Țineți minte că orice lucru de care fugiți în viață se va ține după voi, și orice lucru pe care-l acceptați vă va lăsa în pace.

La bună găsire, oameni ai neamului nostru!

Sunteți într-un segment de timp în care au loc transformări foarte importante în linia temporală a civilizației voastre umane. Tot ceea ce se întâmplă în interiorul societății voastre vizează o purificare amplă, atât la interior, cât și la exterior. Rămâne de văzut de unde va începe această purificare, deoarece sensul și ordinea sunt importante. Exteriorul este întotdeauna proiecția interiorului. Ori dacă purificarea va veni prima dată din exterior către interiorul vostru, adică evenimentele vă vor forța la schimbările care sunt necesare, atunci s-ar putea ca mulți dintre voi să nu fiți chiar pregătiți pentru o asemenea etapă. Este necesar să vă informăm că o asemenea variantă, a schimbării de la exterior către interiorul vostru, ar putea avea un feed-back nedorit, deoarece fiind nepregătiți, foarte mulți dintre voi s-ar putea să opuneți rezistență. Iar asta ați manifesta din frică pur și simplu. Este ca atunci când vezi că vine șuvoiul din amonte și vă ia casa, și vi se face frică, dar din obișnuință vă gândiți cum să faceți să vă salvați câte ceva din casă, știind totuși că s-ar putea să nu reușiți asta. Dar cu toate astea vă încăpățânați să persistați într-o asemenea atitudine.

Frica vine din zona de umbră a ființei voastre, aspect despre care am mai comentat. Dar revenim asupra lui, deoarece este important de înțeles rolul umbrei în viața voastră. Chiar dacă vă este frică să vă confruntați cu umbra voastră, până la urmă este necesar să o faceți. Un exemplu în acest sens este atunci când cineva drag vouă părăsește planul fizic plecând spre alte dimensiuni. Un asemenea eveniment nu-l puteți evita și ca urmare în timp ce vă confruntați cu el, percepeți toate acele senzații și trăiri foarte neplăcute. Acestea ies din zona de umbră a ființei voastre și vin să participe și să se manifeste în viața voastră.

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile