrise în rezervorul genetic al rasei proprii are valori cu totul diferite de ale celorlalte. Era un mare experiment care obţinuse aprobarea de a fi realizat. Vă daţi seama că pentru moment, cele ce citiţi fac parte dintr-un scenariu imaginar care s-a derulat totuşi în străvechime, şi descrierea sa este pe baza unei logici de evenimente. Cam cum se lucrează cu teoria probabilităţilor. Şi veţi vedea că o asemenea prezentare îşi are rostul din perspectiva titlului articolului.

Acest grup de rase ca funcţionalitate a lui seamănă cu grupul cercetătorilor de la CERN, din Elveţia, unde s-au adunat mulţi savanţi de diferite naţionalităţi pentru a demara acel proiect de găsire a particulei lui Dumnezeu – bosonul Higgs. La fel a fost şi cu această grupare. Ori, la fel cum este la noi pe Pământ, unde există şi grupări cu interese divergente faţă de savanţii de la CERN, ca să luăm acest binecunoscut exemplu, şi în raport cu aceste rase stelare a existat o facţiune care a dorit să-şi însuşească rezultatele experimentului de creare a lui Homo Sapiens, şi aşa s-a declanşat un război. Cu certitudine, şi aici intrăm prin intermediul mitologiei redate de Ramayana, Mahabharata, miturile geto-dacilor, ale altor popoare din vechime într-o realitate descrisă şi demonstrată de paleoastronautică, au existat conflicte între gruparea raselor extraterestre care se ocupau cu proiectul lor Homo Sapiens şi această facţiune care voia să pună mâna pe acest experiment genetic inedit.

De altfel există destule reprezentări în diferite pergamente vechi ale acestor lupte dintre zeii din străvechime, dar în niciun asemenea document antic nu s-a menţionat care ar fi fost miza acestor conflicte. Bineînţeles că oamenii de atunci, specia Homo Sapiens creată atunci cu 100.000 de ani în urmă, nu aveau cum să-şi dea seama că erau chiar ei miza unui asemenea război între rase.

Un astfel de război a fost pornit datorită faptului că facţiunea respectivă venită pe Pământ a înfiinţat la rândul ei o frăţie numită Frăţia Şarpelui, numită aşa iniţial pentru că era alcătuită preponderent din fiinţe care, ca să folosim o prezentare paralelă, aveau trezită energia de bază aşa cum călugării tibetani se referă la energia kundalini căreia îi spun „şarpele de energie”.

Este necesar să ştiţi, odată ajunşi în acest punct al articolului, că orice fiinţă din univers întrupată sau nu dispune de un asemenea centru energetic în structura sa, acesta constituind „motorul energetic” al fiinţei sale. Aceste fiinţe care aveau trezită o energie de acest fel practicau magia neagră şi au influenţat de-a lungul mileniilor civilizaţii precum cea a Atlantidei, a mayaşilor şi incaşilor, care ieşind de sub tutela raselor galactice benefice, au adoptat acele ritualuri primitive de sacrificare, care proveneau de fapt de la facţiunea care a vrut să pună mâna pe proiectul genetic Homo Sapiens.

De ce exista această intenţie de a fura un astfel de proiect?

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Viorel Mitrofan

In primul rand scopul suprem al Creatorului Suprem este Cunoasterea imbogatita la infinit prin creatiile sale. Proiectul omului dedicat cunoasterii a existat inainte de aparitia oricarui ‘OM’ sub orice forma in univers, exista si va exista. Justificarea atribuita unor specii ca au intervenit in evolutia omenirii de dragul perfectionarii ei este falsa, orice civilizatie evolueaza natural catre perfectiune, nu are nevoie de ajutorul nimanui, universul nu grabeste pe nimeni. ‘Desteptii’ aia care au tot intervenit ici-colo, intervenind de fapt in creatia Creatorului Suprem, hai sa-i zicem Divinitate desi nu are un nume, s-au jucat dea Creatorul alterand-ui de fapt creatia. Prin jocul dea genetica au grabit evolutia biologica doar, nu si cea spirituala. E ca si cum un spirit de copil cu mintea lui ar fi grabit sa ocupe un trup de adult, ceea ce se observa clar acum cand au arme la dispozitie si l-e folosesc precum copii. Unora dintre acei E.T. ce au intervenit apoi altora le-a convenit aceasta stagnare/lentoare a evolutiei spirituale, fara sa l-e pese ori sa-si dea seama ca intra automat in conflict cu scopul suprem al Creatiei, Cunoasterea. M-i se pare ciudata aceasta situatie ca niste civilizatii evoluate sa nu-si dea seama de aceasta contradictie evidenta din diverse motive, ignoranta, nepasare, rea vointa. Indiferent de motiv, efectul este acelasi, alterandu-le si rezonanta cu Divinitatea. Abia aceasta alterare a ingrijorat doar unele civilizatii ce se grabesc in ultima perioada sa ne ajute in maturizarea spiritelor copilaresti, devenind adulti cu spirit de adult. Corectia acestui comportament copilaresc al jucatorilor E.T. cu genetica altora este posibila prin extinderea iubirii de sine si cu iubirea aproapelui tau ca pe tine insuti, lectie predata in premiera de Invatatorul Iisus Cristos intre ‘copii’ universului in primul rand si ai unor parinti vitregi ce s-au iubit doar pe ei.